Gå med i Yougov – få gratis premier!

av Gratisprinsessan
yougov panel

– Innehåller värvningslänk – 

Yougov är en undersökningspanel (som jag ofta tipsar om!) där man tjänar ihop poäng för varje undersökning man gör. För poängen kan man sedan handla i deras enorma premiebutik med produkter från t.ex. Le Creuset, Eva Solo, Sagaform, Kähler med flera! Det är en av de paneler som jag tycker går snabbast att få ihop poäng hos. Det kan ju vara olika beroende på vilken målgrupp man tillhör men jag får rätt många undersökningar i alla fall!

Just nu har Yougov ett bra medlemserbjudande! Man får nämligen dubbla bonuspoäng när man bjuder in en vän! Så 400 poäng istället för 200. Är du redan medlem så passa på att bjuda in dina vänner, föräldrar eller kollegor! 😀

Tänk på att din vän måste registrera sig innan den 15 november och måste genomföra 6 undersökningar innan den 30 november, annars får man inte dubbla bonuspoäng!

2 kommentarer

LKandLife 2017-10-18 - 08:31

Har precis blivit medlem genom din länk 🙂

Gratisprinsessan 2017-10-18 - 10:49

Tack snälla! 🙂

Kommentarer är avstängda.