Gratis

Testa produkter gratis hos Toluna!

testa produkter gratis

- Inlägget är reklam för nedan nämnda företag och innehåller annonslänkar -

Genom att bli medlem hos Toluna (gratis!) kan man få testa produkter gratis för att sedan utvärdera dem. Man registrerar sig för produkten man vill testa, blir man utvald så kommer produkten hem i brevlådan och då är det dags att testa! Du får behålla produkten och sedan lämnar du en recension. Nyligen har det varit tester för OPI nagellack och Garnier Ultralift Serum. Snart dyker det upp Star Wars tandborstar.

Gratis testprodukter

Jag fick hem en ögonfransböjare från L’Oréal och Dream Bouncy Blush i nyansen Peach Satin från Maybelline att testa. Blushen såg väldigt mörk ut i förpackningen (för en blekfis som mig) men den ger ett skirt och fint resultat som man kan bygga upp om man vill. Då den har en lite krämig konsistens så är bästa sättet att applicera den med fingrarna och inte med en borste som finns med på bilden. Den är endast med för att det ska se lite finare ut haha! 😛

Ögonfransböjaren från L’Oréal gör det den ska. Men den kan dock inte riktigt mäta sig med min ögonfransböjare från Shiseido. 😉

toluna testa produkter gratis

Om du också vara med att testa produkter gratis – anmäl dig här!

 • Johanna
  2017-01-10 kl. 00:33

  hur väljer man att man bor i sverige? för att nu måste jag välja mellan olika USAs stater

  • Gratisprinsessan
   2017-01-11 kl. 19:06

   Jag vidarebefordrade din fråga till Toluna och fick detta svar: “När medlemmen registrerade sig, befann sig denne i USA? Eftersom vi har geo-localisation på vår registrering på landningssidorna så registreras man automatiskt till den panel som det landet man befinner sig i. Exempelvis, är du i Sverige när du registrerar dig ansluts du automatiskt till den svenska panelen då du automatiskt hamnar på landningssidan för Toluna Sverige.”

 • Louise
  2017-01-10 kl. 22:54

  Ohhh ska lätt göra det ??

 • Gordana
  2017-01-11 kl. 10:25

  Det går inte registrera. Hela tiden samma sak, försök senarw

  • Gratisprinsessan
   2017-01-11 kl. 19:07

   Konstigt, jag får upp registreringssidan. Testat en annan webbläsare eller skifta mellan dator och mobil?

 • Lotta i Småland
  2017-01-11 kl. 21:04

  Jag anmälde mig men hittar inget om att testa produkter. Har däremot svarat på en del undersökningar. Var på sidan hittar jag det eller kommer det mail om erbjudande?

 • Lotta i Småland
  2017-01-11 kl. 21:06

  Hrm…nu hittade jag det… Hade ju varit bra om jag läste lite noggrannare innan jag frågar! 😀
  Inget jag var intresserad av nu iaf, bara tandborstar. Men nu vet jag var jag ska kolla!

 • Sabina
  2017-01-24 kl. 16:05

  Ja undrar oxå var man ska kolla efter att testa produkter. Hittar inte i appen? Har konto hos dem och har samlat en del poäng.

  • Gratisprinsessan
   2017-02-18 kl. 20:13

   Jag har själv inte appen men går du in på datorn så är det lättare 🙂