Tredje Advent – Tävling!

av Gratisprinsessan
tredje advent - tävling

Det är tredje advent på söndag! Så då kör vi igång en tävling till tycker jag! 🙂 Men glöm inte att tävla i andra advent-tävlingen (vinn ett Rituals-kit!) som går ut vid midnatt idag!

Denna gång vinner en person hela 500 kr i presentkort på restaurangen Pinchos!
En perfekt vinst för att ta med vännerna eller familjen ut och käka tapas! 😀
Presentkorten har är giltiga till 23/5 2018.

Så tävlar du!

  • Gilla Gratisprinsessan på Instagram och/eller Facebook så blir jag glad! ?
  • Svara på frågan i en kommentar här i inlägget: Vem vill du bjuda på middag och varför?
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många gånger har jag ätit på Pinchos?

Tävlingen avslutas fredagen den 22:e december kl 23.59 och vinnaren meddelas på lördagen!
Obs! Du måste svara på båda frågorna ovan! Denna tävling är inget samarbete.

Vinnaren är…

SANDRA ARVEBORN
Grattis! Du har fått mail! 😀

Svaret på frågan är: Jag har ätit på Pinchos 1 gång.

193 kommentarer

Sandra Sjöblom 2017-12-15 - 07:44

Jag skulle bjuda min man, då vi skulle behöva liva upp livet lite och va själva för en stund för en nytändning.
Du har varit 15 gånger på pinchos.

Carina bergvall 2017-12-22 - 20:48

Jag skulle absolut bjuda med min jobbarkompis som behöver lite omväxling i vardagen! Hon o hennes familj är så sanslöst drabbade av tråkigheter så hon behöver njuta av en middag på Pinchos!

Du har nog ätit på Pinchos 12 ggr

Anna 2017-12-15 - 07:48

Skulle bjuda min älskade man. För att han är världens bästa man och pappa.

Anna 2017-12-15 - 07:48

Du har ätit där 15 gånger

Helene Karlsson 2017-12-15 - 23:07

Jag skulle bjuda min man och mina döttrar. Vi skulle sitta tillsammans och välja på alla söta små rätter. Det bästa av allt man kan ta 2 eller flera efterrätter pga att de är så små…..
Du har varit där 5 gånger tror jag!!

Marie-Louise Lundin 2017-12-15 - 07:53

Åh skulle bli överlycklig ? har ätit där en gång o det var helt fantastiskt. Passar mig o min kille väldigt bra då vi bara kan äta små portioner. (Gbp) Har få medel att kunna gå ut o äta så det skulle betyda jättemycket om vi vann ❤️ Tror du ätit där 9 gånger

Lotta 2017-12-15 - 07:54

Jag vill bjuda mina två tonårsdöttrar som haft en kämpig höst med en pappa som gör dem illa. En kväll på Pinchos hade varit ett litet ljus i deras mörker.
Du har ätit 21 gånger på Pinchos!

Emma Folkesson 2017-12-15 - 07:57

Skulle vilja bjuda med mig min kompis, Elin. Pga plugg, jobb, familjeliv, och allt annat som hör vardagen till, har vi inte kunnat ses så mycket senaste halvåret.

Tror att du har ätit på Pinchos 1 gång.

Michaambjornsson 2017-12-15 - 08:08

Följer både på Facebook och instagram sedan länge !

Jag skulle ta med mina killar ( man och domen Viggo 7 år ) på tapas fest.
Vi har haft ett långt år som kretsat mer kring husbygge än om oss som familj. Därför skulle jag vilja dela en riktigt mysig kväll med dem som betyder mest gör mig !
Jag tror att Viggo skulle tycka det vore spännande att besöka ”cirkus restaurangen” och vi vuxna älskar sedan tidigare de goda tapasen.
Vi har testat Pinchos en gång tidigare, och går GÄRNA dit igen.

God jul

Christina 2017-12-15 - 08:09

Jag vill bjuda min 13-åriga son.
Han har jobbat så bra i skolan denna terminen,
för att ta igen det han missade när han var sjuk.
1 gång tror jag du har ätit på Pinchos.

Jenna alppiranta 2017-12-15 - 08:11

Hej 🙂 Följer på fb och instagram sen länge tillbaks 🙂 Jag vill bjuda min sambo och son på pinchos då vi precis var iväg på La Palma, men hittade inget tapas ställe alls och all mat dom hade överallt var friterat så hade varit kul att kunna äta riktiga tapas och det hade varit en bra julklapp 🙂 Jag tror att du ätit på pinchos 5 gånger 🙂

Monica Wennerström 2017-12-15 - 08:11

Jag skulle vilja bjuda min man på Ponchos för att försöka övertyga om att tapas är gott. Vi har aldrig ätit på Ponchos då dom kom till vår stad nu i höstas och vi har inte hunnit än…..men det ligger på ”the Bucketlist”

Jag tror att du har ätit på Ponchos 7 gånger.

Alexandra 2017-12-15 - 08:14

Jag skulle vilja bjuda en av mina bästa vänner. Hon har haft det svårt på senare tid och mått dåligt, det börjar bli bättre så jag skulle vilja lyxa till det för henne.
Jag tror du ätit på Pinchos 16 gånger

A-h Gustafsson 2017-12-15 - 08:20

Följer på fb ☺
Jag skulle ta med mig sonen å ta ett redigt fredagsfrosseri innan vi släntrar iväg och ser på nya Star Wars filmen.
Fast kanske bäst att se film först och äta sen så man inte vaknar med popcorn i näsan och en dumstrut på huvudet när filmen är slut ? När man tittar på Pinchos meny så måste jag säga att vattenkranen i munen har gått i baklås så den går inte att stänga av ?
Oavsett så skulle detta va ett perfekt jullovsmys för mamma och son ?

Jag tror att du ätit på Pinchos 1 gång

Robyn 2017-12-15 - 08:27

Jag vill ta med min sambo som åt tapas för första gången i somras.
Du har ätit där 3 gånger

Catarina 2017-12-15 - 08:35

Jag tror att du har ätit på Pinchos 2 gånger 🙂 Jag skulle så gärna vilja bjuda en nära manlig vän på en riktigt fin kväll med god mat och många skratt, han förtjänar det verkligen men även för att gå på restaurang är en otrolig lyx som jag inte har möjlighet att unna mig annars så det vore ju underbart att få kunna bjuda på en härlig restaurangafton i vänners lag! 😀 (Följer på FB och här sen några månader)

Natallie kogut Rosberg 2017-12-15 - 08:44

Jag skulle gärna vilja äta på pinchos med min nya fina kille och mina föräldrar. Tror det hade varit ett perfekt ställe för de att träffas på första gången. Gillar verkligen pinchos för det är så nytt och innovativt plus god mat till bra priser:) Jag tror du har varit på pinchos 48 gånger.

Linda Nilsson 2017-12-15 - 08:51

Jag skulle bjuda min son på middag.
Han har svårt att gå ut pga social ångest men gillar att gå ut o äta god mat så detta skulle vara perfekt att ta med honom på.

Jag tror du ätit på pinchos 6 gånger

Emelie 2017-12-15 - 08:51

Gillar redan! ✨
Jag skulle ta med min sambo, han tar examen idag men vi får tyvärr äta hemma då vi båda fortfarande är studenter. Så pinchos hade vart perfekta stället att fira på! ?
Jag tror att du har varit där 5 gånger

Camilla Dahlström 2017-12-15 - 08:54

Jag skulle bjuda med en tjejkompis, först käka på pinchos med en drink eller två.. Sen vidare till nya Fifthy Shades filmen som släpps i början på Februari… en riktig tjejkväll slår det mesta 🙂

Tror du ätit där 7ggr!

