Få chans att testa produkter helt gratis!

av Gratisprinsessan
essie fringe factor
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Jag älskar att testa produkter och upptäcka nya favoriter! Det är något jag aldrig tröttnar på 🙂 Det finns lite olika sätt att få chansen att testa olika produkter – helt gratis!

Ett sätt är att bli medlem på Toluna – det är gratis att bli medlem! Där kan du sedan anmäla dig till olika kampanjer för att få en chans att få testa dem gratis. Du får testa och sedan behålla produkten, därefter lämnar du en recension.

Personerna som får testa väljs ut slumpmässigt beroende på målgrupp. För att öka dina chanser att bli utvald så är det bra att vara aktiv i panelen och göra undersökningar (poängen du tjänar ihop kan du t.ex. byta ut mot gratis presentkort!).

Testa produkter gratis

Bli medlem här och fyll i dina uppgifter för att komplettera din profil. När du sedan är inloggad kan du gå upp i menyn under Utforska och klicka på ”Testprodukter”, där ser du aktuella och kommande kampanjer.

Just nu kan man t.ex anmäla sig till att få testa Nivea Manicure Naturals French Set och Burjois 3D Effect Lip Gloss.

essie fringe factor

Jag fick hem Essie – Fringe Factor som är ett nagellack från märkets Luxeffects-kollektion. Lacket består av en genomskinlig bas med avlånga glitterremsor. Fringe Factor en klar bas med mörkt lila/rosa glitterremsor. Jättesnyggt över en mörk bas! 😀 Bilderna gör den inte rättvisa kan jag säga, mycket finare IRL!

3 kommentarer

Elina 2017-04-10 - 12:38

Hur gör man för att bli medlem?
Funkar inte att registrera sig ?

Gratisprinsessan 2017-04-10 - 20:18

När du går in på länken så ska du komma till en sida där det finns en orange knapp med texten ”Gå med nu och testa produkter”. Den ska du klicka på.
Men det är kanske inte det du menar? Vad exakt är det som inte fungerar?

Elina 2017-04-11 - 09:34

Har fyllt i allt massa gånger,men går inte att registrera sig. Provade logga in med Facebook och det funkade. Men när man ska ändra användarnamn och lösenord så funkar de inte. Funkar fortfarande bara när man loggar in via Facebook.
Hoppas du förstår lite bättre hur jag menar ☺

Kommentarer är avstängda.