Tävling: Vinn Peter Thomas Roth – Meet Your Mask

av Gratisprinsessan
tävling peter thomas roth

Jag har ju lovat att det skulle bli fler tävlingar här så jag tycker att vi kör igång med en liten Halloween-tävling! 😀

Vinsten är ett kit från Peter Thomas Roth, Meet Your Mask, som innehåller sex effektiva ansiktsmasker. Värde ca 330 kr. En perfekt möjlighet att testa olika masker för att hitta din favorit!
Min favorit är Pumpkin som är riktigt effektiv och luktar ljuvligt 😀

Gör så här för att tävla:

  • Berätta i en kommentar vilken din favorithudvårdsprodukt är och varför! 😀
  • För pluspoäng: Gilla Gratisprinsessan på Facebook och Instagram så blir jag extra glad!

Tävlingen avslutas den 4 november 2017 kl 23.59. En vinnare utses. Lycka till!

Tävlingen är avslutad – vinnaren presenteras inom kort!

160 kommentarer

Amina 2017-10-28 - 23:50

En nyupptäckt favorit bland mina hudvårdsprodukter är Paulas Choice ”skin recovery hydrating treatment mask” bara att lägga på masken innan läggdags och tvätta av den på morgonen. Resultatet blir lysande och huden tackar för en massa fukt. Perfekt inför vinterns kalla dagar. Vore kul att testa på och hitta en favorit hos PTR håller tummarna!!

P 2017-10-28 - 23:53

Detta är min favoritprodukt helt klart. Då jag lider av Rosacea så lindrar denna min känsliga hy. Guldvärd är den för mig och jag hade inte klarat mig utan den. För övrigt så är produkterna från detta märke toppen för en känslig hy ?

P 2017-10-28 - 23:54

P.S jag gillar redan dig Instagram och Facebook sedan länge ?

helen 2017-10-28 - 23:56

min favorit är emma S skönhetsprodukter båda dagkräm, nattkräm och anskiktsmask för natten är underbara 🙂

följer dig på instagtam 🙂

tack för grym blogg

Angelika 2017-10-28 - 23:57

Min favorit hudvårdsprodukt är body lotion, speciellt Therese Lindgrens body lotion som gör huden så himmla mjuk och len, samt den doftar ljuvligt *_*

Elly Edlund 2017-10-29 - 00:19

Vanlig kokosolja är nog min favorit. Väldigt bra och effektiv ansitksrengöring. Passar bra som ögoncreme. Och passar som nattkräm, pga. den är ganska fet. Och sen kan man ju göra många trevliga ansiktsmasker på den. Kan även använda som handkräm på natten. Smörjer in extra torra områden på kroppen som knän och ambågar.

Sanna 2017-11-02 - 20:20

Håller med dig! Kokosolja är perfekt till mycket! Har man torr hårbotten och torrt hår gör även en inpackning i kokosolja susen!

Sara Bohlin @erontine 2017-10-29 - 00:32

Min för tillfället bästa ansiktsprodukt är nog papaya peeling ifrån Maria åkerberg.
Detta är en enzym peeling som innehåller små korn som nästan smälter på huden till en olja och lämnar efter sig en ny fräsh och riktigt återfuktad hy!
Utöver att produkten i sig är underbar så är Maria åkerberg svenskt och ekologiskt märke! Utöver detta då har de ett sådant fantastiskt miljötänk runt deras förpackningar, de kan både återvinnas och slängas i komposten!
Jag tycker jättemycket om den här produkten och känner att jag även kan använda den med gott samvete! Rekomenderas varmt!

Jennie 2017-10-29 - 00:45

The Organic Pharmacy mirakelprodukter som botar svåra hudtillstånd oavsett om man går efter hydtyp eller ej.

Pernilla 2017-10-29 - 00:46

Har länge varit skeptisk till alla olika produkter som ploppar upp titt som tätt på marknaden.. genom att hålla på att mixa fram och tillbaks med olika produkter så fick jag jätte dålig hy, grrr… men äntligen! L300 – hjälpte mig tillbaks till min vanliga lyster. Hela serien är suverän och oparfymerat ska det vara, thats it. (Det var ta 3 betala för 2 på apoteket så redan där hade dem mig fast och inte nog med det så fick jag 30% på hela köpet när jag laddade ner apotekets nya app!) så du har lärt mig mycket genom åren ska du veta! Och det tackar jag för 🙂

Veronica 2017-10-29 - 00:47

Min favorit är Exuviance Vespera serum som ger fantastisk lyster och mycket fukt till hyn! Älskar denna! Även enzym peelingen från PTR är fantastisk!

Anna f 2017-10-29 - 01:24

Min precis nyfunna bästis till hyn är paula’s chioce skin perfecting 2% BHA liquid. Jag har provat det mesta mot mina stora envisa porer och ingenting har funkat…. men denna produkt gav snabbt synliga resultat, blev kär direkt 🙂

Sandra 2017-10-29 - 01:29

Min favorit är Pixi Glow Peel Pads som innehåller 20% aha-syra och ger en fantastisk fin hud. Detta är en supereffektiv produkt som bara ska sitta på i 2-3 minuter och sedan tvättas av.
Jag har inte hunnit testa något från Peter Thomas Roth ännu men att lägga mask är en favoritsysselsättning som görs någon gång i veckan.
Följer dig redan på Instagram och Blogg ❣️
Kram Sandra

Cajsa 2017-10-29 - 05:53

Min favorit är Paulas choice BHA liquid! Den får min hud att kännas så len och huden får ett fint glow =)

Rebecca 2017-10-29 - 06:21

Mary Kay 3 in 1 cleanser är min favorit just nu . Men tucker det är roligt att testa nya produkter så i morgon kanske det inte är min favorit.

Alexandra Fischer 2017-10-29 - 06:35

Hej Malin!
Min favorit är Reviving Eye Mask från Verso skincare. Det var en slump att jag testade den då den ingick i någon vår- eller höstgåva från skinCity, men då jag testade den var jag helt frälst!
Vi är i samma ålder och jag har inte upplevt något behov av antiage-produkter riktigt ännu, men OJ vad den gör under för min hud under ögonen. Där kan jag lätt se lite hängig ut och dessutom är huden så tunn och blir lättare påverkade om jag missköter min hudvårdsrutin. Så ögonmuskeln gör underverk för mina ögon! Älskar den (men den är hiskeligt dyr!).
Följer dig redan då jag tycker att du har så inspirerande inlägg. Kul om man likt oss orkar ”hålla på”! 😉
Massa kramar
/Alexandra

Malin Tuvesson 2017-10-29 - 06:42

Jag har torr och känslig hud som blir finnig med torra fläckar om jag tvättar med en massa tvålar och använder olika krämer.
Jag använder Mary Kays hudvårdsserie och jag har inte haft problem sedan dess. Jag följer på Instagram också ?

