Recensioner

Kökets Box – Nystart

kökets box nystart

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Januari månads box från Kökets Box hade temat Nystart: “10 produkter att kickstarta året med”.
Dessvärre känner jag inte kicken haha. De flesta produkter känns det som att man redan har fått från tidigare/andra boxar? Eller?

Men! Allt kommer till användning här hemma förutom Ajvar som jag tänkt ge bort. Så det är absolut inga dåliga grejer! 🙂 Jag är nöjd men hade nog hoppats på något annat.

Milkshaken från Barebells är laktosfri och den passar utmärkt till sambon som är laktosintolerant, får se vad han tycker om den när han smakat den 🙂

kökets box nystart

Själv är jag nyfiken på RÅ Rödbetsshot från Happy Green som är en ekologisk rödbetsjuice. Ska tydligen ge flera bra effekter; renar kroppen, bättre hy, mindre sötsug, ökar syreupptagningsförmågan vilket är bra vid träning, sänker blodtrycket och är bra för immunförsvaret. Det låter ju rätt bra. Den lär nog inte vara så god haha. Någon som har smakat den?

Loka Hallon var inte alls min smak, urk. Jag gillar hellre päron eller citron när det gäller smaksatt kolsyrat vatten.

Kökets Box – rabattkod

Vill du också testa en box? Då kan du använda koden provabox99 som gör att du får boxen för bara 99 kr!
Beställ din box här!

 • daniel
  2018-02-04 at 12:03

  Jag har smakat den. Och jag gillar då rödbetor. Men tyckte ej om denna dryck. Boxen har jag funderat att sluta med då jag har fått 5 olika yes hittils. Extremt onödigt och dååligt för miljön.

 • Kattiya
  2018-02-04 at 14:56

  Är inte syfte med denna boxen att få marknadens nyheter, lite mindre populära produkter som annars skulle inte hamna på inköpslista, något ovanlig och intressant?
  Frågan är om välkända produkter som Ajax universalrengöring, Yes diskmedel, Leksands knäckebröd och Loka vatten är så inspirerande.

 • Maud
  2018-02-04 at 15:20

  Jag Tyckte Boxen var helt Klart
  BRA Prisvärd och kommer att Fortsätta
  Min Första Och Jag delade med min Dotter

  Och kommer att fortsätta och delar man Blir den helt Klart prisvärd
  Så fortsätt prenumeration För mig

 • A-C
  2018-02-04 at 19:45

  Nä, den här boxen var ingen hit. Rödbetssaften var helt obeskrivligt äcklig faktiskt och jag tycker ändå rödbetor är gott… Resten kändes som om det varit med förut som sagt. Tyvärr fixar ju inte de där Nicks kexchoklad transport något vidare. Vet inte vilken gång i ordningen det är vi får den i någon box och samtliga har varit söndersmulade. Nåja, jag betalade ju halva priset för boxen så ingen större fara med det 🙂