Boxleverans från My Bloody Box

av Gratisprinsessan

* i samarbete med MyBloodyBox
I fredags morse blev jag jätteförvånad när det hängde det ett paket på ytterdörren, men det var nämligen en leverans från My Bloody Box! 😀

My Bloody Box är en prenumerationstjänst för personer som menstruerar. Prenumerationen fungerar som så att man fyller sin box med de intimprodukter och annat som man behöver, sedan får man boxen levererad precis när man behöver ha den, man bestämmer själv datum. Dessutom får man chokladbitar och en överraskning (jag fick en badrumspåse med dragsko) i varje box. Ingen bindningstid!

my bloody box

Förutom kostnaden för produkterna man väljer så kostar boxen endast 49 kr inklusive frakt. Man kan välja allt från intim- och hygienprodukter till trosor och lakrits.

Jag valde olika bindor och trosskydd från Libresse, rakgel från RFSU och Olay, wipes och intimtvätt från ACO, Venus Snap – reserakhyveln som jag länge velat testa, samt lite lakrits från René Voltaire. Sen fick jag extra choklad och en badrumspåse också 🙂

Jag blev riktigt nöjd med min box! Jag tycker hela idén med att man själv får välja vad man vill ha är riktigt bra. Alla har ju inte samma behov. Och dessutom kan man ställa in när man vill ha paketen levererade hem till dörren, helt efter sin egen cykel. Det blir helt klart två tummar upp från mig! 😀

Rabattkod till My Bloody Box

Är ni själva sugna på att testa en box så får ni 35% rabatt på första boxen med koden gratisprinsessan35

my bloody box

 

* i samarbete med MyBloodyBox

15 kommentarer

Frida G Svensson 2016-09-20 - 09:54

Hej!
Jag såg att du också skulle på bloggminglet på onsdag så jag ville bara titta in och säga hej!
Jag älskar den här boxen!

Vänligen Frida

veronica 2016-09-20 - 10:42

Uppskattar verkligen alla dina tips du delar med dig av och gratis tips. Förgyller mina dagar och gör mitt liv lite roligare. Tusen tack för den tid du lägger ner på bloggen Malin. Önskar dig en underbar dag! ☺

Gratisprinsessan 2016-09-20 - 17:20

Tack snälla du! Din kommentar gjorde min dag! ? Ha en fin kväll!

Maria 2016-09-20 - 13:49

Idén bakom är ju bra, men produkterna är ju dyrare och i mindre förpackningar än i vanlig butik, sen portot på det gör att det inte känns lockande tyvärr. Men som sagt en bra ide..

Gratisprinsessan 2016-09-20 - 17:19

Japp så är det. Man får välja mellan att spara tid/vara bekväm och spara pengar…

lili 2016-09-20 - 17:10

när jag kommer till kassan så blev det 445 och inte 45kr 🙁

Gratisprinsessan 2016-09-20 - 17:17

Du får nog läsa om inlägget ? man betalar för produkterna också.

Lotta 2016-09-20 - 17:21

Men vad är det som skiljer den boxen från att beställa från vilken onlinebutik som helst eller gå till Ica? Jag väljer ju själv i alla fallen? Skulle möjligtvis vara för den extra chokladen, men man får mycket choklad för portokostnad…

Jenny 2016-09-20 - 22:54

Om jag vore så lat att jag orkade ta mig till matbutiken en gång i månaden för att köpa bindor och tamponger till en NORMALT pris så kan jag ju isf bara beställa de portofritt från nån av nätbutikerna. Förstår inte riktigt grejen med den här tjänsten och varför du av alla bloggare väljer att göra reklam för det. Vi läsare kommer ju hit för att få spartips, inte för såna här blåsningar.

Gratisprinsessan 2016-09-20 - 23:02

Men snälla, om du inte gillar idén så är det bara att hoppa över inlägget 🙂

Lotta 2016-09-21 - 07:32

Jag har ju samma frågeställning i min kommentar och nu kan jag ju bara svara för mig, men jag undrade uppriktigt vad det är som gör den här boxen så bra i förhållande till andra, billigare alternativ? För mig som läsare handlar det ju inte bara om att gilla/ogilla, läsa eller hoppa över inlägg. För mig handlar det ju om att läsa och värdera och se om det är något för mig att beställa eller inte.

I slutändan handlar det ju rent krasst även om trovärdighet hos en bloggare eller inte. Ett inlägg som går så stick i stäv med det du vanligtvis skriver om och det svar du ger/inte ger på de som undrar gör ju tyvärr att inlägget känns köpt, vilket jag verkligen hoppas att det inte är, då jag har uppskattat din blogg mycket!

Gratisprinsessan 2016-09-21 - 07:52

Som synes så är inlägget ett samarbete men min åsikt är inte köpt. Jag valde att dela med mig av detta då det finns en rabattkod om man skulle vilja testa på tjänsten som ju är en ”lyxtjänst”. Givetvis kan man hitta allt mycket billigare men många gillar boxar så därför ville jag dela med mig av min åsikt.
Detta är inte annorlunda än vissa samlarkampanjer jag delar med mig av som också kan ses som ”rena rånet”. Allt kan ju inte tilltala alla ?

Lotta 2016-09-21 - 20:00

För att förtydliga mig så ifrågasätter jag inte varför du skriver själva inlägget eller tipsar om boxen, självklart kan inte allt tilltala alla och du avgör vad du skriver och tipsar så klart om vad du vill i din blogg, jag respekterar det helt och fullt. Det som gör att jag blir tveksam på inlägget, dvs med fakta, recension, åsikter mm, är köpt eller inte är att det inte går att få ett svar på vad som skiljer boxen från andra, billigare alternativ. Jag är, som jag skrivit tidigare, helt enkelt uppriktigt nyfiken på vad det är som gör att det här är ett bra alternativ, även fast det är dyrare. Jag köper också dyrare saker än nödvändigt, men då är det något extra som tilltalar mig och gör det värt det.

Gratisprinsessan 2016-09-21 - 07:54

Se gärna mitt svar till Lotta nedan.

Jessica 2016-09-26 - 09:31

Jag tycker det var superbra av dig att tipsa om denna boxen. Sedan går det ju faktiskt att säga upp prenumerationen när man vill då det ej är någon bindningstid. Så med 35% rabatt är det ju ett guldläge tycker jag. Fick en massa produkter på köpet:D

Kommentarer är avstängda.