Pernilla 2017-10-29 - 07:00

Jag har fastnat för Dr hauschka. Fantastiska produkter som jag tål. Med gratisprinsessans tips hittade jag 20%rabatt på varorna och sparade 800:-. tack för det. 🙂 Gillar din sida och instagram så klart.

Vanja 2017-10-29 - 07:01

Maria Åkerbergs produkter är favoriter, både på grund av deras kvalité och deras miljötänk.
Gillar på fb!

Cicci 2017-10-29 - 07:23

Jättekul att läsa om allas favoritprodukter! Det ger tips och inspiration!
Min favoritprodukt är Försvarets hudsalva till läpparna. Den är billig, varar länge och är oslagbart den bästa för att ge mjuka läppar. Jag har testat massor av andra märken, och allt från budget till svindyra cerat, men återkommer ändå alltid till försvarets hudsalva eftersom den helt enkelt är bäst.
Om detta inte räknas som hudvård, så är min favorit The Body shops ansiktsmask Honey and oat. Bara lukten får mig att slappna av, vilket är toppen efter stressiga dagar, men den peelar huden milt, rengör och återfuktar bra. Jag upplever huden som mycket fräschare efter användning av denna och trots att min hud är väldigt reaktiv så tåler jag denna ansiktsmask fint, och priset är absolut överkomligt med tanke på att den varar länge med. Är nog inne på min 20:e burk nu! Rekommenderas varmt!

Tack för en bra blogg! Jag uppskattar alla dina tips och gillar även de mer personliga inläggen och de om skönhet.

Cecilia 2017-10-29 - 07:25

Mary Kay’s eyeremover och Lumene Brightening Vitamin C olja/serum är ett måste för en torris på vintern. Följer både här och där?

Jessica 2017-10-29 - 07:40

Min favoritprodukt är Peter Thomas Roth – 24K Gold Cleansing Butter. Tycker den är så härlig och känns verkligen lyxig på huden, samt dryg. Har provat flera andra men denna är ändå oslagbar, man får passa på att köpa den med en rabattkod så känns det inte lika trist på plånboken 🙂

Simona 2017-10-29 - 08:43

Min absoluta favorit produkt som jag köper gång på gång är Elizabeth Arden eight hour Cream. Den gör under för mina torra läppar på vintern och fungerar även som en intensivkur på händerna när torra sprickor uppstår.

Vasileta 2017-10-29 - 08:45

Sist som jag har testat är Bioderms sensibio och jag är fascinerad av resultatet. Det hälper på riktigt mitt problem med röda kinder och rosacea. ? Hoppas på tur ?

Lena 2017-10-29 - 09:22

Min favorit produkt är Klairs Gentle black deep cleansing oil. Tar effektivt bort smink (dock ej testat på vattenfast smink) och orenheter samt irriterar inte ögonen(!!). Den passar för alla hudtyper, även för känslig hud. Den är skonsamt då man inte ”drar” i huden som man gör när man använder bomullsrondeller eller våtservetter. Den doftar gott också!

Emma 2017-10-29 - 09:23

Min favorit är clarins beauty flash balm en klassiker som alltid fungerar.

Jeanne Jeppsson 2017-10-29 - 09:27

Just nu älskar jag rituals sheet mask så härliga, sen är det ju min födelsedag i dag så jag hoppas där ligger lite rituals produkter i paketen❤

Maria 2017-10-29 - 09:29

Jag har ingen favorit än… Letar och provar mig fram i djungeln av ansiktsvård för efter ett tufft år med operationer och cellgiftsbehandling behöver den här trötta huden FUKT!

Tina 2017-10-29 - 09:30

Min favorit är Elisabeth Ardens eight hour Cream. Jag jobbar som svetsare, och då utsätts huden för både rök och damm som torkar ut den. Men denna krämen gör så huden blir mjuk och återfuktad igen. Älskar ?
Jag följer dig på Instagram ?

Maria 2017-10-29 - 09:34

Jag har inte testat jättemånga och inga jag har testat har varit bra, har dock hört mycket bra om Basiderm + Emma S så det blir eventuellt nästa försök till min lite bråkiga, känsliga hy :p Dem här verkar ju perfekta så kan man testa flera och kanske hitta en favorit 🙂 aldrig använt ansiktsmask heller, fast jag velat och varit nyfiken på det! Kul att du anordnar tävlingar, ha det fint! /Maria

Linda 2017-10-29 - 09:37

Min favorit just nu är Sumbmersive Serum Paradoxe från Beaute Pacifique. Så skön att smörja in sig med på kvällen för en torris som jag. Extra bra nu när kylan kommer. Är nu på jakt efter den perfekta ansiktsmasken för mig så skulle vara superkul att få testa flera!

Linda 2017-10-29 - 09:38

Jag är enkel. Min bästa hudvård kommer från Nivea. Deras produkter är så bra mot min hud. Bästa produkten är hudlotion 😉

Maria 2017-10-29 - 09:46

Hydra Genius från Loreal Paris! Jag har använt den varje dag i några månader som bas under mitt smink och min hud har inte bara fått mer lyster, den har förändrats helt!

Natalja Hermansson 2017-10-29 - 09:47

Min hud har blivit så mycket bättre av Dermalogicas produkter! Använder tvätt, dag kräm och olika serum för när vädret påverkar min hy mer.

fia 2017-10-29 - 09:48

Min favorit är koreanska the history of whoo Jinyul Cream – den gör under för min torra hy.
Gillar på fb och följer dig på insta

Ellinor 2017-10-29 - 09:59

Åh! Skulle vara så kul och vinna, är för snål för att unna migsjälv lyxiga hudprodukter och ansiktsmask är en av mina favoriter. Min favorit hudvårdsprodukt är faktiskt kokosolja, har många användningsområden i ett. ? följer dig på instagram och läser bloggen slaviskt! ? ?

Pia Mårtensson 2017-10-29 - 10:01

Har aldrig provat nåt annat än vatten. Så jag vet inte mer än att det är mitt bästa tips. Men hade ju vart roligt att vinna detta lite och pröva nåt annat oxå. Nu när man är över 50 år så börjar det ju synas lite skrynklor och annat mindre skojigt.

Maria 2017-10-29 - 10:09

Idag fyller jag år ?så hoppas extra mkt på att jag vinner det fina kitet! ? Mitt bästa tips om du vill ha en ren och glowig hy är att lägga Emma S enzym peel ett par ggr i veckan! Tack för en fin blogg med bra tips❣️

Caroline 2017-10-29 - 10:10

Min hudvårdsfavorit är nattmasken från Emma S. Så skön att lägga på, glömma bort och vakna med finare hy!

