Gratis

Muggarna från Dolce Gusto!

dolce gusto muggar

Nu har jag fått hem muggarna från Dolce Gusto som skulle vara kompensation för kaffekapslarna med kort datum (skrev om det här). Man fick ju välja mellan muggar och underlägg så jag tänkte att muggarna blir nog bäst. De är väl fina att se på men väldigt opraktiska! 😛 Hmm, jag hade nog inte vågat ha något varmt i dem 😉

gratisprinsessan muggar

Kanske hade man kunnat använda dem till något annat? Små krukor kanske? 😛

Ni som också fick mailet, vad valde ni? Muggar eller underlägg?

 • Emma
  2018-02-05 at 19:47

  Jag valde underläggen, men de var rätt små och inte alls speciellt snygga.

 • Eva
  2018-02-06 at 09:17

  Jag valde muggarna men har fått varken kaffet (det gamla utgångna) eller muggarna. Underligt!

 • Mica
  2018-02-06 at 11:08

  Jag har inte heller fått kaffet än eller muggarna. Dåligt när de har en sån klubb man ska kunna samla poäng i.