Anja Lennartsson 2017-12-15 - 08:57

Oj, självklart vill jag vinna.
Har aldrig provat restaurangen, men hört mycket gott om den. Om vi vinner lägger vi till själva och går dit och äter hel stora familjen på 7 personer.

Magie 2017-12-15 - 09:07

Tror du har ätit där 1 gång. Hittar ingen annan information iaf =)
Skulle vilja bjuda med min sambo. Vi åker upp till svärföräldrarna över julen och vi har vart på Pinchos 2gg sen de öppnade i Umeå. Egentid UTAN barnen är precis vad vi behöver. Äta gott och kanske orka med en bio efteråt. Vardagslyx för vissa men händer knappt lyx för oss =)

Kristina 2017-12-15 - 09:18

Skulle bjuda min underbara pojkvän, perfekt present till oss själva nu när vi ska flytta ihop i början av nästa år 🙂
Jag tror att du har ätit där ca 8-9 gånger

Annika Andersson 2017-12-15 - 09:21

Jag skulle bjuda med min älskade man som haft en jobbig höst och behöver komma ut och göra lite roligt och äta gott. <3

Jag har aldrig ätit på Pinchos så det vore jättekul att vinna detta och få testa denna restaurang jag hört så mycket om.

helene olofsson 2017-12-15 - 09:23

Har så länge velat testa PInchos men aldrig kommit dit. Skulle vilja bjuda min sambo som går igenom en tuff period på detta. Jag tror du har ätit på Pinchos 4 gånger 🙂

Michaela 2017-12-15 - 09:24

Jag följer på Instagram (thesmalltowngal) och Facebook (Michaela Söderholtz)
Jag vill bjuda min sambo på middag, eftersom ingen av oss faktiskt har ätit på Pinchos så vore den här vinsten perfekt för att vi ska få en spark i baken och faktiskt åka 😀

Elin la fleur 2017-12-15 - 09:37

Min pojkvän skulle jag velat bjuda på middag. Dels för att vi sällan hittar på något tillsammans men också för att han aldrig har ätit på pinchos & nu när det öppnat så nära där vi bor (Ystad) så vore det roligt att prova.

Felicitas 2017-12-15 - 09:46

Vilka roliga tävlingar du har?
Har blivit smått beroende av din blogg och mina kompisar med?
Jag tror att du har varit på Pinchos 8 gånger?
Jag skulle vilja bjuda min sambo på en romantiskt dejt. Kan knappt minnas när vi var på dejt sist… så det hade varit mysigt och gott?

Sofie 2017-12-15 - 09:52

Pinchos har öppnat här i Uppsala nu under hösten och det skulle vara kul att bjuda dit min kära syster nästa gång hon kommer på besök. Hon har precis tagit det modiga steget att starta eget företag, hon kämpar på och nu i början är det tufft både ekonomiskt och psykiskt. Jag är så stolt över henne och vill peppa henne med ett restaurangbesök! Har hört att maten inte är den allra lyxigaste men drinkarna ska tydligen vara toppen, hur magiskt låter det inte med en drinkkväll tillsammans med sin syster?! Det är hon värd!

Jag tror att du har ätit på Pinchos 1 gång. (Ps. Jag följer dig både på FB & Insta!)
Keep up the good work och God Jul!

jakob svensson 2017-12-15 - 10:05

Vill bjuda min fru på pinchos nu på vårat tionde år som gifta.
Tror du varit på pinchos en gång i Malmö och en gång i Kristianstad d.v.s. två gånger 😉

lena 2017-12-15 - 10:09

Jag skulle ta med min man ! vi är sällan på restaurang och pinchos har vi aldrig besökt så det skulle vara spännande, tror du ätit där 8 ggr

Lise-Lotte 2017-12-15 - 10:25

Jag skulle om jag vann fira att det var 25 år sen jag och min man fann varann med en mysig middag för två! Hoppas att jag får prova Pinchos som jag hört så mycket om! Jag tror att du har ätit på Pinchos 2 gånger!

Martina 2017-12-15 - 10:26

Följer dig på Instagram! Jag hade velat bjuda min syster på Pinchos. Anledningen till att jag vill bjuda just henne är för att hon i förra helgen förlovade sig med sin kille och det hade varit ett perfekt tillfälle att kunna fira deras förlovning med en god middag! Hon har också kämpat väldigt hårt denna hösten på jobbet men även hemma så jag tycker verkligen hon förtjänar att bli överraskad!

Jag gissar på att du har ätit på Pinchos 10 gånger.

Mammatillpremmis 2017-12-15 - 10:30

Skulle bjuda min fina man som ställt upp för oss så när vår lilla premmis kom till världen. Världens bästa! Detta hade varit tillfälle för oss att för första gången sedan barn komma ut på dejt?❤️ Du har ätit där 15 gånger?

Omar 2017-12-15 - 10:37

Jag skulle bjuda min fru på Pinchos då hon har aldrig ätit där. Jag gissar du har varit EN gång.

Amanda 2017-12-15 - 10:42

Följer på instagram och gillar på Facebook!
Vinner jag så tar jag med mig min mamma som alltid ställer upp för mig och hjälper mig genom allt! Och hon har väldigt ont nuförtiden så hade varit kul att distrahera hennes tankar lite! ❤️
Jag tror att du ätit där 4 gånger!

Gina 2017-12-15 - 10:42

Utan tvekan mina föräldrar!! De ställer alltid upp och man vill gärna ge tillbaka men får aldrig chansen att bjuda dem på såna här goa stunder. Alla studiepengar går åt på vanliga köttbullar och makaroner till mig och inte tråkiga, men tyvärr tråkigt dyra studentböcker!
Glad advent ?

Gina 2017-12-15 - 10:44

Ps. Jag tror att du har ätit där 5 gånger ?

JessicaK 2017-12-15 - 10:46

Min syster och hennes sambo. De kommer och hälsar på framåt våren och det skulle vara så roligt att få bjuda på något extra gott. Det var så länge sedan vi sågs och det är klart vi vill festa till det med något extra.

Du har nog ätit på Pinchos 7 gånger.

Sanna 2017-12-15 - 10:52

Åh, vilken fantastiskt vinst! Det vore underbart att få bjuda dottern på lite god middag i samband med hennes konsert i februari. I julklapp ska hon nämligen få konsertbiljetter till sina stora idoler Marcus & Martinus, och det vore då underbart att få njuta av en god och härlig middag på vår favorit restaurang Pinchos innan.

Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) och följer dig via Instagram (mammasvardag).

Gissar på att du har ätit på Pinchos 1 gång.

Kram Sanna

Marianne 2017-12-15 - 11:03

Jag skulle bjuda min älskade sambo som alltid ställer upp och hjälper mig och han fyller år snart då vill jag gärna bjuda honom på pinchos?
Jag gissar att du ätit sju gånger på pinchos

Marcus B 2017-12-15 - 11:07

Jag gissar på 9 gånger.

