Spoiler! Marsboxen från lookfantastic Beauty Box!

av Gratisprinsessan
lookfantastic skönhetsbox

– I samarbete med lookfantastic – inlägget innehåller reklamlänkar –

Igår fick jag hem mars månads box från lookfantastic Beauty Box! Temat denna månaden är Beauty Empowered. Själva lådan är riktigt snygg denna gången tycker jag 🙂
Boxen ska dessutom vara värd otroliga 1541 kr denna månad men kostar bara 189 kr.

lookfantastic beauty box mars 2018

Innehållet i lookfantastic Beauty Box – Beauty Empowered

Obs! Priserna som anges är för fullsize.

  1. Skinomno Foot Mask for Total Conditioning | 115 kr
    En fotmask som mjukgör fossingarna. Passar perfekt för vintertorra fötter. Ska prova ikväll!
  2. Renu Advanced Anti-Ageing Flash Relax Mask | 402 kr
    En ansiktsmask som jämnar ut fina linjer och tillför fasthet. Innehåller en blandning av ginseng och magnesium som försiktigt får musklerna att slappna av och ger en lugnande effekt. Gör huden ljusare och är intensivt återfuktande. Är mer för mogen hy, men man kanske kan förhindra 30+ förfallet? 😛
  3. Omorovicza Balancing Moisturiser | 978 kr
    En svalkande och återfuktande gel som är speciellt utvecklad till att balansera oljig och kombinerad hy. Ska sudda ut porer och fina linjer. För det priset får man ju hoppas på en märkbar effekt direkt haha! 😛 Testade på handen och den luktar väldigt spa-igt. Men man blir väldigt mjuk och återfuktad!
  4. SkinChemists Rose Quartz Lip Plump | ca 1080 kr
    Ger fylligare läppar utan injektioner. Återfuktar samtidigt som den plumpar upp läpparna. Luktar mentol! Här har vi också en produkt med en dyr prislapp. Det ska bli intressant att se om den gör vad den ska samtidigt som den är behaglig. Man kanske får ankläppar? 😛 Jag återkommer med bildbevis i så fall haha!
  5. Style London Oval Brush | ca 91 kr | Exklusiv i lookfantastic Beauty Box
    En makupborste som jag velat testa länge. Har sett dem överallt men själv inte testat.
  6. Doucce Freematic Eyeshadow | ca 145 kr | Exklusiv i lookfantastic Beauty Box
    Två olika ögonskuggor i fina nyanser. Först tänkte jag att det här var ju riktigt dåliga förpackningar men sedan såg jag magneterna på baksidan. Man kan nämligen bygga sin egen palett med Freematic-systemet.

lookfantastic beauty box mars 2018lookfantastic beauty box mars 2018

Jag är som vanligt väldigt nöjd med boxen! 😀 Superkul med nya produkter som inte är så vanliga här. Jag kommer dock att testa ansiktsmasken, gelen och lip plumpern i armvecket innan jag testar på riktigt. Jag brukar nämligen alltid testa nya produkter (om jag inte är för ivrig!) i armvecket för att se om jag eventuellt får en reaktion. Då är det bättre den sker där än i ansiktet. Inte bullet proof men fungerar ändå som en liten säkerhet. Är det fler än jag som brukar göra så? 🙂

lookfantastic skönhetsbox

Jag blir fortfarande nördigt glad när jag läser i deras folder. Massa bra tips och instruktioner på hur man använder produkterna! Medföljer gör också tidningen ELLE.

Är du en skönhetsnörd som jag så tycker jag absolut att du ska testa att prenumerera på lookfantastic Beauty Box! 🙂 Beställer du nu får du marsboxen.

April-spoiler!
Nästa månad (april) kommer boxen att innehålla bland annat Glamglow Supermud Clearing Treatment!

1 kommentarer

Malin 2018-03-06 - 17:42

Om jag beställer typ idag, tror du jag får just den här boxen? Intressant innehåll😊

Kommentarer är avstängda.