Erbjudanden Recensioner

Lyxigt litet kit från Yves Rocher!

beauty energy relax

– Detta inlägg är skrivet i samarbete med Yves Rocher och innehåller annonslänkar –

För ett tag sedan fick jag hem ett fint litet presskit från Yves Rocher med produkter för att skapa perfekta ögonfransar och bryn. Den söta necessären innehåller makeupremover, mascara och en ögonbrynspenna.

yves rocher beauty kit

Jag har testat produkterna ett tag nu och gillar dem faktiskt allihop! Till och med mascaran, Sexy Pulp Volume Extreme, som jag var väldigt skeptisk mot i början. Vissa mascaror måste få “gona” till sig lite innan de blir som bäst. Nya mascaror kan tendera att vara lite för blöta i början tycker jag. yves rocher kit

Tvåfasborttagningen Express Eye Makeup Remover är också väldigt bra! Jag använder bara tvåfasrengöringar när jag ska ta bort mascara. Tvåfas innebär att en del av produkten är olja, vilket är den som flyter överst i flaskan. Man skakar den innan användning så att vätskorna blandas, då får man en perfekt och skonsam blandning mellan olja och remover! Denna tar bort även vattenfast mascara. ?

yves rocher ögonprodukter

Brynpennan (04 brun) är lagom hård och färgen passar nog de flesta skulle jag tro. Tummen upp för borste i andra änden!

Erbjudande!

I samarbete med Yves Rocher kan jag erbjuda er ett riktigt bra pris på detta kit! I vanliga fall kostar produkterna ca 357 kr men nu kan ni beställa det för bara 179 kr! En riktigt bra deal! 😀
Frakten är gratis och du får mascaran, removern, ögonbrynspennan och necessären! Erbjudandet gäller till den 31/10. Beställ ditt kit här.