Jag vill bjuda min syster på en middag ❤️
Vi bor över 100 mil ifrån varandra, men är det något så är hon här på några timmar. Hon är fantastisk! Hon får mig att skratta tills jag får ont i magen av allt skratt men hon är också den som kan irritera mig mest i hela världen. Jag älskar henne ändå!
Hon förtjänar en helkväll på Pinchos ?

julia 2017-12-15 - 11:16

Jag skulle bjuda min ex pojkvän , vi har jättebra kontakt och jag tycker vi två skulle förtjäna det! Jag tror du ätit där 2 gånger

Jill 2017-12-15 - 11:29

Jag vill bjuda med min fantastiska 16 åriga dotter. Hon har skött sig otroligt bra i skolan detta läsåret och är alltid hjälpsam hemma. Hon skulle väl förtjäna att bli bjuden på god mat 🙂
Har varit på Pinchos endast 1 gång (alltså behöver vi 2 gå dit igen 😀 )

Siv Å.Bäckman 2017-12-15 - 11:46

Tror att du har varit och ätit 7ggr på Pinchos. Jag skulle ge presentkortet till min son och sonhustru i present så att dom i lugn och ro ska kunna fira sina femton år tillsammans, detta för dom har haft en stormig höst med inställd USA kryssning strul och åter strul med försäkrings kassa osv, osv.Dom om några är behöver komma ut en stund för sig själva

Lotta N 2017-12-15 - 11:48

Mina barn (och jag själv) älskar Pinchos, men jag skulle ändå välja att bjuda mina föräldrar. Det är en restaurang som jag tror att de verkligen kommer gilla, men som jag inte tror att de kommer testa utan att jag tar med dem. Så att vinna skulle bli en extra julklapp till mamma och pappa.
Jag gissar på 4 gånger! 🙂

Camilla.L 2017-12-15 - 11:51

Jag skulle bjuda min underbara särbo på middag. Han förtjänar att skämmas bort lite då han alltid ställer upp på mig och mina barn till 100 procent. Jag tror att du har ätit på Pinchos 8 gånger 🙂

Linnea 2017-12-15 - 12:13

Jag skulle vilja bjuda min pappa. Han har bjudit mig på middag på restaurang så många gånger utan att jag har kunnat bjuda tillbaka. Han har alltid ställt upp för mig och det vore fantastiskt om jag äntligen kunde få ge tillbaka lite. Jag tror att du endast har ätit på Pinchos 1 gång, i Malmö.

Kardo 2017-12-15 - 12:47

Skulle gärna villa bjuda familjen på Pinchos 🙂
Har aldrig ätit där men skulle vilja testa

Camilla K 2017-12-15 - 13:11

Skulle vilja bjuda min sambo, vi har slitit som djur nu för att få renoveringen av huset klart ( övervåningen ) och snart är det äntligen klart 🙂 Du har ätit 5 ggr på Pinchos.

Ida Isaksson 2017-12-15 - 13:12

Jag skulle vilja bjussa min fina vän på en middag. Hon blir snart arbetslös så hon behöver lite uppmuntran i form av en middg tycker jag! 🙂 Jag tror att du har ätit på pinchos 4 gånger!

Caroline 2017-12-15 - 13:16

Jag har hört så mycket positivt om pinchos men aldrig haft möjlighet att testa. Skulle ta med min sambo som precis har fyllt jämnt. Jag tror att du har varit där 7 gånger.

Reem Alabbas 2017-12-15 - 13:59

Jag skulle vilja bjuda min man på Pinchos. Jag tror att du har ätit där 7 gånger ?

Sabina 2017-12-15 - 14:33

Jag skulle bjuda mina söner och min man så vi får lite tid tillsammans då det inte blir så mycket av den varan när barnen blir äldre?. Jag tror du ätit på Pinchos 18 ggr.

Louise Eriksson 2017-12-15 - 14:34

Jag skulle bjuda min sambo på middag på Pinchos därför att deras koncept med många små rätter som man kan beställa flera gånger under en måltid passar oss perfekt som behöver ta oss tiden att uppleva nuet och ha tiden att prata med varandra, där kan en lång måltid hjälpa till 🙂 . Jag tror att du har ätit på Pinchos en gång tidigare.

Evelina 2017-12-15 - 14:41

Jag skulle absolut bjuda med min sambo för en dejt kväll, bara han & jag!

Jag tror att du ätit på Pinchos 5 gånger.

Evelina 2017-12-15 - 14:42

Jag skulle såklart bjuda med min sambo för en dejt kväll, bara han & jag!
Välbehövligt när man har små barn…

Jag tror att du ätit på Pinchos 5 gånger.

Emma Näslund 2017-12-15 - 14:45

Ett presentkort skulle jag vilja vinna, för att lite catch up med min bästa vän hinna. Då avståndet är långt och besvärligt, innebär det att vi sällan träffas trots att hon är oumbärlig. Med en vinst skulle jag be henne komma på besök, så kan vi hinna hänga hela helgen utan dessa klassiska akutbesök. En vinst skulle helt enkelt vara en ära, så att vi för en gångs skull får vara varandra nära 🙂 följer på instagram, naslundemma, och jag tror att du har ätit på pinchos 2 gånger 🙂

Carina Valvring 2017-12-15 - 14:55

En vinst på pinchos, är välkommen till mig och fina maken.
Vi behöver smita en kväll från barn och djur och bara vara vi. ❤️
Gissar på att du har varit på pinchos 5 gånger ???

Lisa 2017-12-15 - 15:09

Jag tror du ätit där 8 ggr, jag skulle gärna ta dit min familj som hjälper mig och min sambo ovärderligt mkt just nu med vårt husbygge och att få ihop livspusslet när jag studerar på heltid och min sambo jobbar heltid och all övrig tid bygger på huset. De är helt enkelt ovärderliga och jag vill väldigt gärna ge tillbaka! 🙂

Elvira 2017-12-15 - 15:14

Har gillat på Facebook & instagram har jag gillat längesedan. Jag hade bjudit min underbara familj på en fin dag på pinchos ? då vi aldrig äter hela familjen ute då alla inte bor på samma ställe så det blir lite svårt och för att vi aldrig varit på pinchos och hade önskat verkligen att gå och äta på underbara resturangen Pinchos ??? Du har varit där 3-5 gånger?

E-K 2017-12-15 - 15:30

Följer dig på Instagram! Jag skulle bjuda min sambo på en middag där. Det skulle bli första middagen på egen hand sedan vår dotter kom för 8 månader sedan. 🙂 ❤️
Jag tror att du har varit på pinchos 8 gånger!

Cecilia 2017-12-15 - 15:37

Följer både här och där ?
Jag har ätit på Pinchos en gång och tänkte bjuda med mannen som aldrig ätit där tidigare. Skönt med omväxling efter all julmat ?

Linda 2017-12-15 - 15:49

Jag tror att du aldrig har ätit på pinchos. Jag skulle gå dit med mannen i mitt liv ?

Jossan 2017-12-15 - 16:07

Skulle bjuda ut mannen i mitt liv, vi skulle verkligen behöva en middagsdejt då det har prioriterats bort det senaste året! Jag har ätit på pinchos 3 gånger och älskar det☺

Hanna 2017-12-15 - 16:11

Tror att du har ätit på ponchos 14 ggr! Vill bjuda min syster som jag träffar ALLDELES för sällan nu under min uppsatsperiod. Vore hur mysigt som helst att få ta med henne på detta för att få lite syskontid tillsammans.

Maud 2017-12-15 - 16:12

Jag vill bjuda mina 2 döttrar Vi skulle behöva det Minns inte När vi var ut och åt
Har aldrig varit på Pincos Så Önskar???

Evelina Nordberg 2017-12-15 - 16:13

Min fina make som typ alltid jobbar så hade varit underbart att få rå om varandra en stund med otroligt god mat
4 gånger tror jag

Malin Wadlund 2017-12-15 - 16:22

Jag skulle bjuda med mina två äldsta barn på Pinchos, de skulle verkligen gilla det. God mat, rolig miljö och ensamtid med mamma ❤️ Jag har ätit på Pinchos 1 gång, så mysigt och gott!

