Tips

Använd återbäringssidor – spara pengar!

cashbacksidor - pengar tillbaka när du shoppar online

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Få pengar tillbaka när du shoppar på nätet!

Jag shoppar alltid genom en cashbacksida, eller återbäringssida som det också heter, när jag handlar på nätet! Det finns mycket pengar att spara!

Se till att bli medlem i flera olika återbäringssidor! Det är gratis. När du väl ska handla så kolla vilken av dem som ger högst återbäring! Så istället för att shoppa i butik kan du tjäna på att handla på internet. 😀

Psst! Ibland finns det även gratiserbjudanden hos cashbacksidorna du kan ta del av utan att spendera en krona, men du får ändå pengar tillbaka! ?

Det fungerar så här

Du loggar in på återbäringssidan och söker efter din butik och klickar dig in på den. När du sedan handlat så får du en viss procent av köpesumman tillbaka. Det kan ta olika lång tid men oftast mellan 15-45 dagar. Kom ihåg att inte surfa in på något annat emellan för då kan spårningen brytas och då får du ingen återbäring. Glöm inte att stänga av din AdBlocker också!

Frågor & svar

 1. Är cashbacksidor gratis? Japp, helt gratis!
 2. Kan jag vara medlem i flera cashbacksidor samtidigt? Ja, absolut! På så vis kan du jämföra dem och se vilken av dem som ger dig högst återbäring!
 3. Kan man använda sig av flera cashbacksidor samtidigt när man handlar? Nej, du kan bara gå genom en sida åt gången. Välj den med högst återbäring!
 4. Kan jag kombinera rabattkod och en återbäringssida? Nej, inte om du inte har fått rabattkoden direkt från återbäringssidan. Använder du en annan rabattkod kan din återbäring nekas!

Bli medlem i dessa 6 cashbacksidor idag!

 • Refunder
  Genom min länk får du 50 kr i startbonus om du handlar för över 100kr. När man har över 100kr kan man få dem utbetalda till sitt Paypal-konto eller bankkonto.
 • Cashbackshopping
  När du registrerar dig får du 25 kr i startbonus. När du kommit upp i 100kr i återbäring kan du begära utbetalning.
 • Cashbacker
  Ingen välkomstbonus dessvärre. Du kan begära utbetalning till ditt bankkonto när du kommit upp i 100kr.
 • Bonusway
  100 kr i startbonus. Här måste man få ihop minst 150kr i återbäring innan man kan få en utbetalning.
 • Cashback Ninja
  25 kr i välkomstbonus. Utbetalning vid 100 kr.
 • MyBonus
  50 kr i välkomstbonus. Du kan begära utbetalning när du uppnått 100 kr.

 • Ma
  2018-01-03 kl. 18:54

  Trots att jag handlar rätt lite på nätet har jag sparat cirka tre tusen bara i år på att användacashbacksidor. Så visst lönar det sig.

 • Amanda
  2018-01-08 kl. 07:21

  Jag registrerade just mig på Cashback ninja via din länk 🙂 Dock fick jag bara 25 kronor i välkomstbonus, de har nog ändrat det.