En riktigt Pråper ryggsäck från Gaston Luga!

av Gratisprinsessan
gaston luga pråper ryggsäck

I samarbete med Gaston Luga har jag fått äran att testa en riktigt grym ryggsäck som heter Pråper i färgen Oliv & Svart. En elegant, stilren och minimalistisk väska som passar både tjejer och killar! 😀

Historien om Gaston Luga

Företaget Gaston Luga är grundat av svensken Carl Sundqvist. Det var under en resa till en annan kontinent som han spontant mötte fransmannen Gaston Luga. Gaston övertygade Carl om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det finns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att skapa ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg & elegant design som grundsten. Produkterna skulle utmärka sig med detaljer som passficka, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna.

gaston luga pråper ryggsäck

Pråper – en resekompanjon

Ryggsäcken Pråper är tillverkad i slittålig canvas (för bättre livslängd och känsla) och läder. Den har ett 13-15-tums laptopfack på insidan tillsammans med två mindre fack och en smidig och säker passficka på ryggen. Det är dragskofunktion och locket i läder har starka metallkrokar som ser till att huvudfacket ordentligt stängt. Uppe på sidan finns en metallhållare där man kan sätta en adresslapp och undertill finns det även fyra metallfötter så att väskan skyddas när man sätter ner den.

Väskan är en perfekt ryggsäck att ha med om man ska flyga iväg på en weekendresa! Den rymmer det man behöver och lite till faktiskt 🙂 Den kommer att sättas på prov när vi ska till Amsterdam!

gaston luga pråper ryggsäck

15% rabatt i butiken

Med rabattkoden gratisprinsessan15 får du 15% på en Gaston Luga ryggsäck! Spana in de andra ryggsäcksmodellerna Clässy och Clässic också!

gaston luga pråper

1 kommentarer

missrebeckaa 2017-02-27 - 11:46

På riktigt! Dör så snygga väskor! Hittade en men 2000 kr så måste man använda den mycket och jag fick nyss en ny väska i julklapp! 🙁

Kommentarer är avstängda.