Maria 2017-12-15 - 16:27

Jag vill såklart bjuda min framtida make!
Jag tänker mig en planeringseftermiddag någon lördag i vår. Vi kan smida planer inför bröllopet och avsluta dagen med god mat på Pinchos! Vår stad har ett nyöppnat Pinchos som vi inte provat ännu! Mums! Följer dig sen några månader, @matkontrollanten 🙂 God jul!

Rebecca Hultgren 2017-12-15 - 16:48

Jag följer dig på både Instagram och Facebook.
Jag skulle bjuda med min mamma eftersom hon ställt upp som hundvakt de senaste månaderna när jag varit på jobbet.
Du har varit på Pinchos en gång.

Sandra 2017-12-15 - 16:55

Jag skulle verkligen vilja bjuda med min kära mamma på pinchos, hon fyller år i mitten av januari, månaden då det är väldigt kämpigt med pengar efter jul och nyår. Detta skulle bli perfekta födelsedagspresenten.
Vet att hon alltid velat gå dit och äta men aldrig blivit av.
Jag tror du har ätit på pinchos 4 gånger.
Trevlig helg.

Angelica 2017-12-15 - 16:57

Skulle ta med min 7 åriga dotter dit på sportlovet, hon har önskat det såååååå länge!
Du har varit där 4 gånger.

Emelie Peters 2017-12-15 - 17:01

Jag skulle gärna vilja ta med mina tjejkompisar och äta. Vi ses inte så ofta men när vi ses har vi helt fantastiskt roligt tillsammans. Det vore kul att kunna bjuda dem på något riktigt gott.
Jag tror du har varit på Pichos 5 ggr.

Madelene 2017-12-15 - 17:15

Skulle bjuda min pappa. Va längesen vi var ute och åt och han har aldrig varit på pinchos så det skulle uppskattas av oss båda.

Gissar på att du varit på pinchos 3 gånger.

Natalie Mårtensson 2017-12-15 - 17:19

Hej
Jag tror du har varit där två gånger.
Jag skulle vilja bjuda med min mamma som nu tyvärr mår mycket dåligt pga sjukdom och stress. Tror det hade varit skönt för henne att komma ut och bara vara.
Tack för en trevlig blogg

Elliot Norberg 2017-12-15 - 17:23

Min storasyster för hon är en sån fantastisk person! Jag tror du ätit 13 gånger!

Camilla 2017-12-15 - 17:33

Följer på fb som Camilla Wiklund och instagram som lillakarlsbyn
Jag vill bjuda min syster på riktigt god mat, eftersom hon gått på cellgiftsbehandlingar under hösten och har nästan inte kunnat äta alls. Nu är äntligen den tiden över, och hon börjar få tillbaka matlusten, så en middag skulle hon verkligen uppskatta!
Åh vilken svår fråga nr 2 är, men gissar att du varit på Pinchos 2 ggr.

Helena 2017-12-15 - 17:42

Följer dig sedan länge! ? Jag skulle ta med min man, vi skulle behöva lite egentid då det blir knappt med det i livspusslet. Tror du varit tre gånger på Pinchos. ?

Emma 2017-12-15 - 17:43

Jag skulle ta med min pojkvän dit. Jag har försökt få han att gå dit förut med mig men det blir aldrig av (för han är för snål). Jag har ätit där en gång och de var för ett år sen och vill verkligen att han ska få smaka och uppleva stället han med. Och så blir det en mysig dejt för oss två, de var ett tag sen vi var på någon dejt tillsammans xD

Jag tror du har ätit där 3 gånger 🙂

annelie holm 2017-12-15 - 18:01

Jag tror du har ätit där 11 gånger. Jag skulle bjuda min underbara mamma, hon är min stora idol och är värd allt

Michaela Söderlund 2017-12-15 - 18:03

Jag skulle vilja bjuda min sambo och våra 2 barn på ett restaurang besök. Som en mysig aktivitet nu när det jul och ledighet som väntas.
Du har ätit på restaurangen 7 gånger.

Marielle Nilsson 2017-12-15 - 18:05

Jag skulle bjuda med min pappa som jag aldrig gör något med och hoppas på att det aldrig är för sent att få en bättre kontakt. ? Jag tror du varit på pinchos 3 ggr.

Angelica 2017-12-15 - 18:09

Jag vill ta med mig min bästa vän som är nybliven mamma och känner sig så ensam när hon inte har någon vuxen att umgås med på dagarna.

Gissar på att du ätit på pinchos 4 gånger

mikaela 2017-12-15 - 18:10

Jag vill gå med min sambo.
Du har varit på Pinchos 1 gång

Marlene 2017-12-15 - 18:11

Min syster! Det är inte så ofta vi får tid att träffas men att få bjuda med henne ut och äta tackar man inte nej till 😉 Dessutom har det precis öppnat en Pinchos där jag bor som jag ännu inte testat.

Jag tror att du har ätit på Pinchos 5 gånger,

Magda Karlsson 2017-12-15 - 18:18

❤️Jag skulle vilja ha en mysstund med mina barn ❤️ ?? du har ätit 3 ggr på Pinchos ?❤️

Shirrin Infinity 2017-12-15 - 18:21

Halloj, j gillar dig på instagram, kG vill jättegärna bjuda. Min tonårs dotter på mat för att hon sagt att hon känner sig bortglömd och då jag jobbar hela tiden, tar hand om småsyskonen och hon går i skolan o vi bara ses på kvällarna typ så vill jag överraska henne med en dag bara för oss!! Då ska det bli kärlek på hög nivå ?

Ronja 2017-12-15 - 18:28

Jag skulle verkligen vilja vinna detta för att kunna bjuda min storasyster. Vi träffas inte så ofta då vi inte bor i samma stad, men vi är som bästa vänner. Dessutom har jag aldrig testat Pinchos men det finns i Norrköping där min syster bor, så det hade vart perfekt att slå två flugor i en smäll! Jag tror du har ätit 5 gånger på pinchos 🙂

Mia Nygren 2017-12-15 - 18:31

Å jag skulle bjuda min syster som även är mina barna moster som alltid ställer upp när vi behöver hjälp. Skulle var ett super tack till henne för all hjälp och att hon finns för oss ? jag tror du har varit där 5gånger.

Teo 2017-12-15 - 18:41

Jag skulle vilja ta med mig min underbara sambo för att fira ännu en gång vår kärlek.
Jag gissar på att du har ätit på Pinchos 1 gång.

Evelina Larsson 2017-12-15 - 18:46

Gillar och följer på Insta (nightblur).

Jag skulle bjuda min bästa vän på mysmiddag på Pinchos, som förövrigt är mitt favoritställe för tillfället! Vill bjuda henne för att hon är bäst helt enkelt.

Du har ätit på Pinchos 3 ggr.

Tusen tack för en bra blogg!!

Jerker 2017-12-15 - 18:48

Jag tror du varit där 7 gånger.

Följer dig på Insta och jag vill vinna till min fru som förtjänar att få gå ut och äta gott som tack för all god mat hon gör <3

Heidi 2017-12-15 - 18:57

Jag gissar att du varit där 6 gånger.
Skulle jag vinna skulle jag ta med mig min man för att avnjuta god mat och egentid då vardagen består av att busa med en livlig 9 månaders bebis 🙂

Martina 2017-12-15 - 19:04

Hej,
Jag skulle bjuda med min sambo då ingen utav oss har ätit där tidigare :).
Jag tror att du ätit där 8 gånger.

