Få rabatt på Tosselilla Sommarland och Skånes Djurpark!

av Gratisprinsessan

rabatt på tosselilla sommarland

Det dök upp ett tips på Facebook för en stund sedan med rabatt på både Tosselilla Sommarland och Skånes Djurpark! 😀

Äntligen var det dags för Årets Julklapp!
Köp entrébiljetter till Tosselilla i Julklapp till dig själv eller någon du tycker om. De gäller valfri dag säsongen 2018 och är rabatterade med 100:-. Alltså endast 200:- för en biljett med en hel dag av skojigheter. Klicka på länken och kom direkt till bokningen.

http://tosselilla.bokning-online.se/sv/se-och-gora?utm_source=EMail&utm_medium=CPC&utm_campaign=Jul_2016

Vill du redan nu få lite julkänsla så kommer SKånes Djurpark, En av våra samarbetspartners i projektet Barnens Skåne, att ha jul i julparken mellan den 1-17 december. Alla som gillar Tosselillas sida blir erbjudna 20% rabatt till detta arrangemang via länken nedan. Ha en strålande dag!

http://kampanj2.skanesdjurpark.se/sv/se-gora/a1323494/jul-i-djurparken-20/detaljer