Gillar dig så klart på både Instagram och Facebook.

Jenni 2017-10-29 - 10:13

Ljummet vatten är min bästa produkt.

Jenny ferm 2017-10-29 - 10:20

Maria Åkerberg används nu. Naturliga ämnen o huden känns fräsch länge trots amingshormonella svettningar.
Men en mask hade vara smakens för ansiktet

Linda Nilsson 2017-10-29 - 10:25

Min bästa hudvårdsprodukt är cocosolja. Ett måste i mitt torra ansikte

Carin 2017-10-29 - 10:26

Clarins Beauty flash balm. En helt fantastisk produkt som mjukar upp allt och ger det lilla extra till ansiktet. Funkar att sminka på (även om jag brukar skippa det) och ansiktet får en fin lyster och glow. Dryg som tusan så även om den är dyr så räcker den långt. Kan även användas som mask – sova med över natten är toppen 🙂

Merle 2017-10-29 - 10:36

Gillar och följer Dig ?
Favorit är Morotsoljan från Rosenserien!

Anna L 2017-10-29 - 10:59

Exuviance Blemish Control för den tar bort alla plippiga kvisslor över en natt.

@zemam på Instagram

Anna Larsson på Facebook

Nathalie östlund 2017-10-29 - 11:24

Min bästa hudvårdsprodukt är cliniques ögon kräm ”all about eyes”. En riktig återfuktare som räddar huden kring ögonen under vintermånaderna? Gillar och följer.

Paola 2017-10-29 - 11:24

Hej!
Gillar/följer dig som Paola Allegrini/@mikkimuz

Min favorit är ekologisk kokosolja! Brukar dels använda den som rengöring (eftersom jag har väldigt torr hy), dels smälta och blanda i någon droppe eller två i min vanliga dagkräm och nattkräm. Annars gillar jag Neal’s Yard Remedies WILD ROSE BEAUTY BALM, en superbra allroundsalva!

Sara 2017-10-29 - 11:28

Ansiktsoljor av alla de slag! Just nu används jag Body Shops Oil of Life. Ger precis den extra fukt och mjukhet som min hud skriker efter så här på hösten 🙂

Sara 2017-10-29 - 11:52

Måste nog ändå säga att micellärt vatten är det som revolutionerat min hudvårdrutin mest. Har alltid avskytt att ta bort smink, ofta inte känt mig helt ren eller fått gnugga hårt. Nu går det fort o jag blir alltid ren.

Carola L 2017-10-29 - 12:02

Följer som Carola Lind / mammamuh_

Favoritprodukt bland hudvård är Försvarets Hudsalva 🙂 skulle så gärna vinna dessa till dottern

Maria 2017-10-29 - 12:10

Hej! Favorit nummer ett är Clinique’s ögoncrème All about Eyes. Har du inte testat den så gör det! Tack för en bra och inspirerande blogg! Gillar/följer 🙂 Mvh Maria

Camilla Sandmark 2017-10-29 - 12:15

Min favoritprodukt är Karin Herzog Vitamin H Extra Nourishing Face Cream. En helt underbar creme som gör underverk med min hud. Lite dyr så ibland får jag tyvärr fuska med en annan sort men det går inte att komma ifrån att den här är allra, allra bäst!
Gillar/följer både på fb och instagram.

Sanna 2017-10-29 - 12:21

Jag tycker bäst om att använda oljor. Varierar mellan ekologisk kokosolja & jojobaolja från body shop. Men jag har inte testat mycket krämer & dylikt. Följer dig på facebook, har tyvärr ej instagram.

Joanna 2017-10-29 - 12:22

Jag letar ff efter min bästa hudvårdsprodukt, för jag har vid 36-års ålder ff inte hittat the one and only. Jag brukar haka på bra erbjudande, testa när det är rea osv. Men har inte fallit så mkt. Biotherms deo dock – den har jag snöat in mig på. Men det räknas väl kanske inte som hudvårdsprodukt…?!?

Pia Husberg 2017-10-29 - 12:31

Min absolut bästa produkt är vatten. Den måste alla ha för att få till alla andra produkter man köper för sitt ansikte. Så vatten är den bästa produkten.

Johanna 2017-10-29 - 12:50

Min favoritprodukt är Phyto replenish oil från Dermalogica! Min hud mår fantastiskt bra av återfuktnigen den får av ansiksoljan. Dock behöver jag fortfarande hitta en grym ansiktsmask, och detta fina kit hade gett alla möjligheter för att hitta en ny favorit!

Lisa 2017-10-29 - 13:00

Min favoritprodukt när det kommer till hudvård är Eucerin duscholja. Efter duschen är jag mjuk, len, återfuktad och luktar gott och fräscht. Behöver inte vara svårare ❤️

Marianne 2017-10-29 - 13:08

Jag testade rituals gröna serie som skulle ge lugn och harmoni och det var jätteskön?Testade hela kitet olja,bodyscrub,duschskum och bodylotion blev ett litet hemmaspa?

Maja 2017-10-29 - 13:21

Det italienska märket Nashi, har ni inte testat. Gör det!
Har ni inte luktat? Gör det!

Gustav 2017-10-29 - 13:27

Jag skulle definitivt säga att Exuviance hudvårdsserie mot Akne. Har alltid haft problemhy och provade det mesta fram tills jag hittade rätt. Har äntligen fått bukt med aknen! Är inte heller obekant med Thomas Roth produkter. Prövat guldmasken som jag tycker är grym när hyn är trött och glåmig, oftast vintrar/höst. Nu vill jag gärna pröva fler produkter från samma märke och är därför med och tävlar. Följer dig förövrigt på instagram 🙂

Marie-Louise 2017-10-29 - 13:31

Har svårt att välja en favorit eftersom jag gillar att testa olika produkter. Just nu använder jag en dagkräm från Hemslöjden som heter ”Arctic Naturals”, den har ekologiska och icke djurtestade ingredienser och innehåller antioxidanter, den hjälper bra den här årstiden när huden kan kännas torr och stram. Som rengöring använder jag lite billigare men bra produkter från Aco.
Jag har inte Facebook eller Instagram, men jag läser och gillar flitigt här på bloggen!

angela fortes olsson 2017-10-29 - 13:38

Beauty pacifiques Instant Hydrating mask är min overall favo just nu, ja glömmer periodvis att smörja huden, ibland är jag jätte duktig och har både dag och nattcreme men perioder glömmer jag helt bort så då kör jag denna över natten och vaknar med babyhy, den är underbar,passar även känslig hy, den är underbar, lite dyr men dryg håller flera månader 🙂
Gillar dig överallt 🙂 <3

