Stockholm: Gratis förhandsvisning av filmen Logan Lucky

av Gratisprinsessan
gratis förhandsvisning av logan lucky

Bor du i Stockholm och är biosugen? 😀 Moviezine och Scanbox Entertainment bjuder på en gratis förhandsvisning för dig och en vän av filmen ”Logan Lucky”. Filmen visas i Stockholm (Biograf Skandia, Drottninggatan 82) tisdag 22 augusti klockan 18. Först till kvarn! Boka dina biljetter här.

Tycker det borde komma fler förhandsvisningar till mindre städer! Kristianstad exempelvis haha! 😛

Se Steven Soderberghs nya komedi först av alla! I huvudrollerna syns bl.a. Daniel Craig, Channing Tatum, Adam Driver, Riley Keough och Katie Holmes.

För fyra år sedan lade han filmskapandet på hyllan. Nu är den Oscarbelönade regissören bakom bland annat Ocean’s-trilogin och ”Magic Mike” tillbaka med en ny legendarisk kupp.

I Steven Soderberghs komedi ”Logan Lucky” bestämmer sig de otursförföljda bröderna Logan (Channing Tatum och Adam Driver) för att ändra familjelyckan och ger sig på att genomföra årtiondets kupp under en av de största tävlingarna i NASCAR. Här finns snabba pengar att hämta om man är smart nog, har de rätta kumpanerna som sprängexperten Joe Bang (Daniel Craig) och kan hålla nerverna i styr. Inget ska kunna gå fel!

1 kommentarer

Hannah 2017-08-18 - 08:45

Hej! Jag svarar här för antar att du inte får någon avisering om att jag svarat från min blogg(?). Oj, det visste jag inte, vad är det för diagnos/sjukdom du har? Jag är unipolär (som numera bara går under bipolär men det blir fel för jag har aldrig varit manisk). Ouff ja det är verkligen hemskt att vara sjukskriven. Lycka att klara av att jobba 😀

Kommentarer är avstängda.