Event

VIP-kväll på R.O.O.M.

room vipkväll

Ni som har en R.O.O.M. butik i närheten ska vara glada, för det har inte jag! Men när jag var i Stockholm så var jag inne och spanade i butiken som ligger i Mall of Scandinavia (älskar inredning), och ville ha allt haha! 😛 Torsdagen den 1 juni kl 18:00-21:00 är det nämligen VIP-kväll i butikerna med erbjudanden och goodiebags!

Butiker finns i Mall of Scandinavia, Sickla, Skrapan och Täby C.

VÄLKOMMEN PÅ VIP-KVÄLL!

Torsdagen den 1 juni kl 18:00-21:00 har vi det stora nöjet att bjuda er på VIP-kväll i våra butiker! Vi är mycket glada att ha er som kunder och har därför tagit fram en rad speciella erbjudanden som bara gäller denna kväll. Flera av våra varumärken har dessutom egna representanter på plats för att presentera sina produkter och svara på era frågor.

I butiken i Täby C kommer formgivaren Lena Bergström personligen att visa en helt ny skål i serien Carat för Orrefors. En världspremiär lite i smyg för R.O.O.M.s kunder! Produkten kommer att levereras i augusti, men självfallet kan ni förbeställa den under kvällen.

De 50 VIP-kunder som handlar först i varje butik får en goodiebag (se nedan) och alla som handlar får en värdecheck!

Nedan ser ni ett urval av kvällens särskilda erbjudanden, men det kommer att finnas ännu fler i våra butiker.

 • 20% rabatt på alla nybeställningar av möbler
 • 20% rabatt på alla nybeställningar av metervara
 • 20% rabatt på allt från Designers Guild
 • Köp 4 betala för 3 på allt från Mateus (säljs i Mall of Scandinavia, Skrapan och Sickla)
 • 15% rabatt på allt från Klong
 • 139kr/st eller 4st för 399kr för vin- och champagneglas Château från Kosta Boda
 • Värdecheck till alla som handlar

Vårt sortiment varierar mellan våra butiker och vi reserverar oss för att vissa erbjudanden kan komma att ta slut under kvällen.

Det här är en kväll du inte vill missa. Ta gärna med dig vänner och familj så ses vi i butikerna den 1 juni kl 18:00-21:00. Välkomna!

Goodiebag!

I samarbete med tidskrifterna Rum Hemma och Nya Rum samt våra härliga varumärken delar vi ut en goodiebag (värde över 500 kr) till de 50 första kunderna som handlar i respektive butik under VIP-kvällen den 1 juni kl 18:00-21:00.

 • Johanna
  2017-05-25 kl. 23:10

  Verkar som att ingen anmälan behövs? Passar perfekt med 20% när jag ska beställa en stringhylla, måste skynda mig att beställa MoS presentkort för mina superpresentkort nu!

  • Gratisprinsessan
   2017-05-25 kl. 23:11

   Nej, det är nog bara att gå dit 🙂 Ja, skynda! 😀