Allmänt

Appen Wrapp har uppdaterats!

nya wrapp

För någon dag sedan meddelade Wrapp att de har uppdaterat sin app. De kallar versionen The New Standard. Förutom ett nytt utseende så är tanken är att det under våren ska dyka upp fler butiker och erbjudanden. Återstår att se hur det utvecklar sig!

Något som jag inte gillar är typsnittet för total cashback (syns på bilden ovan). Lite väl krångligt att läsa, eller är det bara jag?

wrapp har uppdaterats

När man sedan kollar på erbjudanden som finns så måste man gå in på var och en för att se vad minsta ordervärde är. I den tidigare versionen syntes det direkt på erbjudandet. Jag känner ju att jag vill ha reda på det så snabbt som möjligt när man står i affären, och då vill man ju inte klicka runt. Men men, det kommer kanske små ändringar till det bättre framöver 🙂

Hur gillar ni den nya appen?

 • anna
  2018-02-06 at 22:18

  Jag väntar på att Handelsbanken ska ansluta sig till Wrapp

 • Rebecca
  2018-02-06 at 23:04

  Jag gillar inte appen wrapp alls. Den ger mig inte bonus över huvudtaget. Den gynnar bara de som kan värva folk. Appen tjänar på alla som registerar sig. Dom tjänar sen pengar på all statistik dom för över allt man handlar. Förr fick man ju åtminstone lite rabatt på “stämpel kort” men nu har dom tagit bort det med?!

  • Mio, Wrapp
   2018-02-07 at 13:52

   Hej Rebecca!

   Tack för din kommentar.

   Jag tror att du kan ha missuppfattat Wrapps affärsmodell. Wrapp tjänar inte pengar på sin statistik, på det sättet du påstår.

   Affärsmodellen fungerar som så att handlaren betalar Wrapp 5 procent av varje nettoköp, varav en del går tillbaka till banken. Wrapp tjänar alltså endast pengar när en användare tar del av en belöning. På så sätt har Wrapp alltid ett incitament att tillsammans med företagen som är anslutna till Wrapp, göra så bra belöningar som möjligt till sina användare.

   Du kan läsa mer om det här:
   https://www.breakit.se/artikel/11390/har-ar-wrapps-nya-drag-for-att-charma-dig-och-handlarna

   Ha en trevlig dag!

 • Beatrice, mamma till två ♡
  2018-02-07 at 06:47

  Den appen hade jag glömt bort faktiskt. Men jag minns när jag använde den flitigt och bad vänner skicka erbjudanden till mig så mycket som möjligt. Haha. Kul att den finns kvar!

 • Lina
  2018-02-07 at 08:27

  Mycket bättre förut! Men wow, vilken bonus du har fått ihop!!