Läs tidningar gratis i 1 månad!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Ett perfekt erbjudande nu när det är gött att sitta på stranden/balkongen/i trädgården och njuta. I stället för en tidning kan du ha en app, som t.ex. WYPE eller Readly, eller telefonen och läsa alla tidningar där!

wype gratis

Testa WYPE gratis i 1 månad!

Just nu kan man testa WYPE helt gratis i 1 månad! Ingen bindningstid! Med WYPE kan du läsa de senaste utgåvorna av alla deras tidningar. Läs online eller spara dem och läs utan internetanslutning. Din prenumeration på WYPE kan delas med hela familjen och fungerar på upp till 5 enheter på både iOS och Android.

Efter testperioden fortsätter prenumerationen löpande och kan när som helst sägas upp. Vill du fortsätta kostar det 39 kr i månaden om du prenumererar på någon av Bonniers tidningar,  annars kostar det 99 kr i månaden.

readly gratis

Testa Readly gratis i 1 månad!

Själv har jag som sagt Readly som jag är supernöjd med! Jag delar mitt konto med mamma & pappa och sambon. Man kan dela upp till 5 enheter.
Readly har över 2700 svenska & internationella titlar, de har även kvällstidningarna så som Aftonbladet och Extpressen. Man kan spara tidningar offline för att läsa när man inte har internet (eller sitter på flygplanet!). Nu har jag inte testat WYPE men jag kan verkligen säga att jag är supernöjd med Readly!

Ingen bindningstid! Efter testperioden kostar tjänsten 99 kr per månad.