Lina-Marie Norrby 2017-12-15 - 19:04

Jag skulle ta med min 12åriga son på Pinchos om jag vinner. Han får alltid stå tillbaka för sina tre småsystrar. Det vore riktigt mysigt att få göra det med bara honom!
Vi har nyligen fått Pinchos till Gotland och jag har aldrig varit där. Har ingen aning hur många gånger du har varit där, gissar på 10 gånger.

Josefine 2017-12-15 - 19:06

Jag vill bjuda min underbara pojkvän på mat, vi har nyss firat ett år tillsammans och att få fira det lite extra genom att äta god mat vore verkligen underbart!
Jag tror att du har ätit där 4 gånger!

Alex M 2017-12-15 - 19:07

Jag skulle ta med mig min tjej på en mysig kväll ute, då hon orkar stå ut med mig så tycker jag att hon förtjänar de.
Jag tror att du varit där 6 gånger.

Martina J 2017-12-15 - 19:10

Jag skulle vilja bjuda min mamma på en middag. Skulle vara kul att kunna bjuda ut henne på ett ställa där hon aldrig varit.
Tror du ätit där 10 gånger.

Tina 2017-12-15 - 19:12

Jag skulle vilja bjuda min mamma på en middag. Skulle vara kul att kunna bjuda ut henne på ett ställa där hon aldrig varit.
Tror du ätit där 10 gånger.

Irene Eliasson 2017-12-15 - 19:14

Jag har ätit på Pinchos två gånger förut. Har försökt att få med mig gubben min dit, men han fattar inte vitsen med dom ”små” portionerna. Men om jag hade ett presentkort dit, då skulle han säkert följa med, för han är lite snål också 😉 Så nu håller jag tummarna för att jag kan locka med han dit, för jag tycker Pinchos är kanon!
Tror att du ätit där 15 gånger!

Maria Leinonen 2017-12-15 - 19:18

Jag skulle gå dit med en kompis, sitta o prata, äta massa god mat och njuta!
Jag tror du har ätit där 4 ggr.

Elenor 2017-12-15 - 19:19

Jag skulle bjuda min mamma som alltid ställer upp på mig särskilt de senaste åren sen jag blev sjuk hade inte klarat av alla sjukhusbesök om jag inte hade haft henne ❤
Jag tror att du har varit där 2 gånger

Anna Mårtensson 2017-12-15 - 19:25

Jag skulle bjuda ut min lillasyster som haft en jobbig tid och behöver skämmas bort lite <3 tror du har varit på pinchos 2 gånger

Anna-Karin Nilsson 2017-12-15 - 19:56

Tror du varit på pinchos 8 ggr. Jag skulle bjuda min dotter så att hon fick äta utan att bli avbruten av sina barn och trycka i sig gott småplock i lugn och ro

Alexandra nilsson 2017-12-15 - 19:59

Skulle tagit med min sambo, som tvåbarnsföräldrar hade vi verkligen behövt en kväll bara vi två och få njuta av god mat och varandras sällskap ! Hade passat perfekt nu efter jul att få lite ensamtid tillsammans efter allt stress o stimm julen faktiskt innebär! Tror du har varit på pinchos … 3 gånger

Anna Holmström 2017-12-15 - 20:20

Jag skulle överlåta hela vinsten till min svärmor som har en knapp ekonomi. Jag bor i västsverige, hon i norrland och sist vi alla skulle äta där blev hon magsjuk och missade det. Ja, du har kanske ätit där 5 ggr?

Annelie 2017-12-15 - 20:31

En vinst skulle jag dela med min fantastiska vän som i livets med och motgångar funnits vid min sida i snart 30 år. Hon finns alltid där och det glädjer mig otroligt mycket.
Jag tror du varit på Pinchos 2 gånger.

Sandra 2017-12-15 - 20:33

Skulle bjuda med min sambo som jag inte haft egentid med på nästan 2 år (sen våran son kom)
Jag tror du har ätit på poncho 3 gånger

Filip Molimder 2017-12-15 - 20:37

Jag skulle bjuda min mamma på en ljuvlig julmiddag! Jag tror du har ättit där 4 gånger

Ulrika Svensson 2017-12-15 - 20:39

Om jag skulle bli den utvalde skulle jag bjuda mina två barn för de har redan tröttna på all julmat! Jag tror du har ätit dör 2 gånger

Matilda Luusua 2017-12-15 - 20:40

Jag skulle bjuda min älskade mamma på en härlig tapas-middag! Hon ställer alltid upp för mig och finns alltid där, så jag skulle verkligen vilja ge tillbaka till henne.
Gissar på att du har varit på Pinchos 2 gånger! 🙂

Samantha Claesson 2017-12-15 - 21:22

Skulle vilja bjuda hela familjen! Pappa som går hemma var dag pga att han är sjukskriven, för att han sen alltid varit för engagerad och driven! Vi har inte rest utomlands på fem år, då han inte alltid bra mår! Och mamma sliter på jobbet var dag, dessa två förtjänar ett restaurangbesök tycker jag! Har alltid varit där och ställt upp i alla lägen, från att vara coach på fotbollsplanen i 6 år till att övningsköra på vägen! Dessutom kört mig till alla träningar och aktiviteter både i och utanför skolan när jag vill, utan att blinka eller ens ifrågasätta och säga till! Och min syster, hon lär inte bli dyster! Trots småbråk ibland slutar det alltid med att vi går hand i hand, och problemet rinner snabbt ut i sand! Hon har trots två års skillnad alltid behandlat mig lika, låtit mig vara med och leka och fika, henne skulle jag aldrig svika! Vore en dröm som blev sann, om jag detta presentkort vann! Skulle gissa på att du ätit där 27 gånger 🙂

angela fortes olsson 2017-12-15 - 21:36

Jag tror du käkat på pinchos 6ggr
jag vill gärna ta med min pappa som är här från kap verde över julen och bjuda på lite mysig krubb 🙂 vore kul att få testa den roliga restaurangen du tipsat om så länge

Caroline L 2017-12-15 - 21:37

Jag skulle vilja bjuda min man för att jag älskar honom. Bättre anledning finns inte 🙂
Jag gissar att du ätit på Pinchos 4ggr!

Louise 2017-12-15 - 22:14

Jag skulle vilja bjuda min kära man. Vi unnar oss aldrig att gå ut & äta & när han fyllde år tänkte jag överaska honom med Pinchos men då va de såklart fullbokat (löning) & sen har vi inte kommit iväg. Hade vart kul att få komma ut åtminstonde en gång innan man kastas in i tvåbarns livet ?✌? jag tror att du ätit på Pinchos 3 -5 gånger. Följer såklart på facebook & instagram

Nathalie 2017-12-15 - 22:30

Jag vill bjuda min sambo på en fin middag eftersom han tar hand om mig och ger aldrig upp för min skull, han är min hjälte, Jag önskar jag kunde ge något tillbaka när jag har ingenting.

Jag tror du har ätit på Pinchos 1 gång.

Emely 2017-12-15 - 22:46

Wohooo, vilken fin tävling!
Jag följer på instagram. Motivering: Jag önskar bjuda ut min mamma på god middag. Vi har det senaste året räddat ett gäng hemlösa katter, och det är otroligt slitsamt- både känslomässigt och fysiskt. Men när man får se en vilsen, rädd och olycklig katt förvandlas till nyfiken, sprallig och så kärleksfull- är det värt allt jobb! Så det hade varit underbart att få lyxa till det, med en stor klapp på axeln. Jag gissar att du varit på Pinchos 2 gånger. Ha det så gott!

Camilla pettersson 2017-12-15 - 22:56

Jag har aldrig ätit där. Och därför vill jag gärna ta med min man dit. Jag inte varit på dejt på säkert 10 år så det är dags ??

