Allmänt

Avslutad: Samla poäng och få fina frukostprylar

Risenta samlarkampanj

Nu kan du samla poäng genom att ladda upp kvitton med dina inköpta Risentaprodukter. Sedan kan du använda dina poäng till att få premier! Ingen frakt! 🙂
Samlarkampanjen hittar du här.

risenta samlarkampanj

 • Hanna
  2017-08-15 kl. 18:02

  Hej!
  Vad kul med en ny samlarkampanj!
  Vet du om det gäller alla deras risentaprodukter eller nån speciell musliblandning?
  Mvh Hanna

  • Fanny
   2017-08-19 kl. 08:32

   Hej Hanna!
   Gäller tydligen bara müsli, så råka inte köp granola som är en typ av müsli för då får du inte poäng. Jag pratade med risenta, dessutom var det bara vissa müsli som ingick i samlarkampanjen vilket de också varit dåliga på att förtydliga, jag påpekade detta då man först ser vad när man ska ladda upp bilden. Jag som då köpt granola fick ej poäng för att få poäng skulle jag vara tvungen att åka å byta i affären så de var noll tillmötesgående. Så jag måste säga tummen ner risenta. Men som sagt för müsli gäller poängen.