Gratis

Gratis förhandsvisning av filmen Jumanji: Welcome to the jungle

gratis förhandsvisning

Expressen bjuder på förhandsvisning av filmen Jumanji: Welcome to the jungle den 6 december kl 17.30 på biograf Skandia Drottninggatan i Stockholm!

Du hämtar ut dina biljetter innan på biograf Sergel vid Hötorget i kassan från fredag 24/11. Max antal 4 st per familj eller 2 st per person och uppge ordet ¨Expressen ¨så får du biljetter. Biljetterna är begränsade så det är först till kvarn…
Jumanji: Welcome to the jungle är ett helt nytt äventyr, med stjärnorna Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart och Karen Gillian i huvudrollerna. Genom en förtrollad spelkonsoll sugs de fyra vännerna i den farofyllda världen Jumanji, där de förvandlas till den respektive avatar de valt, alla med sina unika färdigheter. För att inte fastna i Jumanji i all evighet måste de ta sig igenom sitt livs äventyr.

 • Simona
  2017-11-30 at 10:11

  Biljetterna släpptes den 24 november så de finns troligtvis inte kvar 🙁

 • Magdalena
  2017-11-30 at 21:13

  Jag har varit där ikväll och de fanns kvar så prova om du har på väg till Hötorget 🙂

  • Simona
   2017-12-01 at 13:32

   aha det trodde jag aldrig :O jag jobbar precis vid Hötorget så jag kan gå en sväng efter jobbet, tack! 🙂