Rebecca Widholm 2017-12-15 - 22:56

Du har ätit på fantastiska Pinchos sju ggr.

Jag skulle vilja gå dit med min underbara man, pappan till våra två döttrar och min själsfrände. Har haft ett skitår och inte orkat med att ge mig ut i julruschen för atg köpa en julklapp till honom så detta hade varit perfekt?

Camilla pettersson 2017-12-15 - 22:58

Tror att du har ätit där 8 ggr.

Isabelle Wallén 2017-12-15 - 23:03

Jag skulle gärna ta med min familj ❤ barnen har varit där en gång och tyckte det var super mysigt ? Gissar på att du ätit där 6 gånger ?

Cecilia 2017-12-15 - 23:38

Jag skulle ta med min son eftersom det bara är jag och han som tycker om att äta på Pinchos. Jag tror att du varit där 22 gånger ?

Elisabeth 2017-12-16 - 05:53

Följer på Instagram 🙂

Jag skulle ta med mig min väninna, hon är trebarnsmor som alltid har full upp och kan behöva komma iväg en kväll för att bli lite bortskämd. Jag också för den delen!

Jag gissar på att du, liksom jag aldrig har varit på Pinchos 😮

Johan 2017-12-16 - 07:26

Följer redan på Instagram! ⭐️
Jag skulle ta med min Pojkvän, han älskar Pinchos och äter lika mycket som en hungrig varg. Därför hade de varit mer ekonomiskt för mig att bjuda honom om jag vann detta erbjudande.

Sofie 2017-12-16 - 07:50

Har följt dig ett bra tag på instagram ??
Skulle vilja bjuda min kille som fyller år på tisdag ?
Har aldrig ätit där och skulle gärna vilja prova ?

Tina 2017-12-16 - 08:06

Jag skulle tagit med mig min mor och svärmor, eftersom dom hjälper oss med allt och är två riktiga klippor ❤
Jag tror att du har varit där 6 gånger 🙂

Maja Dukic 2017-12-16 - 14:09

Jag skulle ta med min man för han förtjänar att bli ompysslad och vi har haft ett tufft år, så kanske vi kan nytända våran relation. Vi har aldrig ätit på Pinchos så vi skulle se det som en superbra början på ett nytt år.
Jag tror du har ätit 13 gånger på Pinchos.??

Laban Thelaus 2017-12-16 - 14:16

Hej, jag skille vilja gå till pinchos i Lund med min mamma. Vi går ut på resturang jättesnällan och skulle så gärna vilja testa pinchos! Jag tror du varit på pinchos 3 gånger.

Johanna 2017-12-16 - 15:33

Jag följer dig på både Facebook och Instagram.

Jag skulle vilja bjuda min svägerska på Pinchos då hon jobbar två jobb för tillfället, då min bror studerar. Hon hade behövt en härlig tjejkväll iväg ifrån all vardagsstress, och få uppskattning för allt hon gör!

Jag gissar på att du har ätit på Pinchos 7 gånger!

Julia 2017-12-16 - 17:24

Jag skulle gärna ta med min sambo på en kväll utan barn, vi gör aldrig någonting själva så det behövs! Jag följer dig på instagram och tror att du ätit där 3 gånger 🙂

Pernilla 2017-12-16 - 17:48

Vem vill du bjuda på middag och varför?
Jag vill bjuda min lillebror, han är mitt allt och tänker alltid på alla andra än sig själv.

Pernilla 2017-12-16 - 17:48

Du har ätit där 3 gånger 🙂

Pernilla 2017-12-16 - 17:59

Jag tar tillbaks 3 gånger och byter ut det mot 1 gång då du inte tyckte maten levererade i malmö 🙂

Weina 2017-12-16 - 18:17

Jag vill bjuda min bästa vän som jag känt sedan 2-års åldern! Vi båda är mycket ambitiösa studenter och har därför både ont om pengar och fritid. Vi träffas sällan pga. detta trots att vi nästan är grannar! Dessutom så bor vi båda i Botkyrka – med 5 min gångavstånd ifrån Pinchos i Exploria Botkyrka! Den Pinchos-restaurangen har kommit till att bli våran favorit av många anledningar; det är både nära och smidigt för oss att ta oss dit, den underbara mysiga atmosfären i restaurangen, det underbara maten och trevliga personalen! Dock har vi inte kunnat äta där fler än 3 gånger just pga. vår begränsade ekonomi som studenter. Att kunna ses och unna oss med en mysig middag i Pinchos i detta kalla vinterväder bortom all skolstress hade därför varit helt underbart och så uppskattat! <3
Jag tror att du ätit i pinchos 3-4gånger : )

Ronja 2017-12-16 - 19:10

Jag följer dig på Instagram
Jag skulle vilja bjuda min bästa ”mamma-vän” Vi fick barn samtidigt och har hängt ihop sedan dess
Jag tror att du har ätit på Pinchos 7 ggr.

Linda Olsson 2017-12-16 - 19:36

Skulle ta med min sambo så vi kan få va själva en stund å njuta.
Tror du ätit där 11 gånger

Ulrika 2017-12-16 - 19:51

Jag var faktiskt på Pinchos i fredags!! Då insåg jag att det hade mina barn tyckt varit skoj!!
Tänk att få sitta med mobilen vid bordet helt legitimt!!
Jag hade tagit med barnen och sambon på en helkväll där de kanske tom kunde orka 2efterrätter!!
Jag tror du varit där 4 gånger!!

Joakim Hansson 2017-12-16 - 21:07

Hoppas få bjuda ut min fru till Pinchos! Att för en kväll få byta bort lego-bitar i fötterna, att torka utspilld dryck från golvet & skriken: ”Pappa! Jag är färdig!”

Gissar på 5 gånger!

Jenny Nilsson 2017-12-16 - 21:36

Jag skulle vilja bjuda min son Linus som är en fantastisk människa som kämpar på i skolan med dyslexi mm. Han och jag hade behövt lite kvalitetstid. Han har aldrig ätit på pinchos, jag har varit där två gånger!

Merle 2017-12-16 - 22:10

Jag vill gärna bjuda min familj till Pinchos nu på mellandagarna när hela familjen är hemma, hade varit supervinst?
Jag gissar att du har ätit på Pinchos två gånger

Becky 2017-12-17 - 02:35

Skulle bjuda min mamma och min dotter,vi skulle ha en tjej kväll!
Om jag kommer ihåg rätt,du var två gånger med familjen och en gång med Petra på Pinchos!

Therese 2017-12-17 - 05:36

Hej!
Tack för en fin blogg med roliga tävlingar och bra gratistips/rabatter.
Vår familj har aldrig varit på pinchos så det skulle vara fantastiskt kul att kunna bjuda min hårt arbetande sambo (vi renoverar hemma) och våra tre fantastiska barn som är 9,6 och 2. Jag tror du har varit på pinchos 5 gånger ?.
Hälsningar
Therese

Lotta 2017-12-17 - 09:37

Skulle bjuda sambon, han är lite skeptisk till konceptet men bjuder jag med en vinst så kan han inte streta emot längre! Tror du varit där 8 gånger.

annika 2017-12-17 - 10:08

jag följer dig på instagram
jag tror du har ätit 9 gånger på pinchos

Hon är klok, rolig, nyfiken och mycket mera
alltid pigg på äventyr och snabb att improvisera
hon har mer empati än dom flesta
och kan lyssna, trösta men också galet festa
hon skulle vara pinchos värsta partypingla
och vara bästa sällskapet när vi runt på resturangen mingla
hon bjuder på sig själv , är vänfast och alltid ärlig
Mimmi är min allra bästa vän och helt enkelt toppen härlig !

