Sista chansen – rabattkoder till Ellos

av Gratisprinsessan
ellos rabatt
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Få 30% rabatt på din beställning – sista chansen idag!

Ange rabattkoden 355741 i kassan för att få 30% rabatt på Ellos egna sortiment. Giltigt t.o.m. 31 maj 2017.
Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, skönhet, hem & inredning på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”. Gäller ej elektronik/elektriska varor/tillbehör, artiklar designade i samarbete med Sofi & Frida Fahrman.

25% rabatt* på toppar och linnen, inkl. varumärken – sista chansen imorgon!

Använd rabattkoden 355738 om du vill får 25% rabatt på toppar och linnen hos Ellos. Giltigt t.o.m. 1 juni 2017.
Villkor: Nybeställning på damtoppar och damlinnen på Ellos. Max 1 gång/kund. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Odd Molly och Spanx är undantaget från erbjudandet. Gäller ej artiklar designade i samarbete med Sofi & Frida Fahrman.