Recensioner

lookfantastic – Beauty Forward

lookfantastic beauty box - januari

– I samarbete med lookfantastic, innehåller reklamlänkar –

Yay! Långt om länge dök januariboxen från lookfantastic upp! 😀 Jag har aldrig tidigare testat deras boxar så det här är en ny upplevelse! Januari månads tema var Beauty Forward.

lookfantastic beauty box - januari

Det här fick jag i min box:

 • Balance Me – Congested Skin Serum
  Ett serum för kombinerad hud. En gel som dämpar röd hud och inflammationer samt minskar blemmor. Har fått bra betyg av vad jag har kunnat se! Ska bli intressant att se om den fungerar för mig!
 • Monuspa – Warming Ginger bath & body oil
  En olja man kan använda i badet eller direkt på kroppen efter man har duschat.  Innehåller ingefära, citrongräs och apelsin. Luktar väldigt spa-igt!
 • ESPA – Pink hair & Scalp mud
  En intensivkur för håret och hårbotten.
 • Korres – White tea fluid gel cleanser
  En rengöring som har 88.3% naturligt innehåll. Ska inte torka ut huden. Oj vad det var många år sedan jag testade produkter från Korres! Ska bli kul!
 • Erno Laszlotoners – White Marble Essece Lotion
  En toner för mörka områden och hyperpigmenterad hud. Ska ljusa upp och jämna ut hudtonen. Detta var väl den enda produkten i boxen som inte passade min hud alls. Synd! Jag hade velat haft Hydraphel Skin Supplement istället som vissa andra fick. Den hade passat mig!
 • ModelCo – 3D Lash Primer
  En ögonfransprimer! Har velat testa en sådan länge, så det var ju kul att den fanns i boxen! 😀 Primern ska göra så att ögonfransarna behåller sin böj och mascaran håller sig där den ska hela dagen. Ser fram emot att testa den!
 • Den brittiska upplagan av ELLE + deras Beauty Box Magazine.

lookfantastic beauty box - januari

Jag är faktiskt väldigt nöjd med boxen! 😀 Det här är inte produkter som kanske är så välkända här i Sverige, men för en hudvårdsnörd som jag så känner jag till märkena eller har hört talas om dem. Så det ska faktiskt bli kul att testa produkterna! Jag gillade också det lilla ELLE-magasinet och broschyren med information och råd om hur man använder produkterna.

lookfantastic Beauty Box kostar 189 kr i månaden. Har 14 dagars uppsägningstid (måste sägas upp innan den 22:a i den sista månaden i din prenumerationsperiod).

Februariboxen – Beauty Rendez-vous

Februari månads box utlovar att göra dig redo för Alla Hjärtans Dag. Man kommer bland annat att få Claudalie Vinosource SOS Serum!
Beställ en prenumeration här för att inte missa den!

lookfantastic beauty box

 

 • LKandLife
  2018-02-02 at 09:00

  Så värt pengarna! Har varit väldigt nöjd med varenda box! Balanceme serumet låter mest lovande. Recensera, tack!

 • Rebbe
  2018-02-02 at 09:14

  Tips —> http://www.gladekampanj.se/

 • Mai
  2018-02-02 at 18:35

  Hej!
  Tack för en superbra blogg!
  Januariboxen verkar sjukt nice, var sugen på att testa serumet! Ville bara fråga dig ifall man på nåt sätt kan beställa hem januariboxen? Tänkte för ifall man prenumererar nu får man väl februariboxen? Brukar den komma först i slutet av månaden/början av andra eller?

  • Nina
   2018-02-02 at 19:21

   Skulle nog tro att januari boxen är slutsåld.
   Boxen skickas ut runt den 1:a i varje månad. Jag brukar få min box runt den 10:de.

   Januari var ilte speicellt, vet att de flesta fick sin box väldig väldig sent.
   Beställer du nu så får du februari boxen.

   Förlåt att jag la mig i och svarade Gratiprinsessan 🙂

   • Gratisprinsessan
    2018-02-03 at 10:03

    Ingen fara Nina! Jag skulle precis ge samma svar 🙂