Mina skönhetsfavoriter under 2017!

av Gratisprinsessan
skönhetsfavoriter 2017
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Det är flera av er som har önskat att jag skriver lite mer om skönhet! Så jag tänkte tipsa om några av mina skönhetsfavoriter under 2017! Grejen är ju att det finns så många bra produkter så det var svårt att få ner antalet haha. Jag försökte ta en produkt från varje kategori men det slutade med att 3 av 7 blev ansiktsmasker ändå 😉

Kan tipsa om att man hos Lyko just nu får 10% rabatt med koden 10ALL. Blir du ny kund hos Lyko kan du få 100 kr rabatt vid köp för 300 kr när du registrerar dig genom min länk här.
Glöm inte att använda en återbäringssida om ni ska shoppa något!

Skönhetsfavoriter 2017

 1. bareMinerals Gen Nude Buttercream Lipgloss – Heartbreaker
  Ett krämigt och återfuktande läppglans med en ursnygg färg! Superskönt på läpparna och kladdar inte! Heartbreaker är en rosig muave med guldskimmer.
  Finns hos KICKS, Eleven och Lyko.
 2. Peter Thomas Roth – Pumpkin Enzyme Mask
  Som jag älskar den här masken! Doften är underbar! 😀 Masken polerar och peelar huden effektivt och ger en jämnare yta och mer lyster. En fuktmask efter den så känner man sig som en ny människa! 😀
  Bäst pris just nu är hos KICKS med 20% rabatt.
 3. Elemis – Papaya Enzyme Peel
  Japp, jag älskar ansiktsmasker! Denna enzympeeling från Elemis doftar ljuvligt av papaya! Innehåller naturliga fruktenzymer från papaya och ananas som peelar och samtidigt vårdar huden. Resultatet blir ett riktigt babylent face med lyster 😀
  Bäst pris får man just nu hos Lyko när man använder rabattkod. Finns även hos Eleven.
 4. Essie – Gel Setter Top Coat
  Jag var ett stort fan av Seche Vite i flera år men ledsnade när den krympte nagellacket under. Men nu har jag använt detta topplack från Essie ett tag och kan inte vara mer nöjd! Torkar snabbt och gelformulan gör ytan riktigt glansig. Dessutom tycker jag att den gör nageln hårdare vilket jag gillar. Mina naglar är av den skivande och svaga sorten 😉
  Bäst pris får man hos KICKS och Eleven med 20% rabatt.
 5. Benefit – Gimme Brow
  Fick den här grymma brynmascaran i en Glossybox 2016 men har inte testat den förrän nyligen. Och WOW säger jag. Bästa brynprodukten ever (ever Anastacia Briw Whiz) som ger riktigt fin färg och håller stråna på plats. Dessvärre så har Benefit nyligen återkallat produkten pga att den senaste batchen inte uppfyllde kvatlitetsstandarden. De har därför dragit tillbaka produkten och den kommer inte att säljas mer! 🙁 Någon som har tips på en annan lika bra brynmascara?
 6. Joico – Moisture Recovery Treatment Balm
  Har du tjock, torrt och frizzigt hår så är denna hårmask något för dig! Gör mitt hår mjukt, frizzfritt och enkelt att kamma ut. Effekten varar flera dagar dessutom!
  Billigast hos Lookfantastic (20% rabatt) just nu men finns även hos Lyko.
 7. Acasia Skincare Lift Me Up Sheet Mask
  Arkmasken från Acasia är den bästa av alla arkmasker jag har testat, utan tvekan! Innehåller kollagenserum och E-vitamin som ger omedelbar spänst till huden. Genom att ”hänga upp” masken på öronen med öglorna (haha!) får huden ett extra lyft. Ger mycket fukt och jag tycker effekten är kvar i flera dagar. 😀
  Finns att köpa på Apotek Hjärtat.

skönhetsfavoriter 2017

Hoppas ni gillade att få några tips 🙂 Vad hade ni för skönhetsfavoriter under 2017? Berätta gärna! 😀

2 kommentarer

Mer för pengarna 2018-01-11 - 19:53

Peelingen från Elemis låter härlig. Jag ska skriva ett inlägg på min blogg vilka mina skönhetsfavoriter var under 2017. Tack för tipset! 🙂

Gratisprinsessan 2018-01-13 - 19:49

Ja! Vad kul! Det ser jag fram emot att få läsa 🙂

Kommentarer är avstängda.