Mariatheoneandonly 2017-10-29 - 13:49

Vilken bra tävling! 🙂
Min favorit produkt är min ”akutprodukt” Garnier’s micellar clensing water in oil. Den räddar mig när jag inte orkar alla rengörings steg, med den kan jag ta bort allt smink och ändå känna mig ren och inte torr.
Självklart följer jag dig redan på insta 🙂

Therese 2017-10-29 - 14:05

Favorit just nu är body butter med doft av satsumas från The body shop. Passa extra bra denna tiden på året. Tycker denna doft påminner om jul. Fräsch och bra återfuktning

Emma 2017-10-29 - 14:14

Jag har ännu ingen favorit, försöker fortfarande finna den perfekta

Jennie 2017-10-29 - 14:16

Helt klart rituals rengörings produkter och ansiktskräm. Känns fräscha och gör sitt jobb galant! O luktar dessutom lagom mkt 🙂

Amanda Fasth 2017-10-29 - 14:17

Svårt att välja en ??? men skulle kag vara tvungen så skulle det bli pixis glow tonix och origins drink up Nattmask. Ääääälskar dem ?

Josefine Petersson 2017-10-29 - 14:27

Min favorit är Cetaphils produkter. Jag har länge letat efter produkter som passar min hud då jag har en ganska problematisk hud men deras produkter har hjälpt mig massor och jag älskar dem, dessutom är de inte så dyra ?

PS. har följt dig länge på både fb och instagram, du är min favorit ?

Linnea 2017-10-29 - 15:07

En stor favorit är ansiktsmasken ”Supermud Clearing Treatment” från Glamglow. Jag älskar ansiktsmasker och just denna visade resultat efter en användning. Jag älskar också att testa nya produkter och det skulle vara jättekul att vinna detta fina kit!

Martina J 2017-10-29 - 15:35

Mina favoriter är Clarins Clarins Gentle Foaming Cleanser och Clarins HydraQuench Cream. Jag har haft mycket problem med torr hud och dessa produkter har verkligen hjälpt mig 🙂
Har länge letat efter en ansiktsmask som är bra men har tyvärr inte hittat någon än hoppas på tur 🙂
Tack för en super fin blogg som jag följer daglig + dina sociala medier 🙂

Mia 2017-10-29 - 17:24

Håller med om Clarin hydra quench cream!

felicia 2017-10-29 - 15:46

Gillar på FB 🙂
Jag skulle säga min ansiktsmask med mynta från the bodyshop, det bränner och känns så fräscht efteråt!!

Louise 2017-10-29 - 15:51

Jag känner inte att jag har hittat riktigt rätt än men provar mig genom marknaden. Blev dock rekommenderad overnight drink up mask nuligrn och den är dock super!

Dawn 2017-10-29 - 16:17

Min favorit sedan länge är Cetaphil. Jag använder deras produkter till både rengöring och återfuktning. Väldigt skonsamma produkter som passar alla hudtyper. Min ansikte känns ren, fräsch, len och mjuk! Det vore bra att hitta en ansiktsmask att tillägga till rutinen!
Jag följer på Facebook och Instagram ?

C 2017-10-29 - 16:34

Kokosolja är min bästa produkt. Väldigt bra för att ta bort smink enkelt utan att torka ut!

Anna-Karin Nilsson 2017-10-29 - 16:50

Min senaste favorit är LJH vita propolis nutri mask. Den var ruskigt skön både under och efter användning. Huden blev riktigt mjuk och len plus att jag kände mig sval och uppfriskad hela kvällen. Testar gärna ännu fler masker efter det

Hanna Andersson 2017-10-29 - 17:27

Min favorit är Niveas facial cleaning cream av den enkla anledningen att det är den enda som jag använder just nu. Skulle därför gärna lära mig lite mer om hudvårdsprodukter och testa på några nya. Följer dig på Instagram (hannakeand)

Shirrin Rustam Elnagar 2017-10-29 - 17:35

Hej.
Jag följer och gillar dig sedan tidigare, en hudvårds produkt jag verkligen gillar är en jojoba mandel tvål för ansiktet, den gör att man känner sig fräsch och doftar gott. Fick den som gratis prov ett tag sedan och mannen min ska köpa en till mig för han vet hur mån jag är om ansiktet. a skulle verkligen behöva en ansiktsmask som gör min torra vinterhud mindre torr och tar bort ännu mer orenheter och som är snäll mot huden. Fällande näsa gillar jag inte men tyvärr är det ett återkommande problem på höst/vinter.

@Foodbyfia 2017-10-29 - 17:49

Tea tree serum från Innisfree ? Serumet har lyckats lugna och återfukta min tidigare röda och fnasiga hud som ingen annan produkt klarat av. Den är fantastisk!
* Följer dig på Instagram 🙂

Ann 2017-10-29 - 17:55

Jag älskar alla ansiktsprodukter från yves rocher! De som är för mogen hy har gjort underverk för min hud!

Sofie 2017-10-29 - 18:10

Växlar ofta favoritprodukt eftersom jag som hudvårdsgalen bara vill testa mer och mer! Just nu måste jag nog säga Emma S Treatment Enzyme Peel, så härlig snabbverkande peeling som verkligen river till i huden. Älskar när det känns att produkten jobbar.
Nästa produkt på önskelistan är PTR:s pumpkin enzyme mask, som jag hört så mkt gott om! Hade varit perfekt med ett litet smakprov, om jag inte vinner får jag nog skriva det till tomten! (Gillar såklart dig överallt som går) 🙂

Vicktoria 2017-10-29 - 18:15

I vanliga fall hillar jag väldigt dyra produkter, men wn favorit som varit med mig i ca 15år nu är Garniers Pure A ansiktsvatten. Håller alltid huden i schack ? håller tummar och tår för att vinna dessa fantastiska masker 🙂

Madeleine 2017-10-29 - 18:47

Min favorit är ACO rengöringsmjölk på pumpflaska, jätte dryg och bra återfukare. Räcker att köpa 2 på ett år ca 120 kr, ett riktig kap. Självklart gillar/följer jag dig på Facebook och instagram sedan flera år ☺

Anna Mårtensson 2017-10-29 - 18:48

Jag älskar dermalogicas dynamic skin care ansiktscreme, den har spf 50 och känns så skön på huden. Gillar dig på instagram med namnet vildvatten =)

Julia 2017-10-29 - 19:24

Svårt att välja bara en!!! Älskar Peter Thomas Roth men om jag ska välja en favorit så måste det vara storsäljaren skin perfecting BHA från Paulas choice. Jag har typ inga pormaskar längre! Och porerna är pyttesmå. Rekommenderar verkligen! 🙂

Klaudija Martinovich 2017-10-29 - 19:51

Min favoritprodukt är Neutrogena ansiktstvätt. Den är så bra då man har fet hy och finnar som blossar upp då och då. Denna gör att man inte får varken fet hy eller finnar, superbra är den. Jag rekommenderar den verkligen.

