Gratis

Gratis testprodukter från Toluna!

testa produkter gratis

– Detta inlägg är ett samarbete och innehåller reklamlänkar –

Jag har tidigare berättat om att jag testat ett par produkter från Toluna. Då var det Garnier Amre Solaire BB Créme SPF 30 och Revlon Just Bitten Lipstain + Balm.
Nu har jag testat ytterligare två produkter; L’Oréal Nude Magique Eau De Teint foundation och Bourjois nagellack So Laque! Ultra Shine 7 days.

Av L’Oréal Nude Magique Eau De Teint foundation fick nyansen Beige Rosé som är för mörk för mig, men har använt den till shading och har även testat att blanda ut den med min fuktkräm för att få ett skirare resultat. Denna är ljuvlig att lägga på! Hur lätt som helst, känns nästan inte alls! Den är inte heltäckande utan man kan lägga lager på lager om man vill få mer täckning. Nackdelen är utformningen av flaskan. Skruvar man av korken så är det en stor öppning så är man inte försiktig med att hälla kommer det massor 😛

loreal nude magique

Nagellacket från Bourjois har en “your nails but better”-nyans. De lovar Ultra Shine i 7 dagar och det har faktiskt hållit nästan 10 dagar på mig. Stor tumme upp för det! Jag kan tänka mig att skaffa fler nyanser! 😀

bourjous nagellack

Vill du också få chansen att testa skönhetsprodukter gratis?

Toluna är en undersökningspanel där du kan svara på undersökningar och samtidigt tjäna poäng för att t.ex. byta ut mot gratis presentkort!
För att få chansen att testa produkter gratis så ska du registrera dig hos Toluna här (det är gratis) och komplettera din profil med dina uppgifter. När du sedan är inloggad kan du gå upp i menyn under Utforska och klicka på ”Testprodukter”, där ser du aktuella och kommande kampanjer.

Produkterna ovan har jag inte fått genom att ansöka till en kampanj utan de har jag fått i en del av ett samarbete.

Men hur kommer man med i urvalet då?
Personerna som får testa väljs ut slumpmässigt beroende på målgrupp. För att öka dina chanser att bli utvald så är det bra att vara aktiv i panelen och göra undersökningar!