Sugen på att tjäna upp till 254 kr i helgen?

av Gratisprinsessan
- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Är du sugen på att tjäna lite extra pengar i helgen? 🙂 Du kan få upp till 254 kr (efter dina utlägg) genom Cashbackshopping och det är ju rätt mycket pengar! 😀 Då har jag räknat med att du är ny medlem och inte har testat nedanstående tjänster tidigare. Är du redan medlem kan du så klart också få ihop en bra slant!

  1. Bli medlem – få 25 kr
    Bli medlem hos Cashbackshopping här – få 25 kr i startbonus!
  2. Prova DN Digital för 1 kr – få 65 kr cashback!
    Just nu kan alla medlemmar på Cashbackshopping.se prova DNs digitala tjänster 1 månad för 1 kr, ord. pris 179 kr, och dessutom få 65 kr i cashback. Skynda, erbjudandet gäller endast t.o.m. söndag!
  3. Prova Readly gratis i 1 månad – få 50 kr i cashback!
    Med Readly har du tillgång till tusentals magasin i din surfplatta, mobil och dator. Nu kan du som är medlem på Cashbackshopping.se prova en månad utan kostnad och få 50 kr i cashback!
  4. 3 rader på EuroJackpot + 5 Skraplotter för 25 kr – få 100 kr i cashback!
    Prova 3 rader på EuroJackpot + 5 Skraplotter för endast 25 kr och få 100 kr i cashback! Gäller endast dig som är medlem på Cashbackshopping.se och inte tidigare provat Lottoland.
  5. Prova Storytel fritt i 14 dagar – Få 25 kr i cashback!
    I helgen får alla medlemmar som inte tidigare provat Storytel 25 kr i cashback.
  6. Skapa konto hos Tradera – få 15 kr i cashback!
    Har du inte redan ett konto hos Tradera kan du skaffa ett kostnadsfritt och börja att köpa och säljer saker på nätet. Alla medlemmar som skapar ett konto får 15 kr i cashback.