Så äter du gratis på Pinchos!

av Gratisprinsessan

käka gratis på pinchos

Pinchos är en riktigt populär restaurang! De har nyligen öppnat här i Kristianstad och det brukar ofta vara fullbokat.

Jag och David gjorde vårt första besök på Pinchos i Malmö för ett par månader sedan. Jag tyckte hela upplevelsen var mysig och annorlunda men maten levde dessvärre inte upp till våra förväntningar! Men men, vi får göra ett nytt försök här i stan! ??

Pinchos Malmö

För er som inte vet så är Pinchos Sveriges första app-restaurang. Det betyder att du gör bordsbokning, menysurfing och beställning via deras app i din egen mobiltelefon. Du kan också betala notan med appen och samtidigt samla bonuspoäng som ger dig gratis tapas.

Ät gratis på Pinchos

Skicka ditt mobilnummer till mig på gratisprinsessan@gmail.com så skickar jag en inbjudan. När du fått inbjudan kan du ladda ner appen och registrera dig. När du sedan besöker restaurangen så får du 50 startpoäng!

Ladda inte ner appen innan du får inbjudan – då går du miste om dina poäng!

Bjud sedan in dina egna vänner! När din vän i sin tur besöker restaurangen får du 200 poäng! Du får 1 gratis tapas för 300 poäng, 2 för 600 poäng och så vidare.

2 kommentarer

Malin 2017-08-05 - 09:06

Åh, jag tar gärna emot en inbjudan 🙂
*Telefonnummer borttaget*

Gratisprinsessan 2017-08-05 - 09:51

Inbjudan är skickad! ?

Kommentarer är avstängda.