Få en härlig goodiebag värde 1210 kr på köpet!

av Gratisprinsessan

Köp valfria produkter på Skincity för minst 950kr och få höstens lyxigaste Skincity-gåva i limited edition på köpet. Värde 1210kr! 

Jag har väntat på ett grymt erbjudande från Skincity och nu slog jag faktiskt till och gjorde en beställning! Jag använde mig av två gratis presentkort från GfK panelen värde 500kr styck, shoppade genom Cashbackshopping för att få 5% tillbaka och så betalade jag 266 kr med PayPal där jag har satt in mina återbäringar från Refunder. Så köpet blev väl helt gratis kan man säga! ?

Oavsett så är det alltid en fröjd att shoppa hos Skincity, man får jättebra hjälp och information från kundtjänst och så är paketen alltid så fint inslagna samt att man får gåvor och prover på köpet! ?❤️

Detta köpte jag:


reklamlankar

1 kommentarer

Cing 2016-09-17 - 19:03

Älskar Skincity! Råkade lägga en order utan att ha använt cashbackshopping (hoppas förresten att refunder kmr tillbaka snart!) så mailade och önskade makulera ordern. Inga konstigheter, hade valt faktura då också.

Beställde 2 för 1-läppennorna från Clarins, så fick jag samma nattkräm som kmr i goodiebagen ? Ska också testa Peter Thomas Roth, fast ngt grönt kit med bla mask, rengöring m.m.

Kommentarer är avstängda.