Malin 2017-12-17 - 11:22

Jag skulle bjuda min fine man, Alexander, på en härlig kväll. Vi skulle sitta ner, glömma allt annat och bara njuta av maten och varandras sällskap. Det skulle vara fantastiskt att få överraska honom med efter ett riktigt tufft 2017 som han tagit sig igenom på ett sätt värdigt en superhjälte.
Följer på både Insta och Fb sedan länge och tror att du ätit på Pinchos 7 gånger.

Anja 2017-12-17 - 12:00

Vi bor i en liten stad där det inte finns något Pinchos, men eftersom min sambo jobbar borta så brukar jag och barnen överraska honom med hotell där han jobbar ibland när vinbär lediga. Då äter vi alltid på Pinchos! Så om jag vinner kommer jag självklart att ta med hela familjen till vår favoritrestaurang!
Jag tror att du har ätit på Pinchos 3 gånger.

Jessica 2017-12-17 - 12:39

Jag skulle vilja bjuda min fina mamma på Pinchos, så att hon för en gångs skull kan unna sig själv något gott. Vill även ge tillbaka lite av all den omtanke och allt det jobb hon lagt ner för att jag ska ha det bra.

Du har berättat i bloggen att du varit på Pinchos 2 gånger, så jag skulle gissa på det 🙂

Sandra Arveborn 2017-12-17 - 13:13

Jag hade velat bjuda med min mormor på en dunder middag då hon ställt upp mycket för mig och min familj, hon har hjälpt oss mycket med barnen när de varit sjuka och vore det inte för henne så hade vi inte kunnat bo där vi bor. Hon är guld värd, hon är värd allt. Du har ätit på pinchos i Malmö 1 gång och sen varit där en gång och köpt presentkort ?

Elly E 2017-12-17 - 14:54

Du har ätit där 2 gånger

Jag vill bjuda med min kompis kristin som är världens bästa:)))

Julia 2017-12-17 - 15:57

Jag och min kusin var på Pinchos första gången i februari, vi båda var supernöjda med maten och konceptet och lovade varandra att vi en gång om året skulle ses och äta på Pinchos. Snart är det dags igen och därför skulle jag bjuda med henne om jag vann!

Jag tror att du har ätit på Pinchos 4 gånger.

Rebecca 2017-12-17 - 16:12

Jag tror att du ätit på Pinchos 2 gånger!
Jag skulle bjuda med en vän som jag sällan träffar. Det är inte särskilt synd om mig eller henne, men jag är alltid på gränsen till ekonomisk kollaps, så att unna sig något hade varit väldigt trevligt.

Rebecca 2017-12-17 - 16:13

Jag tror att du besökt Pinchos två gånger 🙂
Jag skulle bjuda med en vän som jag sällan träffar. Det är inte särskilt synd om mig eller henne, men jag är alltid på gränsen till ekonomisk kollaps, så att unna sig något hade varit väldigt trevligt.

Denise Dayan 2017-12-17 - 16:52

Hej! Jag vill bjuda min bästa vän som just nu ligger på sjukhus pga sjukdom i magen. Skulle betyda mycket att få bjuda henne på just pinchos eftersom hon pratat så bra om de. När hon kommer hem från sjukhuset. Har själv aldrig ätit där 🙂

Annika Sjöberg 2017-12-17 - 19:32

Jag skulle bjuda min man för vi har inget kök eftersom vi renoverar det över jul och nyår.
4 gånger tror jag du har ätit på Pinchos.

Maja 2017-12-17 - 20:02

Jag skulle vilja ha med min bästa vän Sandra och hennes lilla Lucky Luke (Lucas).
Han e redan grym på att hantera mobiler, som alla andra små barn..
Och han hade älskat både inredningen, popcornen och de små munsbitarna till maträtter!
Han gör mig lycklig, det e därför jag kallar honom Lucky Luke!
Jag gissar att du varit på Pinchos 5 ggr totalt,

Jessica Lindwall 2017-12-17 - 20:35

3 gånger tror jag du ätit där ?
Jag skulle vilja bjuda mina föräldrar. Tror det skulle passa dom ned små portioner med lite av varje. Har aldrig varit där så det skulle ca kul att testa ?

Sanna 2017-12-17 - 20:46

Jag skulle vilja ta med mig min Karl då vi inte har haft chans att gå ut och ätit tillsammans utan barn sedan sonen kom för 7 månader sedan på julafton. Skulle vara väldigt mysigt att komma ut och bara få rå om varandra en stund! Hade varit guld för oss. Jag har ätit på pinchos en gång och han ingen så skulle vara kul att ta med honom på något nytt ställe dessutom!

Sanna 2017-12-17 - 20:57

Du har nog ätit på pinchos 11 gånger

Carro 2017-12-17 - 21:27

Vill självklart bjuda min älskling på en härlig middag, för att fira ett helt nytt år tillsammans, med förhoppningar om att nästa år blir lite lättare och friskare…
Du har ätit på Pinchos 1 gång (tror inte du hunnit äta på den i Kristianstad än 😉 )
Följer på insta och via bloglovin!

Emelinda 2017-12-17 - 21:38

Följer på Insta! Jag skulle vilja bjuda min make på middag på Pinchos. Vi har två döttrar, en 2,5åring och en 10månaders. Vi har aldrig haft barnvakt och alltså aldrig varit ute o ätit ensamma. Vore fantastiskt att få överraska honom med en middag på tu man hand 🙂 Jag tror att du har ätit på Pinchos 2ggr.

Emelie andersson 2017-12-17 - 22:16

Jag skulle ta med mig min syster som älskar pinchos, det var hon som tog mig dit första gången. Och tyvärr är det enda gången jag vart där men längtar till nästa gång. Det hade vart roligt att ta med henne till vårt nyöppnade här i grannstaden.

Jag tror du ätit där 2 gånger.

Peter Anderberg 2017-12-18 - 00:05

Skulle bjuda ut min pojkvän efterssom vimälskar mat?
Har aldrig ätit där och därför skulle jag bli glad om jag vann?

Peter Anderberg 2017-12-18 - 00:07

Skulle bjuda ut min pojkvän eftersom vi älskar att äta ute.
Har aldrig ätit där och därför skulle jag bli super glad för vinst?

Fröken Rödlök 2017-12-18 - 05:39

JAG SKULLE TAGIT MED MIG MIN SAMBO SÅ BI HADE FÅTT EN MYSIG KVÄLL. JAG ÄR SÅ SUGEN PÅ RISOTTON SOM JAG ALLTID TAR. JAG TROR DU VART PÅ PINCHOS 1 GÅNG. FÖLJER PÅ INSTAGRAM VIA FROKENRODLOK…

Mel Persson 2017-12-18 - 10:25

I would take my husband to Pinchos for dinner without the kids. It almost never happens and would be sooo nice to go out on a date together. 🙂 I have been to Pinchos two times and my husband has been maybe six times. We looovve the caesar salad! Following on instagram- melodypersson.

Veronica 2017-12-18 - 17:13

Jag vill bjuda ut min man på middag, en mysig kväll att bara vara vi två. Jag gissar att du har ätit på Pinchos 6 gånger 🙂

Linda 2017-12-18 - 21:16

Jag hade bjudit med min vän Lina, vi har vart där tillsammans några gånger. Alltid trevligt att få umgås någon gång i bland 🙂 Tror du har vart där 3 gånger

Sara 2017-12-19 - 00:32

Jag skulle bjuda min sambo för att han har stöttat o peppat mig genom en svår sjukdomsperiod. Han är så underbar mot mig så vill göra nåt fint tillbaka?
Tror du ätit där 5ggr;-)

Maria 2017-12-19 - 12:58

Skulle bjuda sambon för glömde hans födelsedag, i april (!), och lovat honom födelsedagspresent sedan dess.
Tror du aldrig varit där.

