Recensioner

Årets första Glossybox!

glossybox januari 2018 - the statement box

I samarbete med Glossybox – innehåller reklamlänkar.

 

SPOILER ALERT! Igår dök årets första Glossybox upp i brevlådeboxen. Älskar att ha en box istället för ett brevinkast på dörren för där kommer ju inte ens små paket in! Så slipper man springa till postombudet och hämta små paket.

Åter till boxen! I The Statement Box utlovades en spännande mix av produkter som alla lyfter din personliga stil! Nja, kanske inte riktigt om man kollar på vad jag fick. Denna box var inte för mig helt enkelt. Eller så är jag svårflörtad efter novembers box haha.

Glossybox rabattkod

Få 20% rabatt när du anger min kod GPGB2017 i kassan! ? Beställ här!

 

Glossybox januari 2018

 • LAQA & Co. Cloud Lips “Storm”
  Ett läppstift i en mörkröd bärig nyans. Riktigt snygg! Glider på läpparna som en dröm! Nu har jag inte hunnit testa hållbarheten men den känns riktigt bra på läpparna! Boxens guldkorn!
  laqa & co - cloud lips storm
 • Studio 10 – Makeup Mist Glow-Plexion
  En settingspray och fuktmist i en och samma produkt.
 • Treacle Moon Bath and Shower Gel – One Ginger Morning
  Har varit nyfiken på märket ett tag men jag är lite skeptisk mot ingefärsdoften måste jag säga. Hmm.
 • Glitter – Ponytail Tool
  Ett volymverktyg för att få en hästsvans med mycket volym. Jag har väldigt tjockt hår och det når inte ens ner till axlarna ännu. Så dessvärre får jag ingen användning för denna.
 • Zlatan Ibrahimović Parfums – Suprême pour Femme
  En sportig doft måste jag säga. Luktar helt ok!
 • Bonus: CLIF Bar – Chocolate Almond Fudge

glossybox januari 2018 - the statement box

Jag har sett att andra har fått bland annat Simple Micellar Cleansing Wipes och Laponie All Round Balm i sina boxar. Produkter jag mycket hellre hade velat ha i min box istället för parfymprovet och ponytail tool! ?

Är ni nöjda med innehållet i era boxar?