Få chansen att provsmaka Cafégo kaffe gratis!

av Gratisprinsessan

cafego provsmakning

Nu kan du ansöka om att få provsmaka höghöjdskaffe från Cafégo!
Ansök här.

Vill du bjuda kollegorna på höghöjdskaffe under eftermiddagsfikat eller kanske testa med vännerna när de kommer på besök? Passa då på att ansöka om att få smaka på våra tre olika höjder på kaffe. Om du efter ansökan blir utvald som provsmakare kommer du få ett kaffe-kit hemskickat till dig, samt vidare information om hur du går tillväga med provsmakningen.

Höghöjdskaffe är kaffe där minst femtio procent av kaffeplantagen är belägna på högre än 1200 meters höjd över havet. Kaffebönor från hög höjd mognar långsamt och får därför längre tid på sig att utveckla en unik smak och karaktär. Blir 1200, 1400 eller 1500 meter över havet din favorit?

1 kommentarer

Anders Fredriksson 2018-02-04 - 06:44

Hej !
Två dagar efter hemkomst från Bali fick jag detta erbjudande, å tror Ni att jag reagerade ?
Oh ja, visst gjorde jag det.
Fick fantastiskt gott höghöjds kaffe där nere, så visst vill jag vara med på Eran test.

Kommentarer är avstängda.