Gratis

Få 100 kr på RoyalDesign + 100 kr på valfri restaurang!

royaldesign

Skaffar du Wrapp nu (gratis!) så kan du få 100 kr att handla för på RoyalDesign.se samt 100 kr på valfri restaurang! 😀 Du kan också välja att få 100 kr hos Bangerhead (istället för RoyalDesign)!

Så här gör du:

 1. Börja med att ladda ner och installera appen från Google Play eller Appstore. Appen är gratis!
 2. Koppla sedan ditt kort i appen. Nordea, Länsförsäkringar, Danske Bank och Collector Bank samt Rikslunchen Pass fungerar.
  Har du inget av korten så kan du ansöka om ett i appen. Sedan får du vänta tills du fått hem ditt kort innan du kan fortsätta till nästa steg.
 3. När du är inne i appen så ska du nu registrera två koder. Tryck på ”Enter code” längst upp till vänster.
  wrapp instruktion
 4. Registrera koden 9jbyqv för att få 100 kr på valfri restaurang (det är min värvningskod och även jag får 100 kr ?).
 5. Skriv sedan in koden ROYALDESIGN för att få 100 kr att handla för hos RoyalDesign.se. Vill du istället ha 100 kr att handla för hos Bangerhead så skriver du in koden BANGERHEAD istället.
 6. Nu kan du ta del av erbjudanden du har i appen!

Observera! Du måste registrera koderna INNAN du gör ditt första köp!

 • Christina
  2017-05-27 kl. 08:33

  Har ju swedbank egentligen och har väntat på att dom ska finnas till wrap men kan ju ta hur lång tid som helst det vet man ju inte. Så har funderat på att skaffa Nordea kort i appen verkar som det är värt det. Antar man bara får ett kort med ett bankkonto kopplat till men vet du om det kostar något? Orkar egentligen inte ha två uppsättningar bank men detta blir ju bara ett kort antar jag 🙂

  • Gratisprinsessan
   2017-05-27 kl. 10:53

   Ja jag tröttnade på att vänta på att Swedbank skulle gå med så jag ansökte om ett Nordea-kort. Dessvärre har Nordea-kortet en årsavgift, första året står Wrapp för 🙂
   Jag använder inte kortet mer än till Wrapp egentligen för jag har allt mitt samlat hos Swedbank 🙂