Min senaste gratisbeställning från Lyko

av Gratisprinsessan

Stort tack för att ni använder min länk (nya medlemmar) för att få 100 kr rabatt vid köp över 300 kr (jag får 50 kr) hos Lyko! ? ? Mitt skönhetshjärta jublar!

Denna gången blev det ett en påfyllning av min favoritmascara från Maybelline och min favoritfoundation från Max Factor. Återkommer alltid till dessa konstigt nog, oavsett hur mycket nytt jag testar 😉 Jag beställde även två saker som inte är med på bilderna, vad det är *hemligt* kommer ni att få se senare! ?

lyko rabatt

Det blev även en ögonbrynspenna från Anastasia i en ny nyans, Lumene CC i deras ljustaste nyans, två makeupsvampar från Real Techniques och en liten Savon-tvål.

real techniques

lyko

Sedan valde jag något som jag har varit nyfiken på läääänge, nämligen ett kit med konjac svampar från Japan! 😀 Dessa svampar är stenhårda när de är torra men när man blöter upp dem så blir de riktigt mjuka men har ändå en lätt peelingeffekt. Jag har testat den runda ett par gånger nu och gillar den starkt! Jag använder den tillsammans med en rengöring till ansiktet.

Någon av er som har testat en konjac svamp?

konjac svampkonjac svampar

Få 100 kr rabatt vid köp för 300 kr

Är du ny kund hos Lyko får du 100 kr rabatt vid köp för 300 kr via min länk här (jag får 50 kr). Glöm inte att shoppa genom en återbäringssida också, alla sidor ger 4% i cashback.
Se till att värva dina egna vänner och bekanta för att få mer rabatt! Du kan använda flera koder i samma köp!

Med koden 100lykofb2 får du ytterligare 100 kr rabatt på ett köp över 500 kr. Gäller fram till den 21 maj. Vet ej om de går att kombinera dock!