Nutri-Nick har blivit N!CK’S

av Gratisprinsessan
N!CK's

– Inlägget innehåller pressprover –

I november förra året (jag är sen, jag vet!) fick jag hem ett stort paket med snacks från det som tidigare var Nutri-Nick och som nu heter N!CK’S. Det är produkter som inte innehåller socker, vete, gluten, Aspartam eller Acesulfam K. I stället är de sötade med stevia. Jag fick hem Stevia kexbars, Stevia chokladkakor och Stevia Sport-Crunch proteinbars.

Jag har har haft svårt för produkter som är sötade med stevia, mina smaklökar brukar inte alls godkänna det. Kexbarsen tycke jag var lite i det strävaste laget men den mörka chokladen med hasselnötter och Sport-Crunch proteinbaren med endast choklad tycket jag var helt ok faktiskt! 🙂

N!CK's snacks

Som det sockermonster jag är så slår det fortfarande inte smaken av choklad MED ohälsosamt socker, så är det bara haha. Inget jag skulle njuta av en lördagskväll. Men tycker ändå det är ett bra alternativ att ha med sig i väskan på vardagarna, speciellt deras proteinbars.

N!CK’S finnsatt köpa i dagligvaruhandel, på bensinmackar, i kiosker, i hälsokostbutiker, på apotek och online.

Har ni testat N!CK’S? Gillar ni produkter med stevia?

1 kommentarer

LKandLife 2017-02-07 - 18:13

Jag håller med dig. Inget slår ”vanlig” choklad!

Kommentarer är avstängda.