Rabatt

30% på dyraste varan hos Stayhard!

stayhard superweek

Fram till söndag får man 30% rabatt på dyraste varan hos Stayhard! Killar! Passa på att fynda något fint till sommaren! 🙂
Använd koden SUPR30 i kassan.

Glöm inte att spana in rean också, upp till 50% rabatt!

Villkor: Rabattkoden gäller till och med 15/4 2018.
Gäller på ordinarie pris. Gäller ej produkter från: Belstaff, Blauer, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear, Clarks, Elvine, Filippa K, GANT, Hestra, Hope, Hugo Boss, Ingersoll, Karlex, Komono, J.Lindeberg, Lexington, Lotus, Lyle & Scott, Morris, Neuw, Nick Cabana, Nudie Jeans, Phillip Auger, pinqponq, Sail Racing, SAND, Samsoe & Samsoe, Sorel, Stutterheim, Timberland, Tiger of Sweden, Tiger of Sweden Jeans, Thomas Sabo, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Triwa, Uniforms for the Dedicated, Vagabond, Von Lukacs, Wacay, William Strouch och Woolrich.

  • Nathalie
    2018-04-12 at 11:44

    Du måste ju skriva med detta

    ”Gäller ej produkter från: Belstaff, Blauer, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Calvin Klein Underwear, Clarks, Elvine, Filippa K, GANT, Hestra, Hope, Hugo Boss, Ingersoll, Karlex, Komono, J.Lindeberg, Lexington, Lotus, Lyle & Scott, Morris, Neuw, Nick Cabana, Nudie Jeans, Phillip Auger, pinqponq, Sail Racing, SAND, Samsoe & Samsoe, Sorel, Stutterheim, Timberland, Tiger of Sweden, Tiger of Sweden Jeans, Thomas Sabo, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Triwa, Uniforms for the Dedicated, Vagabond, Von Lukacs, Wacay, William Strouch och Woolrich.