Allmänt

Yougov stänger sin premieshop – erbjuder presentkort!

En fågel viskade i mitt öra för ett par månader sedan att Yougov skulle börja erbjuda presentkort. Som jag har väntat på det! Jag har inte direkt hittat något roligt i deras premieshop på ett tag och att få ut poängen i presentkort istället hade varit bättre!

Idag meddelar Yougov att premiebutiken stänger den 15 december och att man från och med då kan lösa in sina poäng mot ett Huuray! presentkort.
Och där försvann lite av min glädje tyvärr. Huuray! har inte så många butiker att välja mellan. De som jag har hittat på sidan idag som är intressanta är CDON, The Body Shop, Nelly, Zalando, Tidningskungen, Coolstuff och Onlinepizza. Lite trist urval. Dessutom erbjuder de endast presentkort i mobilen så inga fysiska presentkort.

Det är synd att de stänger premiebutiken helt också. Eftersom det är dåligt utbud hos Huuray! så hade det varit bättre att erbjuda båda möjligheterna.

Vad tycker ni? YAY or NAY?

yougov presentkort

 • Camilla
  2017-11-14 at 11:05

  Jag tänkte lösa in de lilla jag har men sidan funkar inte just nu. Tror många kommer lösa in poängen nu. Sjukt besviken.

  • Gratisprinsessan
   2017-11-14 at 12:18

   Man kan inte lösa in presentkort förrän den 15 december (står i mitt inlägg och på bilden) 🙂
   Du har inte missat något.

 • Mikko
  2017-11-14 at 11:14

  Presentkort suger

 • Jessica
  2017-11-14 at 11:50

  Föredrar helt klart presentkort, har inte gillat utbudet i premiebutiken på länge. Undrar dock hur dyra deras presentkort blir i poäng. Yougov har alltid känts så “dyra” att lösa in från.

 • Louise
  2017-11-14 at 11:56

  Har fått ett presentkort från huuray en gång… Det fick bli till ett the body shop-presentkort, tyvärr fick jag tjata i 20 minuter innan the body shop accepterade mitt presentkort. De påstod att de endast gällde i Danmark. Till slut gjorde de ett undantag, men sa att jag skulle hälsa personen som köpt det att inte köpa fler eftersom de inte var giltiga. ?

 • Jensan
  2017-11-14 at 13:07

  Trist, trist, trist. Nu lär väl de varorna av intresse sälja slut i premieshoppen. Huurray är då inget att hurra för.
  Nu får vi maila YouGov. Vi vill ju ha Superpresentkort om det ska va presentkort. Paypal vore ju toppen att ha som alternativ med.

 • Lotta
  2017-11-14 at 13:12

  Löser in mina poäng sen avslutar jag mitt konto. Jättetrist! ?

 • storiesbyc
  2017-11-14 at 13:30

  Jag är verkligen besviken! Presentkort är alltid uppskattat, men att ta bort poängshopen helt i utbyte mot presentkort hos Huuray är jättetråkigt. I jämförelse med Superpresentkort är deras utbud, som du själv skriver, riktigt trist. Det enda som eventuellt intresserar mig är CDON, det andra är ingenting för mig. Tror YouGov kommer märka en stor skillnad i början på nästa år då fler som mig funderar på att lämna panelen som det ser ut nu.

 • Jonas
  2017-11-14 at 13:33

  Oh, vad grymt! Tur att jag ej löst in några poäng ännu. 🙂 / Viskande fågeln.

 • Magnus
  2017-11-14 at 14:16

  Verkar inte gå att komma åt poängshoppen nu ens, bara snurrar uppe i webbläsaren och inget händer, samma för er?

  • Mikko
   2017-11-14 at 20:43

   Jag får internt serverfel

 • Sanna
  2017-11-14 at 18:35

  Hade hoppats på roligare presentkort :/ Väldigt negativt att man endast kan ha det i mobilen. Jag har inte ens internet på den -_-

 • Elly
  2017-11-14 at 19:47

  Har funderat länge på att gå ur yougov för det känns som man får samla i 100 år för att få ihop till nåt.

 • Maria
  2017-11-15 at 16:21

  Hmm undrar om presentkort kommer vara “dyrare” i förhållande till grejerna i premieshopen, i så fall vill man ju köpa in något innan, vad tror ni/du? Jag gillade premieshopen och tycker att det är tråkigt att den ska försvinna, men om presentkorten inte blir “dyrare” tycker jag det är okej det med, då kan man ju välja precis vad man vill ha själv.

 • amanda
  2017-11-15 at 21:57

  Fick svar ifrån yougov att de valde huuray på grund av deras utbud och deras kundservice. De har ännu ej fastställt priserna för presentkort på ex. 100 kr