Sista chansen att beställa decembers Glossybox!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -
glossybox pink power box

Idag är sista chansen att beställa december månads Glossybox om man vill ha den levererad innan jul! Det kommer att finnas ett par fina produkter i boxen! Vill du inte veta vad det är så sluta läsa nu, för här kommer spoilers! 😛

I decemberboxen som heter The Pink Power Box (i samarbete med Marie Serneholt) och innehåller bland annat Benefit Roller Lash Mascara och en fin palett med matta och metallicskimrande ögonskuggor från Absolute New York! 😀

Beställ nu och få 20% rabatt!

Du får dessutom 20% rabatt när du anger min kod GPGB2017 i kassan! Beställ din box här!

glossybox the pink power box

glossybox the pink power box