10 dagar gratis träning i jul!

av Gratisprinsessan

gratis träning i jul hos actic

Jessica tipsar om att man får 10 dagars gratis träning i jul hos Actic! Superbra om man känner att man kanske har ätit lite för mycket julmat eller om man vill börja med nyårsmålet redan under julen! 😛

Växla julmystet med några härliga träningspass på Actic! Nu får du 10 dagar fri träning mellan 26 december och 31 januari (sista inlösningsdag är den 21 januari). Gå ner till din närmaste Actic-anläggning och hämta ett presentkort.

Fri träning gäller gym och gruppträning, ej bad (om inget annat anges) och får endast nyttjas en gång/person på utvalda anläggningar*. Observera att fri träning endast gäller under bemannade öppettider och inte kan nyttjas om du inom de närmaste 6 månaderna tagit del av ett liknande erbjudande.

* Erbjudandet gäller inte på följande anläggningar: Västervik, Uppsala Tornet, Varberg Hajen, Varberg Friskvågen, Luleå Råneå, Ystad samt f.d. MåBätte-anläggningar.