Jessica Hägbom 2017-12-19 - 21:18

Jag skulle bjuda ut min dotter Malva, som nyss fyllde 10 år. Hon har tjatat om att gå på julbord, men det blev liksom inte av. Skulle vilja överraska henne med ett Pinchos-besök, lite som julbord ändå ju! Jag gissar på att du varit 2 ggr på Pinchos.

Sara 2017-12-20 - 23:30

Jag vill bjuda min älskade man på pinchos på hans 40 års dag 29/12

Jag tror att du har ätit på pinchos 8 ggr

Jenny Andersson 2017-12-21 - 16:11

Jag skulle vilja bjuda min sambo och son som är mina hjältar. I november gick vår son genom en njurtransplantation och sambon/pappan var donator. Vi fick åka hem efter ca två veckor. Men vi fick åka tillbaka för ca en vecka sen pga att värden ökade på sonen så vi kommer att vara inlagda över julen som det låter. Vi skulle behöva komma ut snart och göra något tillsammans lämna sjukdomar för en stund och äta gott och njuta tillsammans på denna restaurang.
Vi har ätit på pinchos 1 gång.

Sofia 2017-12-21 - 18:39

Jag skulle vilja ta med min man han fyller jämt i början på januari ? du har ätit där 1-15 gngr

Emelie Norr 2017-12-21 - 21:05

Skulle vara så roligt att vinna då pinchos precis öppnat här i stan. Så jag skulle bjuda min bästa vän för att hon kämpar så hårt med sitt pluggande på universitetet och hon har även ställt upp för mig så himla mycket. Jätte svårt att veta hur många gånger du ätit där men jag tar en vild gissning på 7ggr 😉

Anna 2017-12-22 - 10:19

Jag skulle vilja bjuda min pojkvän. Vi båda har börjar plugga på universitet den här hösten och efter allt hårt slit med tentor, inlämningar och seminarium tar vi äntligen ett välförtjänt jullov i några dagar ?? Vad skulle inte passa bättre än att få bjuda honom på middag någon dag och visa min uppskattning samt att få belöning för allt vårt slit den här terminen ???

Du har ätit på pinchos 4 gånger.

Clara Bengtsson 2017-12-22 - 10:52

Jag tror att du har ätit på Pinchos fyra gånger ?
Vinner jag presentkortet så kommer jag att bjuda min sambo på ett PinchosBesök. Vi skulle behöva en mysig utekväll då detta året har varit väldigt tufft.

Pernilla Svensson 2017-12-22 - 11:08

Åhh! <3 Detta vore så roligt att få överraska familjen med när de kommer på besök hos mig och min sambo efter nyår! Vi har en 17-åring i familjen som skulle älska Pinchos koncept! Hoppas hoppas hoppas!! Men anledningen till att jag vill bjuda just dem är för att fira att de efter många år ÄNTLIGEN har fått sitt bygglov!

Jag tror att du har ätit på Pinchos vid 4 tillfällen. Det är iaf vad jag kan hitta här på din härliga blogg! 😀 <3

Massa kramar, Pernilla

Karoleen 2017-12-22 - 11:27

Åh, underbart! Jag skulle vilja bjuda min älskade make som förtjänar att få komma ut och äta få han måste jobba hela julen. Trist!

Jag tror du har varit på pinchos 4 gånger.

Tina Nilsson 2017-12-22 - 11:36

Hej Malin ! Jag tror du ätit 3 gånger på pinchos! Den jag södra helst skulle ta med mig är min man. Jag har varit sjukskriven i 3 år och han har stöttat mig genom tårar, ilska och uppgivenhet. För att ge honom lite uppskattning och ett tillfälle att komma ifrån vardagen lite skulle jag önska att vi fick gå ?. Följer ditt nyhetsbrev och på instagram . Har ingen fb. Kram Tina

Max 2017-12-22 - 12:19

Jag vill bjuda min fru på Pinchos, vi tar alltid med oss barnen på allt, så det skulle vara skönt med lite egentid

Alice 2017-12-22 - 12:39

Jag tror att du har varit där en gång.

En doft och smakerna tar över alla våra sinnen! En riktigt god tapas får mig att fullkomligt glömma världen runtomkring. Passionen för matlagning är både min och pojkvännens melodi. Det spelar mindre roll om man är proffs eller nybörjare – det viktigaste är nyfikenheten! På Pinchos skulle vi verkligen få vara nyfikna och bara välja och vraka. <3

Sara Norling 2017-12-22 - 13:44

Skulle ta med min pappa på Pinchos eftersom han är så snäll och ställer upp som barnvakt när jag åker och rider. Tror du ätit där 2 ggr. ?

Stefan Sjöstrand 2017-12-22 - 18:07

Jag skulle vilja bjuda min sambo. För att få lite egentid tillsammans. Har endast hänt 4ggr på 11år sen barnen kom. Jag tror du varit på Pinchos 6ggr.

Frida Elmgren 2017-12-22 - 19:42

Jag skulle bjuda min familj på Pinchos. Senast vi var där allihopa var första gången vi gick dit för 3 år sedan och då fyllde dottern 15 år. Nu har hon fyllde hon 18 så det skulle vara kul med en familjefest efter all julmat 🙂

Följer på insta ”fridaelma” och Facebook ”Frida Anette”

Helen J Holmberg 2017-12-22 - 19:43

1) Gillar på både ig & fb
2) Jag skulle bjuda med maken, vi går allt för sällan ut och äter men Pinchos finns numera även i Helsingborg. Så en dejtkväll vore så mysigt!
3) Vad jag lyckats läsa mig till har du ätit en gång i Malmö bara.

Marie Tranåker 2017-12-22 - 19:50

Jag tror du har ätit 2 ggr på Pinchos!

Jag vill bjuda min syster på en god middag som tack för att hon kommer hjälpa mig flytta i januari. Pinchos i Gävle ligger dessutom nära den lägenhet jag ska flytta till så det vore ett perfekt ställe att avsluta flytthelgen på ❤

Heléne Martinsson 2017-12-22 - 20:00

Å vilken trevlig överraskning det vore att få bjuda barnen som så gärna vill gå dit! Tror du ätit där 13 gånger. Följer på IG under alias gollobracing

Berit Gummesson 2017-12-22 - 21:18

Vill bjuda med min älskade make som ställer upp för mig jämnt o ständigt. Skulle passa bra o överraska honom med en kväll på Pinchos. Gissar att du ätit på pinchos 4 ggr. Följer dig på Facebook

Lina 2017-12-22 - 21:42

Jag vill bjuda min sambo på en riktig date night! Älskar verkligen Pinchos!
Jag tror att du ätit där 7ggr
Gillar dig på instagram.

Annica sundin 2017-12-22 - 23:36

Jag skulle vilja äta med min finaste kollega! Vi arbetar flitigt o bra tillsammans, så flitigt att vi aldrig hinner prata roliga saker med varandra som vi verkligen vill o behöver:) jag tror du ätit där 2 ggr!

Malin 2017-12-23 - 23:17

Liten syster vill jag bjuda och höra pinchos appen ljuda. Pling pling maten är klar, och vi en trevlig kväll har!
Jag tror du har varit på pinchos 3 gånger.

Ellen 2017-12-25 - 00:20

Vem vann?

Kommentarer är avstängda.