Få chansen – Testa smink gratis!

av Gratisprinsessan
testa sminkprodukter gratis
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Jag har nyligen fått testa några gratis sminkprodukter i samarbete med Toluna! Superkul! 😀 Jag har testat Essie – Fringe Factor, Revlon Colorstay Lipcolor i nyansen Ice och nu har jag precis testat L’Oreal Nude Magique Blur Cream.

L’Oreal Nude Magique Blur Cream är en färgad primer som ger en jämnare hud med mindre synliga porer. Jag har både använt den under min foundation och enskilt och den är riktigt bra! Tycker faktiskt den är snäppet bättre än The Body Shops All in One Instablur som jag använt i snart ett år! 🙂 Man får en lite mer Photoshopppad hy utan att produkten korvar sig! 😛

testa smink gratis

Få chansen att testa smink gratis

Bli medlem här och fyll i dina uppgifter för att komplettera din profil. När du sedan är inloggad kan du gå upp i menyn under Utforska och klicka på ”Testprodukter”, där ser du aktuella och kommande kampanjer.

Just nu kan man t.ex anmäla sig till att få testa L’Oreal Nude Magique Eau de teint (sista dagen imorgon!). Snart kan man även anmäla sig till Bourjois So Laque Nail Laquer och Narta Men Deodorant.

Obs! Personerna som får testa väljs ut slumpmässigt beroende på målgrupp. För att öka dina chanser att bli utvald så är det bra att vara aktiv i panelen och göra undersökningar (poängen du tjänar ihop kan du t.ex. byta ut mot gratis presentkort!).

5 kommentarer

Caroline 2017-04-17 - 11:22

Bara nyfiken: hur är det med skatt och detta?

Gratisprinsessan 2017-04-18 - 20:35

Bra fråga! Har ingen aning faktiskt.

Louise 2017-04-17 - 13:48

Jag har blivit medlem så hoppas på att få testa nått snart 🙂

Anna 2017-04-21 - 16:32

Är jättesugen på att testa men blev medlem på nån liknande sida för flera år sen och minns att det enda jag fick var minst 70 samtal i veckan från telefonförsäljare, och dom sa att jag var registrerad på deras hemsidor varje gång jag frågade varför dom ringde mig.. jätteirritetande.
Hur fungerar de här och stämmer allt dom skriver på hemsidan?

De 5 mest populära inläggen & rabatterna denna vecka! - Gratisprinsessan 2017-04-29 - 08:04

[…] Få chansen att testa smink gratis […]

Kommentarer är avstängda.