Erbjudanden

Bio för halva priset på Barnens Biodag

barnens biodag 2018

Barnens Biodag söndagen den 22/4 2018 så är det halva priset på alla filmer och på Poppiskombon i kiosken hos SF Bio fram till kl. 15.00!

Den 22 april är det åter dags för Barnens biodag. Halva priset på alla filmer fram till klockan 15:00.

Att se en film på den stora vita duken är en speciell upplevelse för våra minsta besökare och de flesta kan relatera till en speciell bioupplevelse från när man var barn. Med Barnens Biodag vill vi manifestera barnfilmen på våra biografer och erbjuda en festlig dag med ett brett urval av filmer, aktiviteter och erbjudanden.
Varmt välkomna!

Barnens Biodag arrangeras på följande av SF Bios biografer: Filmstaden Råsunda, Filmstaden Heron, Filmstaden Sergel, Filmstaden Kista, Filmstaden Söder, Filmstaden Scandinavia, Filmstaden Bergakungen, Biopalatset Göteborg, Filmstaden Umeå, Filmstaden Luleå, Spegeln, Filmstaden Uppsala, Nya Filmstaden Västerås, Filmstaden Gävle, Filmstaden Linköping, Filmstaden Norrköping, Filmstaden Jönköping, Filmstaden Malmö, Malmö Entré, Filmstaden Helsingborg, Filmstaden Lund, Filmstaden Växjö, Filmstaden Karlstad, Filmstaden Örebro, Grand, Lidingö, Filmstaden Sickla, Filmstaden Täby, Filmstaden Vällingby, Sundsvall.