Snart öppnar GfKs premieshop!

av Gratisprinsessan

Nu på torsdag den 27:e april öppnar GfKs premieshop för andra gången det här året! Den håller öppet till och med 15 maj.

Har ni fått ihop några poäng som ni ska byta in? För mig har det gått väldigt segt faktiskt.
Du vet väl att om du inte kan registrera inköp för att du t.ex.är bortrest eller sjuk, så kan du registrera det, så får du fortfarande viss (oklart hur många) poäng och så får de veta att du fortfarande vill vara med i panelen.

Vill du vara med och samla ihop poäng hos GfK genom att scanna dina produkter och spara dina kvitton varje vecka för att sedan registrera dina inköp så maila namn och epost till gratisprinsessan@gmail.com. Tänk på att det krävs lite tid och engagemang för att vara med!

gfk premier

1 kommentarer

Camilla.L 2017-04-24 - 11:55

Jag har fått ihop lite poäng, dock så tänkte jag spara dem så att jag kan byta in mot ett Superpresentkort. Förhoppningsvis så har jag kommit upp till dem poängen som behövs så att jag har ett presentkort lagom till Black Friday.

Kommentarer är avstängda.