Rabatt

Upp till 30% rabatt hos Ellos

ellos collection

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Nu finns det två bra rabattkoder hos Ellos.se om du hade tänkt shoppa där.

25% rabatt på din beställning från Ellos egna sortiment

Få 25% rabatt på din beställning från Ellos egna sortiment genom att ange koden 355737 i kassan.
Giltig till den 22 maj.
Villkor: Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Gäller ej elektronik/elektriska varor/tillbehör eller möbler. Gäller ej artiklar designade i samarbete med Sofi & Frida Fahrman.

30% rabatt på din beställning från Ellos Collection

Få 30% rabatt på din beställning från Ellos Collection. Ange koden 355943 i kassan. Giltig till 18 maj.
Villkor: Gäller nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt” Gäller ej artiklar designade i samarbete med Sofi & Frida Fahrman.