Kvällens gratisbeställning hos Skincity!

av Gratisprinsessan

Jag överlevde julaftonen i år också! 😀 Har haft det väldigt trevligt. Loggade in på nätet nu för att shoppa, har funderat hela dagen! 😛

Idag har ju Skincity haft alla sina luckor öppna igen så jag slog faktiskt till och löste in ett presentkort från GfK (maila mig om du vill ha en inbjudan!) på Skincity.
Det blev en Paula’s Choice Resist Weightless Body Treatment 2% BHA, som jag inte testat tidigare, och en Skin Perfecting BHA Liquid 2% på 30 ml som jag har använt ett tag nu och som jag gillar! 🙂 Jag är supernöjd, det är ju 25% på märket! Det brukar ju följa med en kokeshi-docka och ett par prover också på köpet så vi får väl se vad paketet innehåller.

 

2 kommentarer

Anna 2017-12-25 - 14:45

Vem vann tredje advent-tävlingen? 🙂

Gratisprinsessan 2017-12-25 - 22:55

Har lagt upp inlägg om det nyss 🙂

Kommentarer är avstängda.