Julia 2017-10-29 - 20:21

Min absoluta favoritskönhetsprodukt är lotionen canoderm som jag inte kan klara mig utan. Den gör min hud mjuk utan att kladda och funkar över hela min känsliga hud. Eftersom den är parfymfri kan jag själv välja vad jag vill dofta för dagen med vanlig parfym.

Amanda 2017-10-29 - 20:21

Älskar allt som har hyaluronsyra i sig, så The Ordinarys hyaluronserum är supermys för huden. Alltså min hud kan vara i vilket skick som helst, bara jag får ta på lite serum så känns det lite bättre ändå.

Caroline Nilsson 2017-10-29 - 20:43

Använder Mary Kay från topp till tå!
Men alltid spännade å pröva något nytt 😉
Följer dig sedan länge på både fb å ista.

R 2017-10-29 - 20:49

Jag tycker väldigt mycket om Yves rocher anti-age natt och dag creme dessutom gillar jag deras andra natt krämer osv. Jag tycker dom är bra för det är alltid så att man kan kombinera sin beställning med ett annat erbjudande och ibland kan man dessutom få en gåva. Jag tycker att det är bra för både huden och budgeten. För mig är det ett jätte bra val och kanske för många andra också, Jag följer dig även på Facebook och Instagram !

Asalah 2017-10-29 - 20:53

min favorit är Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mud Mask mycket rengörande ansiktsmask som laddar upp och balanserar för en klarar hy med lyster. Innehåller Apelsin som bekämpar trött och stressad hy. Bergamott som är naturligt antiseptisk och hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porerna för att lämna huden klar, len och fräsch” känner att mitt ansikte är väldigt rent efter att jag har applicerat masken.

Maria S / Houseofmary 2017-10-29 - 21:21

Åh! Länge velat testa Peter Thomas Roths produkter.
Nyss fått några favoriter från Paula’s choice men en som hängt med ett tag nu är Emma S peelingmask. Tycker den är TOPPEN! ☺️
Följer redan. ?

Anna Östlund 2017-10-29 - 21:36

Clinique facial soap! Den tvättar snabbt och smidigt bort sminket (även vattenfast mascara!). Perfekt när man kommer hem efter en lång dag av arbete och gratisletande! 🙂

marie hammarling 2017-10-29 - 22:01

biotherms aqua source dagkräm är riktigt grym,smälter direkt in i huden och lindrar min känsliga hy direkt,riktigt bra och finns till bra pris på Åhléns ?

Malin 2017-10-30 - 05:25

Som med allt i livet så är det många delar som skapar en bra helhet. Men när jag vill få lite höstglöd så kör jag några dagar med BABOR Oxigen-ampuller och ser nästan oförskämt fräsch ut! Tips till alla som vill få en boost!

Sabina jönsson 2017-10-30 - 09:24

Varje år får jag någon form av sår /utslag/klåda på hakan och kinderna, när de börjar bli kallt.
Började med att bli röd och små knottrig, som kliade och sen blev sår.. som i dig blev välfyllda.
Jag har testat dyra klämde från både Clarins, Dior osv . . . Testat från apoteket, utan parfym, hyper allergi krämer . . Mm. Tillslut hade jag minst 30 olika krämer, ingen funkade. Ena krämen gjorde utslagen/märke värre, andra inte ett piss.
Tillslut fick jag prova BEAUTIFYING DAY CREAM SPF 15 , från Rituals. Wow.. efter flera års lidande så fort de blev kallt, hade jag äntligen fått tag i ett mirakel. Efter bara 24 tim va alla märke/utslag Nästa borta.

Stephanie 2017-10-30 - 09:47

Min favoritprodukt är ptr pumkin enzyme mask. Den är verkligen super! Huden blir så fin efter den och man ser verkligen skillnad 🙂

Cecilia 2017-10-30 - 10:16

Hejsan Gratisprinsessan!
Tack för att jag får delta i denna grymma halloween tävling!! Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag har haft problem med acne och min hy är så dålig.

En av mina klassiker är : The body shop, vitamin c microdermabrasion – Min aabsoluta favorit skrubb! Mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Skrubbar huden på djupet och lämnar den superfräsch! Doftar mums också!

Tack för mig! :*

Hanna 2017-10-30 - 10:17

Jag älskar min aloe vera-gel från etre belle som jag fått i glossybox för något år sedan. Helt oljefri och huden känns så fräsch när jag har använt den. Är också skön att ha på eksem och på bränd hud vilket är ett plus! Följer dig såklart på Facebook och instagram (Hanna Viklund och hhannaviklund) 🙂

Matilda Gustafsson 2017-10-30 - 11:02

Irish moor mud mask! Älskar mudmask då det dämpar oljan för min normal/oljiga hy dom dagar då den oljiga hyn träder fram! Gillat har jag gjort sen innan!

Emma von Wirth 2017-10-30 - 13:05

Åh en tävling helt i min smak! Min absoluta favorit hudvårdsprodukt är Beauté Pacifique – Instant Hydrating Mask.
Jag använder den flera gånger i veckan, speciellt nu när det är så kallt ute och huden blir torr. Känslan när man sköljer av denna masken är helt underbar! Huden känns mjuk, spänstig och har en så fin lyster. Kan verkligen rekommendera denna ifall du inte testat den.

Följer dig på instagram då jag inte använde Facebook. (emmsiiie)

Sarah Stoor 2017-10-30 - 14:41

Tänkte först inte tävla då jag inte lyckats hitta nån favorit. Hoppas dock på att vinna nu och att ha turen med att det blir en favorit även för mig, alltså hoppas på att vinna dubbelt ?

Sarah Stoor 2017-10-30 - 14:41

Tänkte först inte tävla då jag inte lyckats hitta nån favorit. Hoppas dock på att vinna nu och att ha turen med att det blir en favorit även för mig, alltså hoppas på att vinna dubbelt ?

Sanna 2017-10-30 - 14:55

Vanlig hederlig Nivea creme. Har jag i ansiktet morgon samt kväll. Bästa cremen helt enkelt! Har haft denna i många år, den återfuktar huden efter dusch och tvätt av ansiktet.

