Kostnadsfri sminkning hos Make Up Store!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

gratis sminkkurs

Nu bjuder Gina Tricot sina medlemmar på gratis makeupkurs hos Make Up Store!
Se till att bli medlem i deras kundklubb Spotlight så att du inte missar något erbjudande 🙂

BOKA SMINKNING
Members treat! Just nu kan du boka in dig och en tjejkompis på en kostnadsfri sminkning hos Make Up Store (värde 300 kr/pers). Under 30 minuter blir ni sminkade av en professionell makeup-artist plus att ni får massor av tips och inspiration. Dessutom får ni 20% rabatt på hela sortimentet efter avslutad kurs.

ANVÄND KOD: Ginawhite2018

Hitta butik och boka här.

Erbjudandet gäller för gamla och nya Spotlight-medlemmar samt i valfri Make Up Store-butik i Sverige/Norge/Finland. Gäller måndag-torsdag. Ring butiken för att boka och uppge rabattkod. Giltigt t.o.m. 2018-03-31.

4 kommentarer

Carolina Gustafsson 2018-01-29 - 15:25

Vart hittar man det där? Blev medlem men hittar det inte någonstans ?

Gratisprinsessan 2018-01-29 - 16:26

Hm såg inte det när jag var inloggad heller. Men så här står det i nyhetsbrevet: ANVÄND KOD: Ginawhite2018 när du bokar hos Make Up Store. Erbjudandet gäller för gamla och nya Spotlight-medlemmar samt i valfri Make Up Store-butik i Sverige/Norge/Finland. Ring butiken för att boka och uppge rabattkod. Giltigt t.o.m. 2018-03-31.

Rebecca 2018-01-29 - 19:23

Gäller endast mån-tor vilket inte framgår i någon text.

Gratisprinsessan 2018-01-29 - 23:48

Åh! Tack för infon. Trist att de inte skriver ut det.

Kommentarer är avstängda.