Minimalism

På plats!

Jisses vilken jobbig helg vi har haft! Men nu är allt flyttat och den gamla lägenheten är städad och klar.

Men vi bor i ett kaos just nu! Ett sovrum och hallen har inte blivit målade ännu. Och jisses så mycket grejer vi har! ? Kommer att påbörja rensning nummer två nu när vi ska packa upp för det blir bara kaos i mitt sinne av så mycket grejer! ? Ska bli skönt att minimera även om det är en jobbig process!

Kolla min video på Instagram för att se kaoset!

Jag har läst bloggar om minimalism ett bra tag nu, bland annat Minimalisterna (Favorit! Många bra och enkla tips!) och Continuation Magazine. Båda på svenska. Sen har jag även kollat en hel del videor på Youtube om ämnet.

Jag ska dokumentera min minimalism-resa så att ni kan få se hur det går för mig.

 • plock99
  2016-11-11 at 18:03

  🙂

 • Leena
  2016-11-07 at 16:03

  Ska bli kul att följa din minimalist resa, hoppas på goda råd !
  Hälsningar från en “tjej” på 59 år som bor i hus på landet och samlat på det mesta fast jag inser att man igentligen inte behöver så mycket prylar.

 • gratisvardag
  2016-11-07 at 13:21

  Jag älskar minimalism!! Vissa som kommer hem till mig och är vana vid det gamla att varje vrå ska vara täckt av något kan inflika kommentarer kring vårt hem… Men jag älskar det. Det ger mig lugn och harmoni att ha det så. Är även enkelt att städa och komma åt överallt. 🙂

  Snygga fönster btw!

 • ViolaLizzie
  2016-11-06 at 22:46

  Lycka till i nya hemmet! Har nyligen själv flyttat vet hyr det är. 🙂
  Vänliga Hälsningar
  ViolaLizzie