Emma! ^^ 2017-10-30 - 17:11

Ansiktsmask för de är skönt för ansiktet/huden och blir automatiskt avslappnad när jag har de på mig.
Följer på instagram: emmaxblom

Emma 2017-10-30 - 18:12

Min favoritprodukt för ansiktet är en mineralspray som jag använder varje dag!
Efter varje lunch sprutar jag två gånger över ansiktet för att återfå en ren och härlig känsla eftersom jag arbetar i en rättså smutsig miljö med mycket olja och fett och damm 🙂

Marie-Louise Lundin 2017-10-30 - 18:32

Har inte hittat ngt riktigt bra än som jag är nöjd med.. har väldigt fet hud.

Camilla 2017-10-30 - 18:33

Följer både på Facebook och instagram! Min hudvårdsfavorit är the body shop drops of light, den gör min hy mjuk och len och doftar alldeles underbart!

Margit 2017-10-30 - 18:48

Då jag får eksem och frasig hud så fort kylan kommer så är min favorit just nu Skinfood från Weleda. Använder den som nattkräm och smörjer in runt näsan på morgonen så slipper jag fnösig näsa!

Malin Svensk Björck 2017-10-30 - 18:59

Min favorit produkt är rapsodine kunzea ansiktskräm.
Utan den skulle min hy vara vedervärdigt torr och irriterad.
Följer på Instagram, @hostdagjamningen
Gillat på fb, Malin Svensk Björck

Domi 2017-10-30 - 20:48

Min favorit mask finns med i det här kitet det är nämligen den gröna PTR cucumber gel mask! Den är ganska inte lika glammig som de andra men den fungerar alltid för min känsliga hud och min hud blir bättre när jag använder den regelbundet!

Sofie 2017-10-31 - 08:34

Testade Isabella Löwengrips hudserie för en tid sedan. Är för förälskad och min hud är i toppskick numera ??
Ett tips från mig alltså! Hihi
Följer dig redan sin tidigare 🙂

Ingrid Larsson 2017-10-31 - 09:34

Min favorit är Weleda ansiktskräm för baby som jag använder på min dotter som är 8 månader. Hon har haft mycket utslag och speciellt mycket torr i ansiktet. När jag började smörja med Weleda produkter så har utslag försvunnit och hon är inte torr i ansiktet. Det som är bra med Weleda är att jag och min dotter kan använda samma produkter ?

Ingrid 2017-10-31 - 11:48

Mina favoritprodukter kommer från Kiehls, behagliga dofter som håller vad de lovar. Letar dock efter något budget alternativ som kan vara lika bra.

Malin 2017-10-31 - 15:47

Jag har nyligen börjat med Maria Åkerbergs produkter, och tycker de är helt underbara. Dessutom svenska! Har aldrig varit mkt för ansiktsprodukter och kemikalier, så vill gärna ha snälla saker. Är så sugen på att testa Pumpkin som du rekomenderar, den verkar vara super! Speciellt passande nu i halloweentider =) Följer dig på insta!

ML 2017-10-31 - 22:42

Följer på fb och insta1 🙂 Har eg ”mot min vilja” börjat gilla Mary Kay – deras makeupremover är helt outstanding! Den tar bort allt! Vattenfast maskara eller barnens ansiktsfärg – det försvinner superlätt! De har även en bivaxkräm – extra emollient night creme – som hjälper torra och nariga läppar, söndersnutna näsor, som skydd på kinder kalla vinterdagar eller torra armbågar. Mycket bra! 🙂

ERICA 2017-11-01 - 10:29

Hej prinsessan 🙂 !
Har följt din blogg en tid och gillar den verkligen . Kikar in dagligen och nu har jag dig på Insta och Fb också .

Min favoritprodukt är faktiskt den omtalade Clarins Beauty Flash Balm . Den används som mask över natten eller lite tunnare som vanlig ansiktskräm . Älskar doften och man ser så fräsh ut man kan göra .. Priset gillar jag dock inte och den är slut nu .
Har två döttrar på 12 och 14 år och det skulle vara superkul och att få ha en spakväll med dessa masker ! Jag blev speciellt sugen på den med pumpadoft 🙂 . Det skulle verkligen pigga i höstmörkret . Min ena dotter har nyligen fått en Asperger syndrom diagnos och är helt helt helt ”insnöad” på skönhetsprodukter 🙂 , krämer , speciellt tvålar och schampon och olika färger dofter och konsistenser på ansiktsmasker . Detta kit vore perfekt för oss som sagt 🙂

anna e 2017-11-01 - 10:36

Jag har precis hittat produkter som jag älskar och som fungerar för mig, efter att ha testat mig fram i många år. Följande är mina favoriter:
– Garnier Skinactive Balancing botanical gel wash med green tea (puh alltid så låånga namn). Den är i en behändig pumpflaska, räcker länge och kostar inte mycket, innehåller dessutom 96% naturliga ingredienser. Använder den som ansiktsrengöring då jag tvättar ansiktet och tar bort sminket.
– Garnier Stylo SOS Pen. En miniliten tub som jaga brukar köpa då det är rabatt eller extrapris. Innehåller zink, eucalyptus och vitamin B3 och den är suuuperbra för mig som brukar få finnar. Duttar lite på finnen på kvällen och på morgonen har finnen antingen på något mystiskt sätt försvunnit helt (torkat ut?) eller så har den blommat ut ordentligt så att den går att klämma/tvätta bort på morgonen (vet att man inte ska göra det men den ömmar så mycket om den är mognad och vit). Perfekt direkt då man upptäcker en begynnelse till finne, de brukar ju oftast vara ömma och ligga och gro ”under jord” innan man kan göra något åt dem.
– Sebo vegetal Zero Blemish Gel Creme från Yves Rocher. Älskar YR och att de har så många fina erbjudanden och kampanjer. Använder denna som dagkräm under sminket då min hud lätt blir torr på vintern. Passar från combination to oily skin.
– Ekologisk kokosolja för att ta bort mascara. Funkar huuur bra som helst, är billigt och bra att ha hemma. Kan inte använda ”vanliga” eyemakeup-produkter längre då jag tycker att de svider i ögonen. Kokosolja kan dessutom användas till så mycket annat i badrummet, t.ex. deoderant eller som hårinpackning.
– Ekologisk mandelolja brukar jag ibland dutta i ansiktet. Räcker huur länge som helst och ska motverka rynkor och torr hud. Hjälper också, konstigt nog, mot finnar och acne. Tror det är för att huden inte torkar ut och därmed bildar extra fett.
– Som ansiktsvatten brukar jag använda en blandning av äppelcidervinäger och tre delar vatten. Mycket billigt, naturligt och bra. Även detta kan användas till såå mycket. Detta återställer syrabalansen i huden då den är utblandad med vatten. Skulle man använda den enbart som sådan kommer den torka ut huden. Och man luktar alltså inte vinäger i ansiktet utan lukten försvinner efter någon minut 🙂

Det var mina produkter. Är så nöjd att jag hittat alla dessa, försöker hålla mig till ”så naturligt och billigt” som möjligt även om det ibland känns svårt. Har haft finnar och acne sedan tonåren men har insett att produkter som funkar bäst för mig är neutraliserande produkter och att de gärna får innehålla acetylsalizylsyra, zink eller green tea. Och så att även se till att återfukta.

