Tjäna ihop lite extra pengar i sommar!

av Gratisprinsessan
tjäna extra pengar i sommar
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Du vet väl att du kan tjäna ihop lite extra pengar i sommar genom att gå med i undersökningspaneler? Hos de flesta kan man bara få ut ersättning genom premier eller presentkort men hos Toluna kan du även begära utbetalning till ditt Paypal-konto! Därefter kan du sätta in pengarna på ditt bankkonto eller helt enkelt använda Paypal som betalmedel (shoppa loss på Wish kanske? 😛 ).

Bli medlem gratis hos Toluna och börja tjäna ihop dina första poäng redan idag! Det är givetvis gratis att bli medlem och efter vad jag har hört från andra läsare går det relativt snabbt att få ihop poängen 🙂

Ps. Är det så att du blir trött på all grillad mat finns det även möjlighet att byta poängen mot presentkort på PizzaOnline 😛