Kvällens skönhetsinköp!

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -
rabatt på peter thomas roth

Som ni redan vet så älskar jag skönhetsprodukter! Det är nog det som jag köper (unnar!) på mig mest faktiskt (trots min minimalistiska bana!) eftersom det ger mig så mycket. Det är roligt, intressant och kan ge en himla fin och avslappnande upplevelse! Kanske svårt för er icke-skönhetsnördar att förstå haha 😉

Så ikväll har jag slagit till och gjort ett köp hos Lyko igen. De har 20% rabatt på Peter Thomas Roth och jag köpte på mig två stycken Meet Your Mask Kit. Det innehåller 6 olika masker för ansiktet. En av maskerna, Pumpkin Enzyme Mask (som jag äääälskar! ?) har jag redan en stor burk av. Men jag gillar ju små tuber, så kitet är perfekt att ta med på resa eller om man vill testa några av maskerna.
Jag hade nog också slagit till på Mash-a-holic kitet om den inte hade varit slut. Så typiskt!

lumene 3 för 2

Lyko har även 3 för 2 på sortimentet från Lumene, gäller även nedsatta produkter. Jag kan rekommendera deras CC Cream och Ultra Sensitive SOS Intense Cream. Den senare hade jag med mig i Grekland och fungerade utmärkt på solbränd och torr hud. Har även testat på torreksem (?) där de har försvunnit efter någon dag bara. Tummen upp för den! 😀

Jag köpte Lumene Valo Arctic Berry Cocktail Brightening Hydra-OilNordic Nude Air-Light Compact Powder och  Nordic Nude Light Reflecting Blush 3. Så den senare fick jag på köpet.

Betalade gjorde jag med mina värvningskoder. Tack alla som använt min länk när ni har registrerat er! Är så tacksam så ni anar inte! ? ?

Så nu ser jag fram emot ett roligt paket med posten! 😀

(Registera dig genom min länk här för att få 100 kr rabatt vid köp för 300 kr. Jag får 50 kr.)