Hoppas någon hittat tips om hudvård genom denna kommentar 🙂

Elisabeth McCann 2017-11-01 - 18:19

Min favorithudvårdsprodukt är utan tvekan Prime Solution från Sensai. Dyr, men underbar. Och varför är den så bra då? Jo – Förutom att ge massor av fukt på djupet, fungerar den som en katalysator för allt du lägger ovanpå och förbättrar resultatet av ovanpåliggande produkt med hela sjuttio procent. Vilken creme du än lägger över Prime Solution blir alltså sjuttio procent effektivare. Älskar den! Så din pumpamask blir alltså ännu bättre med Prime Solution under. Nu blev jag sugen på att testa… Har gillat dig på Facebook.

Anja 2017-11-01 - 20:17

Jag är en riktig torris så Dermalogicas skin smoothing cream passar mig jättebra!

Gunilla 2017-11-01 - 21:28

Älskar Dermolicas hudrutin – då känner jag min fin!Älskar dessa för min hy – då blir den pigg, kry och som ny!

Jasmine Dal 2017-11-01 - 22:19

Min favoritprodukt är dagcreme från Biotherm, Everplump:) men behöver verkligen en bra ansiktsmask så det vore superkul att få vinna detta!

Linnéa H 2017-11-02 - 09:59

Min favorit är Babors ampuller. De fräschar verkligen upp hyn direkt och de känns härligt lyxiga att använda. Perfekt att använda när man känner för att skämma bort sig själv och huden får fint lyster efteråt.
Följer på Instagram sen tidigare.

Ni glömmer väl inte tävlingen? - Gratisprinsessan 2017-11-02 - 10:41

[…] har väl inte glömt tävlingen där vinsten är ett kit från Peter Thomas Roth? ? Gå in här för att tävla! Tävlingen avslutas på […]

Annika Andersson 2017-11-02 - 10:47

Acos ögonkräm! Äntligen har mina torra eksem på ögonlocken hållit sig borta i många månader!

Ma 2017-11-02 - 11:30

Min favorit serie är definitivt apotekets Apoliva serie.

Lisen Sundberg 2017-11-02 - 11:43

CCS Hand cream som Therese Lindgren skapat. Älskar den! Jag hoppas jag vinner då jag aldrig brukar vinna, någon gång bör det vara min tur 🙂

SMAM 2017-11-02 - 11:50

Första gången jag ger mig på att kommentera din blogg. Super blogg förövrigt?

Min favorit är kokosolja men även Lumene… denna hade jag velat testa. Vinner aldrig något men hoppas det äe min tur nu?☀️

Marta 2017-11-02 - 13:35

Ahava -produkter från Israel är min klara hudfavorit.

Johanna 2017-11-02 - 14:03

En av mina favoriter än faktiskt något som är plånboksvänligt. cetaphil Ansiktskräm för känslig hy kostar oftast under 100kr men fungerar toppen med känslig hy. Den har ingen spf, men jag gillar det då jag kan använda det efter sen och slippa få hyperglansig hy för det inte går in ordentligt. Eucerin 50spf ger matt hy med bra skydd. Men cetaphil är en riktig favorit, finns på de flesta apotek.

Elenor 2017-11-02 - 14:48

Jag har inte så stor koll på produkter det jag använder bara just nu är försvaretshudsalva men skulle vara kul att vinna dessa skulle vara perfekta julklappen till min syster som älskar sånt
Gillar dig på både instagram och Facebook
Passar på att tacka för en toppen blogg läser den nästan varje dag ?

Ulla Lindahl 2017-11-02 - 15:14

Jag använder sedan länge ansiktskrämen ”rejuvenating cream” från NU SKIN (nätbutik), den passar torr hy.
Gillar dina sidor på Instagram och FB:

Ulrika 2017-11-02 - 18:15

The body shops Mango body butter är min favorit.

Tina Nilsson 2017-11-02 - 19:01

Min favorit produkt är solskydd från aco. Ett bra skydd håller huden ung och jämn i hudtonen. Jag använder det året runt i olika skyddsfaktorer. Även på vintern kan solen vara stark. Viktigt att tänka på om huden en gång blivit skadad så hjälper inga mirakelkrämer el något annat. Så för en ung, hälsosam hus rekommenderar jag solskydd.

Camilla Jonsson 2017-11-02 - 19:34

Min favoritprodukt är The Body Shop Himalayan Charcoal Mask! Den känns så skön på huden och man ser skillnad direkt!
Följer redan dig på instagram (camjon7) och facebook 🙂

Emma Boström 2017-11-02 - 20:21

Min favoritprodukt är L300’s rosa ansiktskräm för torr hy (eller egentligen hela serien, ögonkrämen är sååå bra också!). Det bästa är att den är så pass billig också, dyrast är inte alltid lika med bäst.

Följer dig redan på instagram 🙂

Britt 2017-11-02 - 20:40

Nivea. Den där blå burken, med riktigt fet kräm 🙂 Mamma smorde in mig i det när jag var liten. Av bara farten
fortsatte jag. En dag i högstadiet sa mina klasskompisar att jag alltid var så högblank i ansiktet, att jag inte såg klok ut.
Då hejdade jag mig en aning och använde det lite mer diskret. Numera använder jag bara nivea innan läggdags och cliniqe på dagen. En kombo som funkar utmärkt på mig!

Britt 2017-11-02 - 20:43

Nivea. Den där blå burken, med riktigt fet kräm 🙂 Mamma smorde in mig i det när jag var liten. Av bara farten
fortsatte jag. En dag i högstadiet sa mina klasskompisar att jag alltid var så högblank i ansiktet, att jag inte såg klok ut.
Då hejdade jag mig en aning och använde det lite mer diskret. Numera använder jag bara nivea innan läggdags och cliniqe på dagen. En kombo som funkar utmärkt på mig! (följer dig redan på instagram)

Mia Korch 2017-11-02 - 22:45

Emma S dagkräm sensitive är perfekt för mig med acne benägen och känslig hy. De hade även vart så roligt att få testa dessa vårdande masker!

