Rabatt

Få 50 kr att handla för hos Lookfantastic!

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

lookfantastic 50 kr att handla för

Nu kan du få 50 kr rabatt på ditt första köp när du handlar för 300 kr hos Lookfantastic! 😀
Passa på att unna dig deras drömmiga julkalender Beauty in Wonderland eller deras box Ready Set Glam som innehåller 6 olika produkter i en fin box för 189 kr. I boxen får man även brittiska upplagan av ELLE  och deras eget nummer av Beauty Box Magazine.

De har även flera erbjudanden där man får en gåva på köpet (GWP – gift with puchase), bland annat Kerasté och Clinique.

lookfantastic box

Jag har inte testat några av deras boxar innan och funderar på om jag ska skaffa mig denna. Någon av er som har testat?

 • Susanne
  2017-11-08 at 17:00

  Boxarna brukar vara rätt bra. Du kan googla och hitta unboxing-videos så att du kan se innehållet innan du köper.

 • Amanda B
  2017-11-09 at 10:26

  Åh ÄLSKAR lookfantastic Beauty Box! Majoriteten av produkterna i boxen är användbara och man får testa flera trendande produkter från kända märken. Det gillar jag!

 • Vicky
  2017-11-09 at 10:43

  lookfantastics julkalender är den snyggaste kalendern jag har köpt. Har tjyvkikat lite i luckorna och det är så många fantastiska produkter i den! Jag har även prenumererat på Beauty Boxen i ett halvår nu och har varit supernöjd varje gång. Jag köper ofta från deras hemsida då de har billiga priser och säljer märken som inte finns att köpa i Sverige, som The Ordinary. Deras hudprodukter är bara så grymma! Min hy har förändrats totalt! 🙂

 • Annika
  2017-11-09 at 11:36

  lookfantastic julkalender var helt magisk i år och över all förväntan, har inte kunnat hålla mig från att öppna och innehållet verkar helt otroligt! Själva kalendern i sig är också helt magisk, men det har redan döttrarna paxat, tydligen! 🙂 I övrigt fantastiska priser och väl uppdaterade. Rekomenderar starkt!

 • Nina
  2017-11-10 at 10:31

  Deras beauty box har jag nu haft i 1½ år och älskar den. Numera inkluderar de lite mer smink i sina boxar mot vad de gjorde förut. Man får testa en massa olika märken och sånt som man kanske själv inte skulle ha valt.
  De stoppar även i dyrare märken, något jag gillar, då man får testa och se om de fungerar för en innan man lägger en större summa pengar på en stor produkt.
  Och det är bra storlek på produkterna som du får i boxen, så att du verkligen kan testa ut de.
  Tycker helt klart att du ska testa.