Grymma rabatter hos Ellos!

av Gratisprinsessan
ellos rea
reklamlankar

Dags att spana in Ellos just nu! Det finns flera grymma rabatter (se nedan) att använda sig av. Jag har spanat igenom rean (50% rabatt på reapriser på Ellos kollektion och 30% rabatt på reapriser från Ellos varumärken!) och hittade några favoriter! Det finns en hel del snyggt i kategorin inredning! Nu när vi snart ska flytta så börjar jag redan inreda i huvudet. Så mycket man vill ha 😉

inredningsinspiration från ellos

Passa även på att köpa julens festkläder på rean, finns en del snygga klänningar till ett riktigt bra pris. Hittade även mysiga kappor och jackor som passar bra nu till hösten.
Såg även snygga mössor till barnen, 2-pack för 69 kr och sedan 30% rabatt på det.

Rabatten på rean varar tills på söndag, så passa på. Gå direkt till avdelningen DAM, HERR, BARN eller HEMINREDNING.stilinspiration från ellos

Glöm inte att shoppa genom en återbäringssida också för att få pengar tillbaka. Mest återbäring får man hos Refunder med 7,5%.

Ellos rabattkoder

Välkomstrabatt! 50 % rabatt på din dyraste* vara + FRI FRAKT!
Erbjudandekod: 345418
*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-09-30. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”. Gäller max 1 gång/kund. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.

KICK OF THE NEW SEASON
40% rabatt på din dyraste* vara!
Erbjudandekod: 345422 
*Villkor: Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller t.o.m. 2016-09-11. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris”. Gäller ej varor märkta med ”Ej rabatt”.

REAERBJUDANDE
50% rabatt* på reapriser hela ellos kollektion + 30% rabatt* på reapriser från ellos varumärken!
Erbjudandekod: 345420
*Villkor:  Gäller t.o.m. 2016-09-11. Nybeställning på kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller ej varor märkta med ”Kampanjpris”. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.