Följer på FB och insta som @morsan.mia

Molly 2017-11-03 - 00:12

Min favoritprodukt är faktiskt kokosolja + socker som scrub till ansiktet! Jag är en sån där typisk fattig student och har sällan råd med ”tjusiga” produkter så gör det bästa av situationen och tycker att denna simpla kombo funkar bättre än många produkter jag testat ändå! Bara bonus också att kokosoljan är super för naglar, hår, och ögonfransar också 🙂 Och helt naturlig, icke djurtestad eller liknande!
Följer såklart redan på insta och FB 🙂

Johanna Nygren 2017-11-03 - 06:02

Nivea Q10 nattkräm passar mig perfekt. Går lätt in i huden och jag är mjuk och fin varje morgon. Har använt den i flera år ocj den är billig dessutom, nästan gratis…?, och finns att köpa nästan överallt.

Anne-Marie 2017-11-03 - 06:45

Min absoluta favoritprodukt är Lumene Glow boost. En riktigt prisvärd produkt som passar perfekt nu när kylan är här. Den doftar underbart, återfuktar på djupet och ger en härlig lyster.

Följer dig både på Facebook och instagram sedan tidigare 🙂 Håller tummar och tår för att detta fina pris skall bli mitt då jag aldrig provat deras produkter innan. Kanske kan detta bli en ny favorit i badrumshyllan 😀

Annika Nilsson 2017-11-03 - 09:03

Favoriten är YR SPA MULTI LIFT FACIAL SERUM! En riktig fuktbomb som gör under från första stund! Jag mår så bra när serumet blir ett med min hy. Det är nästan magiskt!
Följer och gillar på Facebook (Annika Nilsson) och instagram (Aneritrea).

Nadja J 2017-11-03 - 10:31

Har under många år efter gymnasiet haft enorma problem med hormonell acne som inte vill läka. Jag har gått till flertal hudläkare och lagt ut tusentals kronor på medel och piller. Jag gav upp och gick till en salong med en mycket tålmodig kvinna som gick igenom alla mina produkter, min diet och levnadssätt. Allt det som inte nån av läkarna frågat mig om. Jag bytte ut en större mängd till ett märke som heter DMK och deras ACU MOIST förser mig med 100% fukt året om. Jag känner mig aldrig torr under sommaren eller vintern tack vare denna moist! Mycket prisvärd i min mening, de fokuserar på en bra produkt med en mycket simpel design och flaska. Effektivt för plånboken.

Tanja Albinsson 2017-11-03 - 11:38

Eught hour cream från Elisabeth Ardén är en stående favorit:) Finns alltid med mig vart jag än är och kan rädda lite allt möjligt som kan hända på huden!
Helt oslagbar:)

Tanja Albinsson 2017-11-03 - 11:39

*Eight hour.. 😉

Jennifer Strand 2017-11-03 - 14:09

Min favoritprodukt måste nog vara den milda ansiktsrengöringen ”9 to 5” ifrån lush, den passar min känsliga hy väldigt bra och den torkar heller inte ut lika mycket som andra jag testat. Den är dessutom prisvärd då en flaska kan räcka upp emot ett år 🙂

Kattis iveblad 2017-11-03 - 15:21

Måste slå ett slag för Weledas Calendula Baby Oil. Passar hela familjen. Toppen för torra läppar, ledsen och torr hud och i badet!

Linda J 2017-11-03 - 16:41

Min favoritprodukt är Niveas Soft moisturising cream! Finns ingenting bättre än att komma hem, ta av sig sminket efter en lång dag och smörja in hela ansiktet. Himla bra är ju också att den passar till hela kroppen om man är torr på andra ställen med. Billigt och effektivt!

Helena Arvedahl 2017-11-03 - 18:50

En favorit hos mig är Neutrogena visibly clear pore & shine daily scrub. Härlig och fräsch! Läser din blogg med härliga tips dagligen och följer på FB och Insta. ❤

Jossan 2017-11-03 - 21:15

Vill gärna va med och tävla… har dessvärre ingen direkt favoritprodukt! Prövar olika för att hitta någon som passar riktigt bra för min kaosiga hy… men har tyvärr inget som har fungerat till 100% för mig! 🙁

Lina 2017-11-03 - 21:17

Älskar vanlig Nivea i blå plåtburk! Luktar gott o är bra!

Sara Norling 2017-11-03 - 21:52

Emma S. ”Ageless enzyme peel” känns som att den är riktigt effektiv.

Ida M 2017-11-03 - 23:42

Älskar lavendelvatten! Dels för att det doftar helt underbart, är uppfriskande på huden & sen är det också naturligt framställt. Kan det bli bättre? Tror inte det va 😉 Kanske detta kitet kan bevisa mig motsatsen? Eller åtminstone visa att det finns saker som är på samma nivå som mitt älskade lavendelvatten? ?

Amanda 2017-11-04 - 00:02

Älskar min nivea vanliga bodylotion! Så underbar! Följer på insta: Amandalotta, följer på fb: Manda Nyman

Helena K G 2017-11-04 - 08:13

En burk kokosolja till denna rynkiga tant- det är det enda jag provat och det är sant? Låt mig få testa något nytt?så kanske mina vänner tror att jag har vart och ansiktet sytt??

Julia Runesson 2017-11-04 - 08:19

Jag älskar (nu snackar vi mer än jag älskar exempelvis choklad; alltså sjukt mycket) Body Shops vitamin E moisture cream. Den är så lätt men går ändå in i huden och återfuktar utan att lämna en glansig och oljig hy. Jag gillar också deras matta variant men den är inte lika återfuktande så den använder jag bara i kombination med rengöringsmjölk/-kräm och inte min vanliga lite mer uttorkande rengöring.

Ulla 2017-11-04 - 11:38

Eucerins produkter generellt, duscholjan speciellt. Mycket bra grejer till mycket bra pris! Bra för en torris.

Tatiana 2017-11-04 - 18:13

Det är inte enkelt att hitta rätt när utbudet är så enormt och jag har letat lääänge..! Men nu äntligen har jag funnit ett helt ljuvligt ansiktsserum, nämligen Aquasource Deep serum från Biotherm. Den ger ett underbart lyster och gör ansiktet superlent och mjukt. Går verkligen in på djupet och är perfekt dagar när sömnbristen av nattliga bebisskrik har satt sina spår.

Vinnaren i PTR-tävlingen! - Gratisprinsessan 2017-11-13 - 09:55

[…] kul att så många ville vara med, det har varit jättekul att få läsa om era favoritprodukter! Spana in alla svaren här om du vill ha tips på bra produkter! […]

Kommentarer är avstängda.