Event

Lindex bjuder in till Sveriges största Babyshower – gratis goodiebags!

sveriges största babyshower

Ett tips till er som fått småttingar eller väntar barn! Lindex bjuder in till Sveriges största Babyshower! 😀 Det är i Malmö och Örebro samt Online. Anmäl dig här för att säkra din plats!

SNART ÄR DET DAGS OCH DU ÄR BJUDEN

Välkommen den 28 september!

Nu slår Lindex åter upp portarna till Sveriges största Babyshower! Vi hyllar gravida och nyblivna föräldrar genom en mängd olika treats. Mingla och upplev härliga happenings runt om i butiken där du bokstavligen kommer kunna få minnen för livet. Vi har nämligen både tatuerare och broderare på plats. Vi bjuder även på skön musik, dryck och tilltugg.

Jessica Almenäs och Nina Campioni (Malmö) samt Hannah Widell och Amanda Schulman (Örebro) finns på plats för att visa sina favoriter från den senaste Newborn-kollektionen och prata om egna erfarenheter från den första tiden med en nyfödd bebis.

Alla som kommer till eventet får en goodiebag, fullspäckad med innehåll både till mamman och bebisen. Under eventet har du dessutom 20 % rabatt på hela Lindex sortiment.

lindex babyshower