Allmänt

Mitt första köp hos BestSecret!

– Innehåller värvningslänk – 

bestsecret - fri frakt

Idag gjorde jag mitt första köp hos shoppingklubben BestSecret!
Jag har inte hittat något tidigare men idag slog jag till när det ändå är fri frakt fram till den 1 januari!

 Uppdatering: BestSecret vill tydligen inte att man skriver om dem upplyste Survivan mig om. Och visst finns det ett förbud i deras villkor. Så jag tog ner mina bilder. Har så aldrig sett på maken så konstigt. De vill kanske inte sälja? Förstår inte varför det finns en värvningsfunktion i så fall, som man kan dela på sina sociala medier direkt från deras sida. Mycket udda måste jag säga. 

Har ni shoppat från BestSecret tidigare? Är ni nöjda?

 • Pia M.
  2017-12-30 kl. 11:31

  Förra veckan kom min tredje beställning därifrån, jag har varit nöjd på kvaliteten och passformen på kläderna.

 • annica taheri
  2017-12-30 kl. 12:19

  har beställt en hel del därifrån och har alltid varit nöjd

 • Anna-Karin
  2017-12-30 kl. 14:56

  Jag tycker att jag jämt handlar där och är nöjd , reglerna om vad man får visa därifrån gör mig lite nervös bara. Som jag har förstått det kan man bli utkastad om man visar vad som finns? Jag kanske har missförstått reglerna

  • Gratisprinsessan
   2017-12-30 kl. 21:17

   Oj, det har jag inte läst något om faktiskt. Får ta och kolla upp det.

  • Gratisprinsessan
   2017-12-30 kl. 22:04

   Du hade rätt. Jag hittade det i villkoren. Jättemärkligt.

 • daniel
  2018-01-02 kl. 19:56

  DOm får nog mer kunder om dom är hemliga. Då blir folk nyfikna och blir medlemmar? 🙂

  • Gratisprinsessan
   2018-01-02 kl. 23:57

   Antaglien 😉 Fick detta svar från dem: “Vi har en stängd kundkrets för annars kan vi inte sälja produkter till dessa priser, därför styr vi all extern marknadsföring själva. Du får självklart bjuda in vänner genom email eller sms :)”