Veckans inköpsplanering!

av Gratisprinsessan
gratisprinsessan kuponger

Dags för en ny vecka och som vanligt spanar jag in butikernas reklamblad för att planera mina inköp! Numera har vi ”Ingen reklam tack!” på brevlådan så jag kollar på kampanjveckan.se eller på butikernas egna sidor för att se lokala erbjudanden.

Jag skriver in de extrapriser som intresserar mig i anteckningsappen i min mobil vilket fungerar bra! Då kan jag bara bocka av det jag har handlat också. 🙂

Obs! Bilden ovan är gammal och det var när Netto hade bäst pris. Netto tar ej kuponger men ibland är det billigare där ändå!

Kupongerna som jag vill använda under veckan lägger jag längst fram i min kupongsamlare (du kan läsa mer om kupongsamlaren här) för att komma åt dem lätt.

Numera är det hårdare restriktioner på hur man får använda rabattkuponger och det är olika från butik till butik så man får prova sig fram.

kupongsamlare

Idag har jag t.ex. hittat WC Duck Activ-Gel för 15,95 kr/styck hos City Gross. Tidigare fick jag en kupong från Smartson som ger mig 30 kr rabatt vid köp av 2 stycken så det blir 0,95 kr styck! Nästan gratis 😀

kuponger

Hur gör du när du planerar dina inköp? 😀

4 kommentarer

Mer för pengarna 2018-01-08 - 13:20

Vad fint organiserat du har i din kupongsamlare. 🙂

Gratisprinsessan 2018-01-08 - 15:00

Tack! 🙂

frida 2018-01-08 - 16:40

eko fjälkinge tar 14,95 st för duck så där får du dem gratis om du skulle ha vägarna förbi. där hämtade jag mina med rabatten, mycket nöjd! 😀

Aikkimaa 2018-01-08 - 21:49

Som brevbärare tycker jag tryckt reklam är ett otyg. Det blir så vansinnigt många ton papper som tillverkas, körs till distibutionscentraner, till lokalkontor, ut till hushållen och slutligen till sopförbränningen. Vill man kalla sig miljövänlig kan man knappast välja att få reklam i brevlådan. När det dessutom finns så bra appar/sidor där man kan se alla reklamblad så anser jag att alla borde välja bort tryckt reklam.

Kommentarer är avstängda.