Gratis

Testa de senaste produkterna gratis!

revlon just bitten

– Detta inlägg är ett samarbete och innehåller reklamlänkar –

Nyligen fick jag hem ett några produkter att prova från Toluna (som i en del av ett samarbete) som jag har testat nu ett tag! Bland annat Garnier Amre Solaire BB Créme SPF 30 och Revlon Just Bitten Lipstain + Balm.

Amre Solaire BB Créme SPF 30 från Garnier luktar starkt av solkräm dessvärre och den är en aaaaningens mörk för mig (pga vampyrblek) men blir inte alls så mörk som när den kommer ut ur tuben. Den smälter fint in i huden och håller länge. Så förutom doften och färgen så är den riktigt bra!

Revlon Just Bitten Lipstain + Balm är som en tuschpenna som gör läpparna mörkare. Färgen är rosa/röd och ger läpparna en fin färg. Sitter som berget! 😀

garnier ambre solaire bb creme spf 30

Vill du också få chansen att testa de senaste produkterna gratis?

Registrera dig hos Toluna här (det är gratis givetvis!) och komplettera din profil med dina uppgifter. När du sedan är inloggad kan du gå upp i menyn under Utforska och klicka på ”Testprodukter”, där ser du aktuella och kommande kampanjer.

Toluna är en undersökningspanel där du kan svara på undersökningar och samtidigt tjäna poäng för att t.ex. byta ut mot gratis presentkort!

Obs! Personerna som får testa väljs ut slumpmässigt beroende på målgrupp. För att öka dina chanser att bli utvald så är det bra att vara aktiv i panelen och göra undersökningar!